• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEWBACCA: jj, drží ale těch drobných glitchů a občasných bugů tam teda není málo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak tohle sem mel vcera ja...bylo to super, neskutecne mne to pobavilo :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    STARF: na xsx fps drzi, je to krasne svizny, jen jsem mel za cca 6 hodin tri 5vterinovy zaskuby. jinak pomalu zacinam chapat ty vysoky hodnoceni. :)
    STARF
    STARF --- ---
    Ja teda preventivne dodelal vsechnu praci na tenhle tyden dopredu a mam ted volno. :)
    4,5h gameplay za mnou, je to velka parada. Na bugy jsem tolik nenarazil, spis jen nejake male graficke glitche / texture popy, ktere se automaticky tak do vteriny fixnuli.
    Jedine, co mi vadi, jsou ty propady framerate, coz uz zminoval LSDMASACRE. Prijde mi, ze na zacatku je to optimalizovane paradne (s 3060 Ti jsem mel na max detaily a max RT 45-60fps pri 1440p), potom to ale dropne na pulku v urcitych narocnejsich situacich. Ale je fakt, ze z kraje hry neni zadny gun fight.
    Asi si trochu pohraju s nastavenim.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    Nevite jestli tohle maka? Nemam zatim ani dost mista na hru na disku, tak jestli ma cenu kvuli dloadu uklizet

Cyberpunk 2077 SKIDROW Cracked ⭐ Cyberpunk 2077 Download pc FREE ⭐ Working Cyberpunk 2077 Crack Free
    http://www.youtube.com/watch?v=iHnDACk1lhs
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Sakra, jsem si myslel že tomu dám ráno hodinku a mám tam nějaký update...no nic, tak večer po práci... :O/
    HOUH
    HOUH --- ---
    Crackwatch.com is down due to the peak of visits triggered by Cyberpunk 2077 and will be back in a few hours.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja tomu venoval zatim jen cca 2 hodiny a pocity zatim smisene. Obcas se nemuzu zbavit dojmu, ze koukam na hru z roku 2002. Bohuzel mne strasne mrzi ty nedotazene detaily, kdy se pred vami vali na zemi odpadky, plechovky, prazdne lahve a vy pres ne prejdete bez jakekoliv reakce, jakoby to byla hromada cihel. Par chybicek sem uz potkal, dilda sem sebral uz tri. Jinak auto se ridi v pohode, pohyb z prvniho pohledu je taky ok, fotomod je masakr a nejvic tu hru potahne pribeh. Muzika me bavi a vyborne dokresluje momentalni akci a prostredi. Jedine co bude asi slusny peklo, tak mireni se zbrani. Vecer startuju herni maraton, ceka me vycvik, tak uvidime.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Playasia mi poslali kod v 5 rano :) Takze jsem dobre udelal ze jsem sel spat v 23:50 hned po Space X.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je to fakt gut. Musim jit alespon na hodinu spat, nez pojedu do prace sakra.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    řízení je o zvyku. když sem poprvé sedl do auta tak sem si říkal že se to fakt hejbe jak klepna s motorem ale už dobrý. Není to GTA.
    Po necelých pěti hodinách hraní bych dal hře 30 bodů z deseti a průběžně budu přidávat :)
    Johnyho sem taky ještě neviděl.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Dobry rano, jdu spat. Silverhanda jsem jeste nevidel, rizeni mne sere (je to silene citlivy), umrel jsem asi 15x .

Street Kid/Hard

Jinak teda propady FPS nemam a to hraju na High 3440x1440. (R9 3900X/64/Gen4SSD/Radeon VII)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    hra super, ale ty propady fps sou teda zlo. ani přepnutí DLSS na výkon nepomohlo a z 50 fps to padá na 15 fps každejch 15 sekund.
    jinak ramky si to bere pěknějch 21GB. doby kdy stačilo mít v kompu 16GB už je koukám pryč :)

odehraný dvě hodinky a prakticky sem nic neudělal.... ráno pokračování :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    Je to dobry. Moc dobry. Ale uz musi bejt ta dobra noc.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Odletame, cau :)

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Ve hre uz jo, neumrel jsem.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    V Menu neni support 21:9 trpim
    STARF
    STARF --- ---
    Na Steamu to po releasu chce dotahnout jeste ~6GB a jede to, jak pise PSYCHO... po 20min jsem v pulce.
    Vcera jsem poridil 3060 Ti, tak jsem na to zvedav. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Panove...prave jsem si dovezl G9 a 3070tku. Jdu na to :)..Doufam ze dayone patch opravil vetsinu veci o kterych mluvili recenzenti :)

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Na steamu jedu chvili 50 MB/s a chvili 0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam