• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    TOFI: o nic neprisli, protoze ty akcie zase porostou a oni je neprodavali.
    NAGASAWA: porad to nechapu. ten engine je v podstate stejnej jak u witchera, tj. neni duvod, aby to nechodilo. jen se proste vysrali na optimalizace, vyhodili ven, co nestihali dodelat a soustredili se jen na next gen a critical path. letet by melo hlavne PR, ktery celou dobu hypovalo neco, co melo prvni fukcni build poprvy az koncem srpna. uz tehdy (a kor pak v tom rijnu) bylo jasny, ze ta hra neni ani zdaleka hotova a melo se zatahnout za tu brzdu hned. je otazkou, nakolik by pripadnej odklad na duben ovlivnil pocet prodanych kusu na stary konzole, ale urcite by to bylo ve finale lepsi, nez je ted. ale ten odklad meli oznamit uz driv a na ty Vanoce se proste vysrat.
    druha vec je ta, ze tohle mela byt vlajkova lod, ktera pro Sony a MS odstartuje prodeje next-gen konzoli, a to se nakonec taky nepovedlo. dost mozna je tady na vine i AMD, ktery nebylo schopny dodat funkcni framework pro Radeon RDNA 2 a ty konzole to zatim poradne plne nepodporujou a bez DLSS se mozna zatim nedari dosahnout optimalni fps. je dost dobre mozny, ze minimalne PS5 ceka pristi rok nejaka zasadni hw revize (update AMD cipu, kdyz uz ne primo PROcko). vyvijet na tyhle platformy bez funkcnich driveru musel byt taky dobrej bordel.
    NAGASAWA: jeste k ty Sony, castecne je to i jejich problem, protoze narozdil od Steam a MS nemaji funkcni refund system, vsechno delaji rucne. to nejspis ted prehodnoti. na druhou stranu je taky fakt, ze CDPR dali behem certifikaci "blank check", protoze jim bylo slibeno, ze to day1 patch opravi, coz se nestalo. a je taky dost dobre mozny, ze to stahnuti z PlayStoru melo jako vedlejsi efekt ty stavajici refundace zastavit, protoze se prece nebudu zbavovat hry, ktera uz pak nejakou dobu nepujde koupit.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TOFI: tak to nasrat. klidně si tu hru pořídím ještě potřetí! (druhá platba proběhla jako dárek)

jako sorry ale teď sem dohrál quest pro Peralezovi... a je to přesně co jsem doprdele kurva chtěl.. totální dystopie, totální zlo, obarvená zrůdnost neonem... tvl dyť ta hra je dokonalá... kvůli pár glitchům a nasranejm vocasům co to hrajou na kalkulačce... sorry! Cyberpunk je pro me GOTY a jebat názory ostatních... jdu si vyjebat mozek dalšími pár hodinami surovýho PVčka. :)
    TOFI: me to sere, protoze je to taak nefer. Dementi hatersky.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Uz mi jich zacina byt malinko lito
    O 20 miliard svého bohatství přišli zakladatelé CD Projektu Red kvůli Cyberpunk 2077 • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/...20-12-17-o-20-miliard-sveho-bohatstvi-pri-li-zakladatele-cd-projektu-red
    L4MA
    L4MA --- ---
    SEKI1: ja doufal v popis, kerym si nevyspoiluju endgame. :) muzu teda poprosit nazev questu, po kterym to sceknout?
    GANDHI: ten muj nema zadnou backstory, na lizzie ani jinou 2xdmg zbran jsem nenarazil.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SEKI1: hodil bys do spoileru co nejstrucnejc co neopomenout, prosim? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: mozna mysli lizzie, coz je iconic gun, kterej dela totez - a jakozto iconic ho lze craftit furt lepsi a lepsi
    SEKI1: spoiler! ted abych to hral znovu od zacatku. A to se dozvim pred posledni misi? Uaaaaa :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak jsem ji ziskal :D

AVATAR: p.s. ja ho nepouzivam, imo je to nakej kiks a nebavilo me to s nim.
    THEODORT: aha, ja ten revolver nasel az nakym lvlu 35 a dokonce jsem ho tu zminoval, ze je az smesne imba.

na druhou stranu, za deset levlu uz ho nebudes mit pouzitelnej a budes se muset vratit ke zbranim s polovicnim dps a prituhne ti :)
    THEODORT: hele cisla neres, ty se furt zvetsujou, ale na desatym levlu jsem relativne casto zakalil, protoze jsem byl hned dole a narazel na nepratele na vyssim levelu. Asi ses dobrej :)

co je limit lvl up v ramci lvl up?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    AVATAR: a dmg jak kdy problem je ze jedu ted i katanu kde mam nizky skills a honim to nekonecnym healem, jinak mam tech gun a ten strili 2naboje naraz a do toho vsechny ty bonusy.. proste jsou hned mrtvy, ani nema cenu hackovat..
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    THEODORT: a to hrajes na nejvetsi obtiznost? Spis mi to zni na normal, coz jak psali pri vyberu je pro lidi, kteri se chteji soustredit na pribeh a bezni nepratele nejsou vyzva. Obtiznost si muzes zmenit v nastaveni kdykoli.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    AVATAR: hele lvl 10, jsem uplne na zacatku.. armor pres 400(vicemene bez upgradu a rare set si zatim nekraftim - jsem asi na limitu pro lvl up v ramci lvl up), headshoty 3k+.. tech 5-6k a vic vidim tak na lvl 12 nejdriv..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: tak Barry je zda se v pohode, kolegove pochlastavali dole u kiosku - a svetla ani mlha mi takhle nedoskakuje, takze je to nejspis nastavenim
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TOFI: me uz jen zajima kdy vyjdou patche a hlavne nxtg upgrade. hlavne at se to cely nerozesere uvnitr cd projektu aby k tomu vydani vubec doslo
    TOFI
    TOFI --- ---
    CD Projekt staff furious at bosses over Cyberpunk 2077 launch - VG247
    https://www.vg247.com/2020/12/18/cd-projekt-staff-fury-cyberpunk-2077/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    THEODORT: ja si dal nejdriv pribeh. nekolik koncu, takze povinnost splnena a ted si jedu hezky v klidu vse ostatni. nejlepsi volba
    THEODORT: tak tos to asi dohral, ne? :)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak Barry je v pohodě snad :D žádný pásky, žádný fízly...jedinej ubrečenej polda kterýho jsem potkal byl právě Barry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam