• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---

uniklo prvních 20 minut hry za nomáda... jen sem to zběžně proklikal a i když je to z PS4, vizuál je luxusní. Co s hrou teprve udělá PC verze a ještě k tomu RT ultra nastavení bude asi hodně velkej mazec a trochu si troufám říct že v celkových ohledech CP hravě nakope Geraltovi prdel, ale taky se můžu mýlit... :)

https://ipfs.sloppyta.co/...epnykv3y2nnyspq/CYBERPUNK%202077%20GAMEPLAY%20HIGH%20%21-QWOybECO1ks.mp4

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    FRIZER: hele přiznám se, že jsem Witchera 3 taky upirátil ale potom koupil, takže sem hral jakési demo :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LOPIK: každá koruna dobrá... i kdyby měli tržby 15 miliard...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LSDMASACRE: Cd projekt udelal za prvni pololeti 2020 trzby dva u pul miliardy, ten artbook je asi moc nevytrhne :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LSDMASACRE: Kdo dneska pirati hry, filmy, knihy, serialy OK...ale hry
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ke knizce jsem vzal i toto.

Cyberpunk 2077: Metro - Good Loot Puzzle - Puzzle | Alza.cz
    https://www.alza.cz/gaming/cyberpunk-2077-metro-good-loot-puzzle-d6126023.htm?o=3
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MIKEE: já si myslím že odbornou pomoc budou potřebovat hned po vydání hry... recenze, odstraňování dosud nenalezených bugů... :D
    Ovšem, že bych měl pocit, že kupuju nějakou krví zaplacenou věc mi nepřijde. Makali na tom jak blázni a dle videí to taky tak vypadá...
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    Ohledne podpory vyvojaru, tak co se tyce moderniho vyvoje her, tak mam porad silnejsi pocit jako kdybych si kupoval blood diamonds (nastesti mam pomerne hodne dlouhy backlog, takze se k hram typicky dostavam az kdyz jsou v 70% sleve ..). To bych spis podporil nejakou neziskovku co financuje lecbu PTSD z herniho vyvoje ;D (a jestli zadna neexistuje, tak by ji nekdo mel zalozit!)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak podpořit vývojáře je třeba... ať už nějakým art bookem nebo koupí hry samotné... tady by mě ani nenapadlo to pirátit
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    nerds :D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEKI1: tak sem objednal taky. za pětikilo fajn.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: Nejvic mne na vsem potesilo to, ze to je opravdu vazba knihy ve tvrdych deskach. ne zadnej novej, moderni, lepenej tick. Takze to vydrzi dlouho. A ty obrazky, kresby, fotky na tom kridovym papire jsou super.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak mam doma CZ verzi knizky Svet Cyberpunku :) Budu mit ted aspon co cist :) Krasne provedeni. Doporucuji za ty prachy.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    THEODORT: Táhni do piče.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    L4MA: jsem milej kluk ale minus bez komentare k veci co neni uplne mimo tema dovede jen mistni spolek vyssich honibrku. nasrat vsem, dekuju
    L4MA
    L4MA --- ---
    THEODORT: dobry vedet, fakt... :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Sdilene save pozice mezi PC a Xbox Series X by byly super, jako to umi treba Forza Horizon 4.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Fakt? Prima zprava.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: moment, mikro transakce tam bejt nemaj ne? :D CDPR snad není EA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam