• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAHINO: jj ta zakladni ctyrka je tragicka a mam obavu, ze ji ani ty patche za pul roku nijak extra nezachrani a trochu me mrzi, ze okolo stavu na oldgen konzolich CD Project tak mlzil, protoze si u Witchera vybudovali sympatickej pro-komunitni pristup, ale tady bych byl coby zakaznik, ktere nelezi v preview a nesleduje scenu za vydanych 18 stovek za takovou hruzu tak trochu i pravem nasranej. Na ferovku mohli rict, ze basic ps4 nedopadla nijak slavne, ale at si hru koupi pro budouci upgrade s tim, ze se jim to vrati za pul roku na skvelym vizualu, ale tohle se proste moc co se tyce PR nepovedlo. Ja osobne nasranej nejsem, pac jsem s tim diky informacim za poslednich par mesicu zacal tak nejak vnitrne pocitat a v klidu si pockam, protoze v zakladu je to povedenej titul, kterej si zaslouzi par fixu a stejne tak hrani v co nejvyssi mozny kvalite.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    NAGASAWA: Vcera sme porovnavali s kamosom co ma PS4 (ja PS4Pro) a pre neho to bol ovela vacsi pain in the ass. Mne sa az na tri bugy problemy vyhybali (vlasy v zrkadle, raz reload checkpointu kvoli questu, raz mi to spadlo cele do modrej obrazovky). Co mi posielal screenshoty, tak som rad ze mam aspon to Procko :) Kazdopadne aj tak ma to chytilo, hype-u som sa snazil vyhybat a nepodlahnut mu, story zatial dobra a to som len vcera zacal, uvidime ako sa popasuju s patchmi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nojo, tak já holt počkám na vylepšovací patch pro moderní konzole, jestli to vůbec vydají a neodejdou jim všichni vývojáři poté, co jim oznámí, že si svůj kód budou muset opravit...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Cyberpunk 2077 na PS4 a PS4 Pro porovnaný | Sector.sk
    https://www.sector.sk/novinka/251116/cyberpunk-2077-na-ps4-a-ps4-pro-porovnany.htm

Cyberpunk 2077 na starých konzolách je niečo strašné, ukazuje to aj video od Digital Foundry. Zatiaľ ukázali PS4 a PS4 Pro konzoly, kde PS4 Pro ide ešte ako tak, ale PS4 veľmi slabo. Väčšinou ide v 720p s tým, že maximum má 900p, je k tomu rozmazaná antialiasingom. PS4 Pro je lepšia a ide okolo 1080p s maximum na 1188p, klesá aj k 972p. Obe verzie sú vizuálne veľmi podobné a výrazne orezané oproti PC, majú málo ľudí v uliciach, málo áut, slabé textúry.

Čo sa týka framerate, PS4 padá aj k 15 fps, často sa drží okolo 20 fps a zasekávanie sa nechýba. PS4 Pro je na tom lepšie a väčšinou sa snaží viac držať na 30 fps, ale padá aj k 20 v náročných miestach. Je to tam viditeľne obmedzované CPU výkonom.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: Taky hraju na normal, takze to neni problem, ale kazi mi to zazitek. A ano, ne ze by podvadeni bylo umyslem autoru, ale z pohledu hrace podvadi AI, takze hra.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TRAGED: tak v tom případě ok, hra nepodvádí, v tomhle je rozbitá :D

mě osobně nějak hořet nevadí... hraju na normal takže to beru jako malé ztížení hry :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: Mam vsechny v oblasti oznacny, kamery jsou moje, urcite me nevidi a ani odrazama na me nedostreli a hra mi pise Nahravani..... a zacnu horet. Ja pres zed oznacene hackovat nemuzu, hra zjevne ano. IMHO maji nekde chybu a pres nektere zdi AI vidi, i kdyz by nemela.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CHEWBACCA: Ale to nejsou ohnive naboje, to je hacking, i se ti pise, ze te nekdo hackuje a ted na mne dokonce strileli v skrz zed:

Ale konecne se pomalu stavam clenem Trenchcoat brigade, ale opravdu jen pomalu:

Jo a ragdoll je uplne ne prd, to i DX2:IW mel lepsi a to byl jeden z prvnich co ho meli, mrtvoly mistama vypadaj jak odlitky z Pompeji:

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CHEWBACCA: přesně tak jak píšeš chytrá zbraň plus vylepšení popálením. rozhodně hra nepodvádí...
    hráč kterej moc hoří se akorát blbě kreje :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRAGED: jojo taky furt horim v soubojich i kdyz jsem v jiny mistnosti ale prisuzuji to tomu ze enemaci maj ohnivy naboje automaticky navadeny (coz mimochodem ve hre je:-)) takze kdyz si to takhle logicky oduvodnis tak te to ani tolik nesere :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jak si tu nekdo stezoval ze porad hori, IMHO hra podvadi. Jak me muze hackovat kdyz me nevidi?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CHEWBACCA: no já jsem fanoušek, právě ten totální idiot, co to hraje, i když bych měl počkat až to prostě dodělají.
    Koneckonců když zvádla i Bethesda udělat z technickýho hovínka poměrně hodně dobré zvláštní survival MMO, tak proč by schopnější CD Projekt nezvládl za půl roku z toho udělat něco, co násposadí na prdel i z technickýho hlediska (což bude, i na PS4)?

Jinak já tomu ve skutečnosti dal 2/5 a s varováním, že produkt je v předběžném přástupu, neodpovídá prezentovaným videum a screenům, češtinu má v betě, ale že rád za půl roku zvednu hodnocení, až dodělají optimalizace a hru samotnou.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DAVESADE: za me 16/16
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Takze hodnotis 10 nebo 11 z 10?
    L4MA
    L4MA --- ---
    ta hra je uplne v riti. RPG davno vyletelo z komina, dialoge options uplne o nicem, looter shooter, "open world" absolutne mrtvej, jizdni model otresnej a bez RT to vypada na ultra jak neco z roku 2015.

Outer Worlds nedotazenosti, Deus Ex HR/MD totalni mrtvosti, prazdnotou a neinteraktivitou vseho.
    ja pulka veskerejch objektu ve hre jsou prodejni automaty ve trech variacich. :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako maji na tom prace jeste hodne...plno spawnu postav z niceho nic uprostred ulice atd. Ale citim z toho, ze to daji. Jen k tomu proste musi sednout banda profiku.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    IMHO to na PS4 (hrane na PS5, takze aspon v 60FPS ) nevypada vubec zle.

Ikdyz jsem se po pohledu z okna lehce zhrozil a rikal si, SHOGO? Jako vazne?

Ale pak uz to celkem slo.

Tohle je z rychlosestrihu po prologu, u ktereho mam tedy podezreni, ze bezi ve vyssich detailech a nizsim fps nez hra:

Ne, nevypadali mu vlasy, je to jen moucha s kloboukem....

..., ma vypadat takhle:

Nojo, noho, co by clovek pro 9 bodu armoru na hlave neudelal. A porad je to lepsi nez ksiltovka ;-)

I dilda jsou, €$ 3 za kus, no neseber to na prodej!

A tu pravou cyber toaletu uz jste nasli?

Ale cele to pro mne vcera skoncilo takhle:

tak jsem sel spat.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VIRIK: souhlasim. i tak jsem uz dva dny nevyspaly a dokud to nedohraju tak se to nezmeni.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CHEWBACCA: mám to podobně, ale fakt by se nemělo zapomínat, že se jedná o technicky špatné, i když hratelné demo bez optimalizace. Za šest měsíců to bude hra roku, ale do té doby je to jen další nepřiznaný předběžný přístup a v žádném případě hotová hra.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: mam docela problem s detekci lootu, musim nekdy hodne ladit pozici nez mi ukaze ze to muzu sebrat. Ale mas pravdu, vyplati se lozit akorat na ten loot nemam lvl :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam