MIKEE: ale to stejné je u WD Legion a tam to vypadá úplně jinak, dokonce narozdíl od CP2077 ti po otočení nezmizí auta a lidi (já je vidím občas mizet i před sebou, při kolizi), dokonce u WD Legion jsou ty systémy mnohem složitější (se tam vytvářejí akčně i sociální vztahy mezi obyvately, když budeš jezdit jako prase, můžeš zabít nejen svýho operátora, ale jeho tetu, sestru, matku, přítelkyni a podobně) a grafika je mnohem detajlnější a obsahuje pokročilejší model destrukce. U Valhally je zejména ta grafika mnohem dále (včetně různých vlastností materiálů, včetně hoření). U F76 je neskutečně komplexní RPG systém, interakce s okolím (desítky krámů co lze rozházet, destrukce okolí) a podobně jako u RDR2 podobně i složitý systém počasí a detajly až zybtečné, včetně prosvítání uší a to nemluvíme o customizaci a toho, že to funguje i online. PC verze GTA V., šlechtěná verze je už úplně jinde.
Taky nám to ale říká, že když tu hru budou stále opečovávat, bude cca za 6 měsíců i vypadat hezky. herní emchanismy to má dobré, spousta věcí funguje skvěle.
To, že to vydali takhle spíš bude souviset s tím, jak je CD Projekt Red zapletený se systémem polských dotací a musel se stíhat termín. Ty systémy tam fungujou, ale zjevně nejsou hotové optimalizace, neměli čas to pořádně dotáhnout. Ta hra je ve svém základu zdravá.
A agresivní jsi ty, ten fanoušek (idiot) jsem já, protože i když jsem za to zaplatil 60 euro a je to bugfest, tak si nestěžuju. Jen opovrhuju novináři.