• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: asi - ale ja hraju za zenskou:p matne si ale vybavuju, ze jsem nasel dvoje sprcky.

Nicmene ten skillovaci system mi prijde velmi solidni a imho funguje vyborne
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Taky se mi prestali generovat :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: toho si vsimaji jenom zensky :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, asi je neco fakt spatne, protoze jsem zatim za celou dobu nenasel jediny dildo:p
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    FRIZER: Jdi v apartmanu na zachod a hledej hajzl papir :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Objevil někdo nějaký popkulturni odkazy? Já mel už celou story z The Office, slovo od slova...."neurochirurg". Streameri a developeri jsou jasný...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    HONCKA: Ano, quest so susedom.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DAVESADE: Ja myslel, ze uz hrajes a delas tam Rippera! ;-)

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: to jsou ale jen doplnujici otazky vzdycky. Nejak mi neprislo, ze by mely extra vliv, jen dodatecnej background, ale mozna se pletu :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    PSYCHO: já už to rozehrál podruhé (chtěl jsem jinou postavu) a zkoušel jsem tedy jiná rozhodnutí v questu, kde máš získat Flatheada a průběh celého questu pak byl úplně jiný
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Tam jsou tam moznosti zavisle na "puvodu" a obcas i na skillech.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRIZER: BR na VHS FTW! CZ dabing tomu dodava dalsi surreal rovinu, v ktere se ztratis snaz nez v puvodniom deji: "Co to bylo za cloveka?" "Poclicat - muz." :-]
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HONCKA: mne hlavne prijde, ze nedelam zasadni rozhodnuti ani v main linii, vzdycky je tam par vedlejsich otazek a jedna co posune pribeh dal. Jediny rozhodnuti bylo jestli driv pro Flatheada nebo za tou zenskou co te posle pro relic a to stejne nevypada, jako zeby melo nejakej dopad.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Venku jsem ještě nebyl...a tipuju že ještě dlouho nebudu...
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRIZER: Hele, ja to mam tak, ze mesto mam radeji v noci, pac tam vlastne diky neonum a svetlum a vsemu moznemu je svetla pokokot, ale Pustinu mam zase radeji ve svetle, protoze ta poust je takova uklidnujici.
    MELDA
    MELDA --- ---
    HONCKA: No, jelikoz sem tu hru jeste nedohral a nemam moznost porovnani s tim, zda by to bylo jinak, jinak, tak nevim, ale vnimam tam dost tech moznosti a odklonu od pribehu :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Doufám že časem přidaj feature aby šlo hrát jen v noci, místo toho abych pořád posouval čas....ne kvůli ostrosti, ale atmosféra je dvojnásobná....i když bitka s maelstorm psychoušem co se krmil za popelnicí byla za dne taky zajímavá...vtáhnutí do hry to má teda maximální a cejtim se jako když jsem v 11 letech dotáh na VHS Blade Runnera a vůbec netušil o co jde.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BTW narazili jste už na nějaký rozhodnutí v nějakým postranním úkolů, který by se par projevilo později ve hře (ala witcher)?
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Sem to smazl, pac nevim, jestli to neni spoiler, ale ja mel s Panam svuj prvni koitus v Cyberspace a bylo to hooodne, romanticke :-)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    KID_MCHUTT: já to tak mam teda všude, spíš ty grafický glitche a tak..dvakrát se mi stalo že postava se kterou jsem mluvil nebyla slyšet, ale titulky jeli normálně v pohodě a odpovídat se taky dalo.. jinak sem nenarazil zatim na nic, co by mě nějak bránilo pokračovat ve hře...

jinak mezi verzí 1.006 a 1.04 na XSX nevidim ale vůbec žádnej rozdíl

takže můj největší problém je že mi nevyšla romance s Panam sakra :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam