• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SEKI1: to jsem dohral minuly tyden bez dlc. nijak sem se s tim nemazal a dojel hsem to cca za 20hod
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak treba Metro Exodus, lidi pisou 8h a ja tam mam 50h vc DLC :D
    HNIZDO: docela by me zajimal vysledek ankety, kolik % lidi dohralo zaklinace. Protoze ja teda kasuar primo nejsem, ale zaklinace jsem nikdy nedohral - bylo to moc dlouhe, vzdy prisla jina hra, kvuli ktere jsem zaklinace odlozil a priste rozjel od zacatku.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HNIZDO: No tak když to vezmu poměrem, moje tři pruchody zaklínače každý 200+ tak se dostanem kolem tech 150+ hodin jak psal ten tester....AC valhalla taky psali průchod první 50-60 hodin, kampaň jsem dojel na 100 a 60 procent k objeveni a vysbírání ještě zbývá....o délku hráci doby bych se nebal
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HNIZDO: tohle je strasne relativni (rychlobezci maj treba valhallu za 60 hodin, ja jsem na 180 a staty hlasej 74 procent), navic pevne doufam, ze gameplay bude nafouknutej sidequestama
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Pre-load běží!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    FRIZER: uprimne doufam, nicmene vyjadreni CDPR je dost neoddiskutovatelne
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HNIZDO: Tak ono se dá hrát všelijak, já nechal v Zaklínočovi třeba 200 a ještě jsem ho pořád nedojel. Takže vlastně za to možná můžu asi i já. :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HNIZDO: To je nějakej nesmysl, Zaklínač za 50-60 hodin...to možná na easy s přeskakováním všeho co jde....a půlka a víc hry je zazděna do ztracena...to bude podobnej pripad
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Recenzent prozradil herní dobu CP 2077 - Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/novinky/2020/12/07/rcenzent-prozradil-herni-dobu-cp-2077-56646/

„Příběhová kampaň ve hře Cyberpunk 2077 je o něco kratší, než u třetího Zaklínače. Dostalo se k nám totiž hodně stížností na příliš dlouhý hlavní příběh. Pokud se podíváte na metriky, uvidíte obrovský počet hráčů, kteří se dostali opravdu daleko, ale hru nikdy nedohráli. Chceme, abyste viděli kompletní příběh, takže jsme hlavní linku zkrátili,“ vysvětlil.

V Divokém honu nechali hráči v rámci kampaně zhruba 50 až 60 hodin, očekávalo se tedy, že návštěva Night City zabere minimálně 40 hodin.

Dreamcastguy ve videu uvedl, že ve hře nechal 37 hodin, přičemž čistých 21 hodin mu trvalo, než se od samého začátku dostal až k finálnímu bossovi.

Dopice, necekal bych ze zrovna CDPR bude lezt do prdele retardovanym casualum....
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Mne ani nemluv :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: ale jo, ten hype funguje. Cítím.... už bych to chtěl hrozně moc zapnout a hrát :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Jasny, no je to trochu skoda.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: CD Projekt je už roky i s GOGem silně provázán s MS. Oni spolu spolupracují na více úrovních.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    objednání děvky... kdo chce zůstat panicem do čtvrtka tak neklikat :)
    https://i.imgur.com/w0NWknS.mp4
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Ja trochu nechapu Sony, ze v tomhle ohledu do toho s CDProject nesli, protoze mit ps5 v designu CP bych bral i kdyby mne ta hra nic nerikala.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    NPC STREET DENSITY! Xbox Series X
    https://streamable.com/djrey4
    TOFI
    TOFI --- ---
    Neoficiální limitka Xbox Series X ve stylu Cyberpunk 2077 • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/...les/2020-12-06-neoficialni-limitka-xbox-series-x-ve-stylu-cyberpunk-2077
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PSYCHO: Tak v té události krom cosplaye (jak jsem pochopil).
    Jde hlavně o moderování. A s tím má přec jenom, nějaké zkušenosti.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PSYCHO: Ja chodil s Betkou na gympl na zacatku milenia a je to moc prijemna a sympaticka holka a ne jen kozy a xichtik. Byla driv takova seda myska a skvele se vypracovala. Ani nevim, jestli tehdy uz gemblila, nicmene pozornost ji preju a rad ji budu propagovat. Venuje se tomu dobre a intenzivne uz dlouho, vyzna se a dela pekny sexy cosplaye. Ale nerikam, ze by si i jine damy nezaslouzily misto na vyslunni, tak asi museji byt prubojnejsi. Myslim, ze by se dalsi uzivily. Ale obecne myslim, ze kdyz si da nekdo takovou praci a s cosplayem a dela charitativni streamy, tak zaslouzi proste poplacat po ramenou a tecka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam