• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    A mNě tO pŘiveZe aSi čEsKá pOšta.
    Heč
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    LSDMASACRE: z vlastni zkusenosti kdyz hodinu pred vydanim delame novy build protoze se neco naslo. Tak treba se jim to povede :) uvidime
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    taky by ten day one patch mohli pustit už devátýho. Pochybuju že tam za dalších dvanáct hodin stihnou opravit bůh ví co :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Sakra ja bych si tak rad postavil na ten cyberpunk novej komp, ale nejsou ani ryzeny..ani nvidia grafarny..dammit!
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Uz osmeho? No tak super....tak to me tesi, ze to budu moct sosat uz v utery...Oujeee.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CD Projekt ohlásil časy odomknutia Cyberpunku 2077. U nás to bude o jednej v noci na PC, pričom na konzolách to bude už o polnoci 10. decembra.

Zároveň CD Projekt ohlásil čas preloadingov, ktorý je na každej platforme iný:

Xbox: preload už začal
    PlayStation: začne o polnoci 8. decembra
    PC (Steam and Epic): 7. decembra o 17:00
    PC (GOG): 7. decembra o 11:00
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Doufam ze ten day 1 patch bude v tom preloadu, protoze jestli to vydaji s hrou tak me naserou. Tahat dalsich 40GB, 20MB linkou neni moc terno.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ten Pre-load na steamu, gogu a podobne vam celkem zavidim. U mne zatim bez zmeny, download den predem. Ale radeji to vecer overim. Taky to mohli roztahnout do vice dnu.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEKI1: důležitá jsou taky ty písmenka dole! Preload již v pondělí ve dvanáct. Já se tý hry snad opravdu dočkám... Jdu si nastavit budík na 10.12. na 0:45
    JANOS
    JANOS --- ---
    Jo a zcela trapne jsem tento tyden lehnul s rymickou/covidem. Kdyz jsem to nahlasoval tak se mi personalista smal ze jeste ze to neni 10.12 :D
    JANOS
    JANOS --- ---
    SEKI1: Ja naopak pujdu spat s detma v 21 abych se mohl v 1 vyplizit, parit do 7 a pak pracovat :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak ofico. Ve stredu nejdu spat.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    TOFI: Day 1 patch nema tolik, uz i oficialne to demontovali, protoze zadny jeste ani venku neni. Je to jen kopirovani do konzole.
    TOFI
    TOFI --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám dovolený dost, ale do Vánoc je sezóna :-(
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TRAGED: zavist. ja mam uz jen dva dny... :)) sem zvědavej kam až dojdu když dam 4 dny maraton
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jsem si rikal, ze s CP2077 vydrzim az do Nextgen updatu, ale dneska mi vedeni oznamiilo, ze si do konce roku musim vybrat zbyvajicich 13 dni dovolene a to vychazi akorat od patku 11.12 :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak embargo na CP2007 vyprsi ve stredu, tedy den pred vydanim...husty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam