Ja jedu primarne mantis blade v kombinaci se smart pistoli, kde mam non lethal mod a hackovani (z toho je snad nejvic penez). Nejvic bodu mam v int (16) kvuli crit cyberware, postupne dodelavam reflex, planuju ho dat na 20. Stacilo by mi 18, ale na zacatku jsem zabil jednoho tezce nesympatickyho rippera a jak na potvoru mel nejlepsi cyberware pro samuraje, na kterej stacilo 18 reflex. Druhej nejlepsi sandivan vyzaduje 20. Ale mozna se na to vyprdnu, protoze mam ten nejlepsi cyberdeck a je s nim dost sranda. Se spravnyma modama muzete nepriteli rozkazat, at se zastreli :D
Potom planuju jet tech, abych si mohl vyrabet legendary equip, ale dost mozna uz to nebudu potrebovat (uz ted mam prevazne legendary equip), takze skoncim u body, ktery umoznuje taky imba cyberware.
Zkousel jsem monobic, ale oproti mantis je to slaby - ty priskoky jsou proste super a davaji bojum velkou dynamiku.
Dnes jsem nasel power revolver, kterej ma v zakladu dmg pres 1000 a to jsou megadahy, moje epic smart genshiro s 450dmg je oproti tomu dost flusatko. Moc to nechapu, protoze druha nejlepsi zbran (legendary carnage brokna) ma 550.
Lvl 35/50, asi 90 hodin. Mam kousek pred koncem story line a asi dve tretiny mapy vymlaceny. Sice je fakt, ze moc netlacim na pilu, ale ten terzuv lvl taky nechapu. A hlavne se obavam, ze nebude mit moc dobrej konec, protoze se side questy do story line prej promitaj. Sbalil jsem Judy, Panam mi nedala, i kdyz to mezi nama jiskrilo :D
Hraju na xsx, pada to vyjimecne (dohromady tak 6x, z toho 3x pri zoomovani mapy), bugy se mi az na nakou kosmetiku relativne vyhybaj a kdyz uz se neco zbugne a ani load nepomuze, tak restart hry jo.
Na lvl 36 budu mit epic ashuru, tak si asi vyzkousim i to snajpeni, ale bavi me to hlavne rezat hlava nehlava :)