• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: jj zrovna si hledá nový nohy
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: vždyť to je Kofila!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: podle mne je to moc Kýč. Za nejlepší na světě považuji Srdce z kamene, to jsem ani nedutal.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Ver, ze tam litaj vypovedi, pokuty a vsichni makaj, protoze tohle je fakt spatny.

CD Projekt Red Has Lost Billions Owing to Cyberpunk 2077 Delays - EssentiallySports
    https://www.essentiallysports.com/...-has-lost-billions-owing-to-cyberpunk-2077-delays-esports-news/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Koukam, ze na PC to uz vypada pekne.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: asi málo, když se to ke mně nedostalo. A patch je fajn, doufám, na XSX nedorazil, takže nevím...
    KID_MCHUTT: vsak uz nekde management prijal zodpovednost a omluvil se hracum i zamestnancum, ne?

p.s. patch - imo pridali dost provoz, coz na jednu stranu kvituji, protoze to pred patchem casto vypadalo, jako mesto duchu, na druhou stranu me to ale lehce sere, protoze v performance modu to znamena vyrazny propady fps pri jizde. A ja rad 60 stable fucking fps :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: tak mně tohle nefunguje.

Jako jasně, že za to, že se to pustilo, můžou lidi, co rozhodujou, ale tohle jsou tak zjevné srágory, dobře reprodukovatelné a kurva, co musí teda mít za critical+ bugy, když nefunkční questy do nich nepatří? :/

MELDA: kdyby řekli, hele sorry, zjevně jsme to posrali a těch chyb a nedodělků je tam víc, člověk holt časem přestane některé věci vnimat a nasypali si koks na hlavu, chápal bych to, nasraný bych byl stejně, ale neměl bych tendenci to ventilovat. Takhle?
    MELDA: za me je top uz ted, miluju cyberpunk uz od detstvi, mam nacteno i nakoukano uplne vse z zanru a ten pribeh dost zeru. Ten open world je za me jen takovej neprilis povedenej bonus, kterej zatim relativne zdarile ignoruju :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: U tech zaseku dost casto staci skocit jen do inventare. Mne se treba obcas deje, ze se zacnu pomaleji pohybivat, jako bych byl pretizenej a staci kliknout do inventare a zpet a uz zase beham normane. Teda kdyz nejsem vazne pretizenej :-)
    Kazdopadne bych tu rad pripomenul vsem zklamanym, ze rok 2020 byl od unora celkove za picu a ze i u na bylo plno firem nuceno prerusit praci, projekty a vubec se jim celkove uplne na hovno pracovalo a spoluracovalo. Takze si vem, ze jim ten pandemicky stav ukradnul treba 6 mesicu, ktere by jinak mohli plnohodnotne venovat praci a stihli by to vsecno. Ted musej makat, protoze jsou vstaveni brutalni kritice a maji proti sobe ty nejvetsi a nejvetsi kritiky a nejvetsi skupinu lidi na kterych jim musi zalezet nejvi a to celou herni zakladnu, A vsichni vime, ze spokojeny zakaznik, je dobry zakaznik a dobra povest je k nezaplaceni. Takze ted se do toho musi oprit covid necovid a makat. A verim, ze tomu tak bude, neni cas na vymluvy, posrali to. Takze do dvou trech mesicu bude ta hra top. A bude se stale zlepsovat.
    KID_MCHUTT: co ty vis, kolik testeri nahlasili bugu a vyvojari je nestihli opravit. Proste opravuji jen critical a na ostatni se nedostava. Bych testovani zas tak nehanil, spis to, ze to qa pustili. Ale evidnentne ani oni nemeli posledni slovo. To meli (jako vzdy) manazeri, kteri rekli, ze uz zadnej odklad nebude a basta.

ja na critical bug zatim narazil jen jednou, kdyz se mi seknul quest a furt mi to psalo, ze si s vikem mam promluvit i kdyz uz jsem to udelal. Ulozil jsem to, loadnul a uz to bylo ok.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LOJZEE: Hele hele...DLC O vine a krvi bylo naherny a super uz v dobe vydani.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Pro mne to je nedodržení slibu... Kdyby řekli, že je to next gen only, tak mne to tak nezklame. Včera jsem ukazoval přítelkyni 2077 a pak Witchera 3 a posteskl jsem si. A je to prostě vidět. Příběh je pro mne stěžejní, ale grafika s tím jde ruku v ruce... A to je fakt děs, že se na to nedá koukat (bavím se o XoneS). To mi ten příběh nevykompenzuje... No, nechám to teď být a počkám si na NGpatch. XsX jsem si chtěl stejně pořizovat.... No ale budu se opakovat, je to nedodržení slibu... Raději to měli odsunout a vybalancovat, než pouštět ven. Hráči by jistě počkali...
    LOJZEE: witcher mel top notch grafiku od zacatku. Ze ted vypada lip je fakt, ale v dobe vydani to bylo po graficke strance to nejlepsi. Bugu tam bylo nepocitane, ale byla to skvela hra, tak jim to lidi odpustili.

Coz je v mym pripade i cp a verim, ze to cpr doladi stejne, jako u witchera. Akorat ten kolizni model / fyzika bude asi trochu orisek, tam jsou fakt velky nedostatky.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    NAGASAWA: witcher vypada graficky skvele az od roku 2020, 9gb hd rework project, co je ted na nexusu, z toho dela uplny vizualni orgie.. jsem to ted rozehral znovu a cyberpunku dam asi jeste nakej cas..)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LSDMASACRE: Akcionáři a investoři asi moc ne. Kazdopadne CDP chápu, neměli lehky rozhodování.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEKI1: kdyby to odložili tenkrát na rok tak by byl klid a všichni by byli spokojený. možná..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    kurva, to tu sračku nikdo netestoval?
    ani doprdele ty questy nikdo nezkoušel, jestli fungujou?
    kurva, kdybych takovouhle práci odevzdával já, asi bych žral trávu, pač na nic jinýho bych neměl...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Asi všichni vidíme že to chtělo odklad nebo jít s pravdou ven a odložit konzole. Ale umíte si to představit kdyby to odložili zase ? Měli udělat odklad rovnou o ten rok v tom dubnu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: jen bych te opravil. cb rozhodne neni nextgen hra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam