• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Ps4Pro a je to velka mrda. Zavidim klukum na PS5. To mesto u nich ted musi vypadat uplne paradne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: na cem to hrajes?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze vsera sem hned implementoval novy hotfix update a panove, to je uplne jina hra. Mesto se promenilo konecne v mesto a ne ve stavebnici lego, lidi uz maji na sobe obleceni a ne vybarvene omalovanky, silnice je silnice a hlavne to cele ozilo tunou neonu, reklam, hologramu a zivotem celkem. Takze uz se stava, ze se na trzisti prodirate davem, vsude je plno pary, koure z wok panvi a z ruznych obcerstveni, do ktereho vrhaji barevne svetlo neony a nebo na silnici chytnete traffic jam, vidite horet hromadu pneumatik, nebo zapalene barely v ghettu.
    Vcera me ten update u toho uderzel do pul pate, takze sem dal pomalu 24 hodin hrani. Kazdopadne, mam za sebou bezmala 25-30 hodin, ukazuje mne to 4% v postupu a dle mnozstvi otazniku na mape a dalsich sidequest markeru tam toho na plneni mimo hlavni linii je na hodiny a hodiny. A me to bavi. Bavi mne ta moznost kombinovani vsech tech modu aka hacking, stealth mod nebo rambo style. To je proste pecka. Dojel sem Akt1 a teprve po nem sem tak nejak mel pocit, ze to byl teprve takovy tutorial, protoze to co ta hra nabidla potom, je neuveritelny mnozstvi misi na 5 nebo 6 ruznych lokacich, tak jak je mapa, potazmo mesto rozdeleny. Kdyz sem vcera pri jednomukolu to mesto krizem krazem projizdel, tak sem si naprosto uvedomil, proc to trvalo 8 let, je to obrovsky. Fix tomu pomohl, za mne je to razem jina hra.

A ted me omluvte, musim do Night City... :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    druhej konec je mnohem lepsi nez prvni a hru prodluzuje o dalsi cca 2 hodiny a je tam opet moznost zvolit si dalsi konec kterej hru podle me zase prodlouzi. dam je dnes komplet
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEKI1: toho jedinýho se bojím. přeexpení. mám 18 hodin, a i při vysoké obtížnosti mi to přijde jednoduché. asi to časem zvednu na nejtěžší a uvidíme. Ale je pravda že se stále pohybuju v širším centru města. Jedinej side quest boss co mi dal zabrat byla ta jeblá Mox ve skladu... tvl bojuj tam mezi regálama :))
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    PSYCHO: já to vždy řeším následovně. přijdu, hacknu dva tři enemáky, podle toho jak kolik mám volný ramky. následně tam hodim granát a buď je rozstřílím nebo na ně vezmu monowire.

S náboji sem měl problém jen do doby, než sem si je začal vyrábět. takže vše nepotřebný nebo věci co by se prodali za málo peněz rozebírám.

DOOMGUY: jedu střelné zbraně a hackování. občas střelim perk i někam jinam kam se to hodí, jako zdraví, nosnost a podobně. ale začíná mě bavit stealth. Jednou sem proběhl nějaký side quest kde se měly hacknout servery. bylo tam asi pět enemáků a všechny sem je potichu sejmul a schoval těla do těch kontejnerů. :) to bylo hned za jeden novej perk.

když děláš furt to samý, tak je logický, že další úroveň bude chtít víc a víc pointů.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GOG patch měl 500MB ale rezervoval si prý 60GB :-D já nikam nespěchám. Nečekal jsem 8let abych to dal přes víkend :) mám 20h a ještě jsem neviděl úvodní titulek jak pisete. Hraju stealth a hacking, je to prdel. Obtížnost mám vysokou a je to tak akorát.uvidim jestli to zvednu. Jak člověk jen lozi a lootuje tak se za chvilku preexpi ale to je klasický problém těchto her a mého OCD všechno proletět a za to CD projekt nemám rád, protože to město je neskutečně propracované. Jinak žádný dildo jsem ještě nenašel :-D Nemám to asi tak nakoukane jako recenzenti :-D Ty bugy jsou horší, teď v hlavním questu se mi tam spamvnul nesmrtelný nepřítel. Prostě jsem mu nic neubíralo:-D pomohl check point. Dal někdy zvláštní propady FPS . Stejné místo atd a o 10fps dole. Tak jsem hru restartoval a už to jelo v pohodě. Každopádně tak půl rok odklad ještě měli dát. Ale jak někdo psal pokud W3 byl na tom podobně tak teď dojíždí na tom neskutečně hypu co udělali. A lidí čekali nadpozemskou hru.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DOOMGUY: Ja mam ruzovou katanu z bordelu co sem omylem vystrilel :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Specializujeme se nebo ne? Já nehraju příběh a spíš se tak toulám po městě a koupil jsem někde žlutou katanu. Body dávám do reflexu a resistenci a i na nejtěžší obtížnost jsem ještě nenarazil na problém. Nepřátele padají na jedno dvě seknuti. Většinou hodím do místnosti flashbang a pak tam párkrát proběhnou s genjim a je po všem. Jen mi přijde že získávám Perky pomaleji než kdybych dělal všechno.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: holt musíš počkat, až skončí korona, no :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: Aspon bych konecne mel ty dilda, opakuju se, ale citim se ochuzen.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: a nechtěl bys moc, jako? buď rád, že se ti po zásahu nemění nepřátelé na nasraná dilda s rozmazanou texturou :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: dohlavy strilim s nejlepsi pistoli so mam (Chaos) a jakoze dobry, ale proste bylo by lepsi, kdyby umreli driv, nez po peti critical hitech do hlavy.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...a nebo je hackovat, to je celkem solidní prdel :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: musíš střílet do hlavy. Pak ten zásobník většinou stačí.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LSDMASACRE: Tak pak rekni jaky je hard v tezsich soubojich pozdejs ve hre. Na zacatku to bylo dost zly. Naboju malo a jak uz jsem psal jinde, ty souboje hrozne nefer. Ja unrel na tri rany z dalky, oni na zAsobnik do tela z blizka ne :-/
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    XoneS zatím ostrouhalo, prozatím na verzi 1.0.0.6
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak sem si zvedl obtížnost na hard. Normal je se cyberwarem a pokročilým hackováním dost lehká.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Ja hraju 13 hodin, jeste jsem nevidel ani Keanu ani titulek, zatim Level 7, zadne dildo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam