• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: hele nevím, možná je tam opravdu nějaká chyba, protože jinak se tam všude kouří opium a fajfky od něj se odhazují po ulicích :) našel jsem jich 5 mezi začátkem a vyspáním se doma.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: Ja sem nasbiral tri a to jen na jednom miste ... pak uz sem po nich nekoukal :-) Jsou za 3E$, tak je pak nekde vyhandluju za bundu :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: Ja jsem psal, ze je to dost mozna jen jako placeholder v novinarsky verzi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: já taky ne, ale hrál jsem jenom necelé dvě hodiny, ta jsou zjevně určena novinářům... A nebo je tam chyba s generováním random předmětů :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Mimochodem bud sem slepej, nebo jsem za tech prvnich asi 5 hodin nevidel ani jedno dildo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: to zni jako GTA 3. :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: vida, to jsem ani nezaregistroval, ale po tvy zmince o mizejicich autech alidech jsem to zkusil - kdyz se otocim o 180 a zpatky, tak na mistech aut co byly cca dal nez nejakejch sest sedm metru mam vygenerovanou jinou nahodnou sadu aut (nemizej, ale jsou to proste jiny auta). Lidi se zda se nemenej:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MIKEE: ale to stejné je u WD Legion a tam to vypadá úplně jinak, dokonce narozdíl od CP2077 ti po otočení nezmizí auta a lidi (já je vidím občas mizet i před sebou, při kolizi), dokonce u WD Legion jsou ty systémy mnohem složitější (se tam vytvářejí akčně i sociální vztahy mezi obyvately, když budeš jezdit jako prase, můžeš zabít nejen svýho operátora, ale jeho tetu, sestru, matku, přítelkyni a podobně) a grafika je mnohem detajlnější a obsahuje pokročilejší model destrukce. U Valhally je zejména ta grafika mnohem dále (včetně různých vlastností materiálů, včetně hoření). U F76 je neskutečně komplexní RPG systém, interakce s okolím (desítky krámů co lze rozházet, destrukce okolí) a podobně jako u RDR2 podobně i složitý systém počasí a detajly až zybtečné, včetně prosvítání uší a to nemluvíme o customizaci a toho, že to funguje i online. PC verze GTA V., šlechtěná verze je už úplně jinde.

Taky nám to ale říká, že když tu hru budou stále opečovávat, bude cca za 6 měsíců i vypadat hezky. herní emchanismy to má dobré, spousta věcí funguje skvěle.

To, že to vydali takhle spíš bude souviset s tím, jak je CD Projekt Red zapletený se systémem polských dotací a musel se stíhat termín. Ty systémy tam fungujou, ale zjevně nejsou hotové optimalizace, neměli čas to pořádně dotáhnout. Ta hra je ve svém základu zdravá.

A agresivní jsi ty, ten fanoušek (idiot) jsem já, protože i když jsem za to zaplatil 60 euro a je to bugfest, tak si nestěžuju. Jen opovrhuju novináři.
    L4MA
    L4MA --- ---
    There's one specific setting that absolutely tanks performance for me, namely Cascaded Shadows Resolution. Changing this from high to medium more than doubled my FPS instantly. Not only that, but character dialogue went from single digit FPS to actually watchable.

https://www.reddit.com/...punkgame/comments/ka64im/one_setting_on_pc_tanks_performance_heres_how_to/
    L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: We posted some initial impressions of Cyberpunk 2077 earlier this week, but that was with pre-release code that was not yet fully optimized, plus it contained anti-piracy software Denuvo. However, based on our updated benchmarks, performance hasn't improved much with the release code and updated drivers.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    D1RABBIT: Recommended je na medium.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VIRIK: Hele ja jsem popsal z meho pohledu technicky duvody proc to dopadlo, tak jak to dopadlo a pridal dojmologii kterym smerem jde sentiment a proc si to myslim. Ad hominem na PS4? kriplove? hlupaci? wtf? hele vezmi si svoji medikaci, zacina ti to zase ujizdet (jo, tohle uz je ad hominem)
    L4MA
    L4MA --- ---
    mnohem vic karet a podorobnejsi breakdown

Cyberpunk 2077 PC Benchmarks, Settings, and Performance Analysis | Tom's Hardware
    https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-pc-benchmarks-settings-performance-analysis
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BOBESH: Kolega hraje na Stadii, se ho pak zeptam :) Narozdil ode mne si neptozirave nevzal dovolenou :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a co to prubnout pres Stadii? :)))
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JCD: ano, zajímavé - zde platí "s tím musí každý počítat" u her od neoblíbených studií je to důvod spouštět youtube kampaně a rozdávat známky klidně podprůměrné (hejtit).

Tak bud mi něco skutečně vadí a to u všech, nebo jsem prostě fanoušek (idiot) a je mi to jedno. Já vím, že ty patříš mezi ty, co prostě rádi hrají a snaží se být objektivní a hrají hodně her, tak si sám porovnej v jakém stavu ty hry vycházejí.

Já se na CP2077 třeba hodně těšil. A vlastně jsem i velice spokojenej, ale "objektivně" ta hra bude chtít ještě půl roku. Hodně lidem tyhle stavy her vadí a nemají rádi EA přístup, tak ty bych, zcela objektivně varoval.
    Stejně jako lidi závislé na českých titulcích, když vidím, že jsou tam i místa, kde jsou tagy a je vidět, že tam normálně titulky ještě chyběj, na mnoha míste není nejen udělaná korektura, ale zatímco tadyhle je dialog perfektní, jinde je jak z překladače google, nedává to smysl a nebylo to ještě ani přepsané a pan Ženíšek to sám potvrzuje.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    D1RABBIT: Hele zase k tomu PC. Crysis sis scyho casu taky na max detaily nezahral bez masiny za 80+

Jestli chces nejlepsi grafiku, tak si to zaplatis no :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    D1RABBIT: CDPR management has said the next-gen edition of Cyberpunk 2077 may release in 2021, or it might not; the studio has not settled on a release date yet.

Cyberpunk 2077: When Is It Coming To PS5 And Series X? - GameSpot
    https://www.gamespot.com/...icles/cyberpunk-2077-when-is-it-coming-to-ps5-and-series-x/1100-6485165/
    L4MA
    L4MA --- ---
    JCD
    JCD --- ---
    VIRIK: recenze ignorujme :)

Kdyby mel CDPR 1000 testeru, kteri to poslednich 5 let testovali 50 tydnu v roce kazdy den po dobu 8h, tak maji odtestovano 5dni * 8hodin * 50 tydnu * 5 let * 1000 testeru = 10Mhodin a to se nestalo ani nahodou :)

Jestli to koupilo 10M lidi a hrali to od pulnoci kazdej hodinu, tak uz maji nahrano stejne ci vic jako muj hypotetickej bullsit odhad, to by bylo any se tam nenaslo mraky bugu. S tim prece kazdy musi pocitat :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    D1RABBIT: Pa5 jeste nema ng grafiku, bude early 2021, to oznamovali uz pul roku zpet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam