• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    mám kočku!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak jsem to konecne zkompletoval, dal si všechny konce a chápu proč ze hry odstranili ty third person cutsceny, protoze ty co jsou na koncích jsou příšerný. Ale jinak je to supr hra, asi jsem od toho čekal něco úplně jiného ale krom technického stavu zklamanej nejsem.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    LSDMASACRE: side questy jsou super, je tam i dost skrytých, včera jsem třeba otevřel dveře nějaké zapadlé garáže ve slumech, uvnitř comp s emailem, který aktivoval quest a fotografie a jen podle ní jsem hledal indicie (žadné waypointy k tomu questu nebyly), na konci silný dialog a moc fajn odměna, ten quest mi zabral samotný asi 2h :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    proč mě jen začali bavit víc ty side questy... na jednom sem teď nechal hodinu :)

jinak CDPR by mě hned po stabilizování hry trochu máknout na "oživení" města. ty honičky s bengama chybějí.
    Za městem je gigantická skládka a jedinej popelář na ulici. :)
    a místo fast travel budek bych bral tu nadzemku nebo co to ve městě je...
    a neměla monowire mít taky funkci hacku?
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    ad avx crash: v 1.05 na pc to bude fixed

Removed the use of AVX instruction set thus fixing crashes occurring at the end of the Prologue on processors not supporting AVX.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Na nextgen konzole těžko. Ale na PC teď a na konzole pak až za půl roku by IMHO zas takovej problém nebyl. Jenže oni moc dobře věděli v jakém stavu je AI civilistů ve městě atd. takže potřebovali release na všechny platformy najednou.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NAGASAWA: chtěl bych vidět ten hate, kdyby to vyšlo první na pc a nextgen konzole a na staré až po novém roce :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    LSDMASACRE: zdá se mi, že grafika seznala zlepšení
    JANOS
    JANOS --- ---
    Doufam ze nepatchli ty exploity na rare komponenty a penize :D
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    LSDMASACRE: dám. Jsem zvědavý zda tam bude nějaké zlepšení v grafice... CP, teď nehraji. Místo toho jsem rozehrál Jedi Fallen Order.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TENENTE: tak pak dej vědět jak to šlape
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Začal se mi stahovat hotfix 1.05 na XboxOneS, velikost 15.92GB
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DIOM
    DIOM --- ---
    LSDMASACRE: kdyby to ještě jednou neodložili na prosinec, tak to vyšlo mimo PC jen na last gen konzole, tedy v té době (17.9.) stále aktuální stroje, tudíž se dalo očekávat, že to na nich taky bude fungovat
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    příští týden má vyjít patch, tak doufám, že že bude mít 150GB a bude to ok... pro všechny...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CD Projekt dnes priblížil aj možnosti refundácie retail verzií Cyberpunk 2077. Každý, kto si kúpil hru v obchode, môže tak dostať peniaze priamo od CD Projektu. Zdá sa, že im stačí poslať blok z obchodu priamo na mail, oni zistia, ako je to s refundom v obchode, a ak to nepôjde, pošlú vám peniaze zo svojho. Ťažko povedať, ako to bude v tom prípade s vrátením hry, či si ju môžete nechať, alebo im ju pošlete. Podrobnosti pošlú, keď sa ozvete na helpmerefund@cdprojektred.com mail.

Táto možnosť platí len do 21. decembra.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    polaci jsou hodne nabozensky zalozeny, tak se mozna jen modlili, aby to vyslo:p
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    GANDHI: ale jestli to u nich nefunguje tak je někde něco špatně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam