• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: na epic imho potrebujes mnohem vyssi tech - iirc tak 12/13
    JANOS
    JANOS --- ---
    BOBISKO: Mam 10 v technical ability a asi 5 perku na craftovani... tech zbrane
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    JANOS: Na to je ale třeba jet primárně technickou větev ne? Jaké používáš zbraně?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    A ja myslel ze legendarni veci jsou hodne vzacny a na 13lvl mam uz snad dve legend veci :D
    JANOS
    JANOS --- ---
    Moje oblibena technika je:
    1. kup si kolu za 10 kreditu
    2. rozeber ji na 6 common soucastek a 3 uncommon soucastky
    3. vyrob si 3 EPIC fialove thermal granaty, kazdy za 1 common+1 uncommon
    4. prodej zbyle 3 common soucastky za 15 kreditu
    5. rozeber 3 epic granaty na nekolik epic soucastek a nekolik rare soucastek

PROFIT

Uz jen najit legendarni granat, doufam ze se bude taky craftovat jenom z commonu :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Uz zase to padlo na hubu. OMG! Kdykoliv se priblizm k main questu, tak to zacne padat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ted mi doslo! Kdyz se vlamuju pro ziskavani penez a soucastek, tak to nema byt Datova mina, ale datova tezba! Holt neni mine jako mine :-) Zenisku, Zenisku.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: aah, sorry :(
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Tak ted mi trochu spoilujes, teprve lezu do vytahu. A on mi tam takhle rve od zacatku plizeni :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh a ukapla mi vcera nostalgicka slza pri vzpomince na red faction, kdyz jsem kombinaci tech rifle a pingu oddelal chlapka o patro niz skrz podlahu:p (ne, fakt me predtim nenapadlo to takhle pouzivat:p - asi jsem prilis konvencni)
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    TRAGED: U mne se plížil hezky celou dobu se mnou a udělal mi to až u výtahu...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMG! Plizime se s Jackiem z hotelu, potichu likviduju straze a on do toho na cele patro porvava "Musisme se skrz ne prostrilet!", a NPC na nej nastesti nereagujou. Jako vazne CDPR!?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Hele ja to s tim configem zkusil, a dal jsem hre 32GB (z 64GB) limit na ram, hra si porad bere tak 4GB, CPU (3900X) se nezadejcha, GPU ted jede na 90% (Rad VII; prideleno pres config 14/16GB).
    Vzhled mozna o trochu hezci, ale to muze bejt jen to, ze si to preju :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    je vtipný, že když hru spustím jako správce, tak si konečně pamatuje nastavenej jazyk hry
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRILOBYTE: jen bych k tomu dodal, ze tam je vtipna a celkem hodne dulezita poznamka. Ze potom co ten csv soubor vyeditujes a upravis, tak je dulezite hru spustit jako spravce, aby se zmeny projevily :-)

SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KULHY: Sorry za debilitu, ale kde je popsanej ten config trik?

Diky
    L4MA
    L4MA --- ---
    "When you "skip" time, you dont really skip time. You just change the position of the sun."

:)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    SEKI1: tohle zni hodne zajimave, ale mam pocit, ze to nakonec vubec nepouzili (anebo mozna jen na ten lipsync, zbytek obliceje vypada strnule - teda minimalne u vedlejsich postav). ty gesta, rozhazovani rukama, duraz v konverzaci, to vsechno je porad delany na anglickou verzi.
    zkus kouknout a porovnat tady:
    [4K HDR RTX]Cyberpunk 2077 - サイバーパンク 2077[JP voice/Eng sub]#1
    https://www.youtube.com/watch?v=xG4L_VyTYF4
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    L4MA: imho ne - hlavne na beznejch charakterech je to videt imho markantne a fakt se mi najednou objevily detaily, ktery jsem predtim nemel (obouchany hrany na lootovacich kontejnerech etc - toho bych si vsiml, ze tam pred tim byly:), hires textury na billboardech, mnohem lepsi reflexe a tak ) a celkovej obraz je mnohem ostrejsi - proste fakt jakoby se to dynamicky vylepsilo v zavislosti na pouzitelnejch zdrojich.

A taky nemuzu rict, ze by to pred tim vypadalo zle, ale ted je to lepsi:) a hejbe se to furt stejne dobre
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: a urcite to neni placebo? :)
    8700k a zadna zmena (ne ze by to predtim slo spatne)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam