• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    L4MA
    L4MA --- ---
    BOBISKO: bohuzel ne, jen perky.
    kdyby nekdo vedel jak se respecnout v nakym configu, tak sem s tim, prosim...
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Je ve hře něco na resetování atributů? Viděl sem za 100k variantu co vynuluje perky, ale nevím, zda je něco podobného i na atribut třeba.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MELDA: Muzu cekat ze najdu nejakou poradnou sniper rifle bez Body requirement?
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: you need a sniper rifle :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tvl musím říct že na nejtěžší obtížnost to má náboj. mám konečně chuť rozmlátit klávesnici po útoku na obyčejnou baseballku na mapě.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: lvl 22 nomad 42 hodin
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    a co mě sere, že třeba upgrade nohou nejde udělat tak abych o ty svoje přišel a dostal komplet náhradu s vylepšením
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    ja našel upgrady k cyberware v rukou ještě než sem mel vůbec možnost je mít
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já hraji za nomáda, inženýra z východu, takže rozebírám ploty, lezu do míst kam nemám a kradu a prodávám měď a jiné suroviny.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BOBISKO: Jedu main katanu, nějak sem zezacatku narazil na jednu co dává už 550 Dps, a občas headshot sniperkou, tam už mi bliklo asi 10k dmg párkrát, ještě chci ty skákací nohy, protože cyberware jsem vůbec neřešil ...plus jsem našel ty legendary vyjizdeci čepele, ale taky nejsou nainstalovány....no hroznej cyber ninja. Vysbiravam vše co jde jinak
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Já nějak doufám že modrý věci jsou repeatable random spawn generovani tzn ignoruju a žlutý jsou unikátní a čistím.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    ja čistím vše tak postupně po celý mapě, ale mám blbej pocit že se ty hlavní zakázky pro NCPD respawnujou. nebo přibývají, akorát s větší obtížností? zvýšil sem obtížnost na max a stále pohoda. :/ hraju stylem hackni a vystřílej
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: lvl 30, cred 50, 65 hrs - a hadam, ze budu tak nekde v prvni tretine az puli main story a z mesta mam vycistenej jen Watson a kus badlands
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    TRAGED: Mám. Čeština měla zaniknout v první polovině minulýho století. Nemuseli bysme se pak pracně učit cizí jazyky, abysme se vůbec mohli podívat do světa, natož se tam nechat zaměstnat.

A čeština mi do cyberpunk tématiky nesedí stejně jak ananas na pizze. Sn(í/y)st se to dá, ale zážitek nic moc. Proto jsem proklínal Eidos, že Deus EX MD zasadili do Prahy. Nelíbilo, nechutnalo.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    kolik kdo máte nahraných hodin bez dokončení hlavního děje? se zvědav jestli se tu fakt dá uhrát těch 150+ hodin. ja mam lvl 24, streed cred 35 a mam za sebou 31 hodin. (hraju jen o víkendu)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    TERZ: Asi zalezi na cem se to hraje ... ja 14 level, cca 20-25 hodin hrani a jeden pad, a jednou jsem se zasekl v objektu. hraju PC ze steamu. Za mne zadny celky problem
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    AVATAR: ja jsem zatim na crafting vubec neprisel, ale to asi proto, ze jsem do nej investoval presne nula bodu :D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak super. vyzkouším jak přijdu z pivka. na redditu sem četl že fps šli lidem až o 80% nahoru, ale zřejmě to bude individuální
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: tak to prepises zpatky:p a me to teda zatim ani jednou nepadlo
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak to teda testnu :) a jestli mi to pak začne padat tvl :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam