• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    DIOM: Vsichni jsou sjety opiem drandej si kakos tema dildama co se tam ruzne valej nekde v klubu :-)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    DIOM
    DIOM --- ---
    to město je úplně zdechlý, z toho jsem teda fest zklamanej..se 7 let starým GTA V se to nedá srovnat ani náhodou

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRAGED: smutny
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAGASAWA: IMHO ne, je to uplne jine nasviceni sceny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRAGED: no tahle scena byla trochu divna, pac jsem ji ve streamu videl hrat behem herniho dne a vypadalo to strasne i na pc a pak jsem ji videl na stejny sestave v noci a mela daleko lepsi atmosferu, tak si rikam, jestli tam nehraje roli i to ne vylozene pekny dynamicky stridani dne a noci, ktery zabiji atmosferu mesta.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LOL!
    PC vs XSX, uz aby prisel Nextgen patch a aj asi to dal za Nomada co Street kid.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Plot hole! OMG! 6h beham po NC abych pak pokrocil v main story a dostal na dluh ocni implantat, kterej mi prida vlastnostni ktere celeou tu dobu pouzivam. Vazne CDRP? Ale mozna je to tim, ze jsem korporat, kterej s tim uz zacina.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: sakra, že já omylem zabloudil k tobě před barák místo ke Gandhímu...? :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GURBON: v driverech ne, v geforce expirience je overlay.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak bomba, hra spadla zase, kdyz jsem prisel za Jackem, ze budu pokracovat v main questu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: fotomod mne bavi :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Aha! Tak poulicni lampy stiny hazej, ale reklamni poutace a automaty ne. Takze vznikaji takovehle silenosti.
    NPC vpravo stin ma, vlevo za branou ne, a ze by brana, mela stin to uz vubec:

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Aaaa! Padla noc a NPC nehazeji vubec zadne stiny. Vazne?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    hmmm... rozumný přístup
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    No nic, jedu do kancelare a prubnu rozdil mezi mym hranim doma na High (holt Radeon VII Ultra neutahne v 3440x1440) a Ultra s RTX (18c i9-9980XE, 128GB@3600, 2x RTX 2080ti) :))
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Ja mam Procko, takze to jde
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: tak kdyz jsem vcera koukal na Kofiluv stream, mel jsem nutkani to alespon 15x koupit a hrat, protoze se mi tam spousta scen a situaci fakt libila, ale pak mi to zase prislo na ty PS4 Slim zbytecny....
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja jsem spokojenej. Vrazil sem si strep do hlavy, nakodoval si, ze je rok 2008 a ja to hraju na PS3 FAT :-) A jsem v pohode. a spokojejnej. Jinak teda obsahu je tam tri prdele. Super looty jsou kdyz vysekate lupice pri prepadeni, vetsinou je tam neco spesl. Jinak chyb je tam plno, ale ano, jsem beta tester a zatim se bavim kalovsky a spokojenost. Mozna mam stesti, ze ty chyy nesjou tak moc dulezite. Obcas tozpadla textura, obcas projde nekdo zdi, obcas sleti FPS, ale jinak dobry. Vyvoj postavy a dovednosti je obrovsky a to jako fakt kurva vobrovskej, teda na muj vkus :-) Zbrani je tam taky mraky, takze to ze tam mam trochu vylidneno, malo aut..tech je opravdu malo, tak me to zase tak moc nesere..je prece rok 2008 a jedu to na PS3

:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam