• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    JULIAN: těch misí je víc :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Xbox Series X nastavenia Cyberpunku 2077 sa prenášajú aj do nižších verzii konzol, ovplyvňujú framerate | Sector.sk
    https://www.sector.sk/...m=post&fbclid=IwAR2nMhfap9kYFq0OuG5a2zuWqaLLcjTXY0Iu2QxQMHnskQh7toOzhKx4ON4
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    TERZ: mě si zablokovala ta jeho stará, on mi pak ještě psal a teď už mu nešlo odepsat tak nevím
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Čili jestli ho dali pryč i na konzolích, tak pro PS5 a XS je to taky přínos.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: GANDHI: MICHIGAN: IMHO je to ladící file, kterej omezoval zdroje a jeho odstraněním si hra vezme všechny zdroje co může.
    TERZ
    TERZ --- ---
    PENTAFEKTEK: Nevím jestli ten quest má i jiný řešení ale mě si po dokončení zablokoval s tím že už mě nikdy nebude kontaktovat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PENTAFEKTEK: sakra, toho taky jeste nemam doresenyho
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    hele jak se tady řešil včera Barry, tak mě asi nějak zabili Peraleze :)) někdy v tejdnu mi psal ještě zprávy a já se na něj vyprdnul...a teď jsem mu chtěl odepsat a KONTAKT NENALEZEN
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: ja bych taky prisahal, ze se mi to zlepsilo a to hlavne v rozliseni modelu a textur nablizko, ie presne v oblasti, kde bych zlepseni pri prideleni vetsiho mnozstvi pameti cekal nejvic.

a popravde, kdyby prznali, ze jim uteklo do releasu neco takovyho, byl by to asi prislovecnej posledni hrebik do rakve, takze nic jinyho nez ppreni se stejne neda cekat:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    MICHIGAN: Psal kamos, co to podle redditu vyeditoval.

MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tak jo, koukam, ze na redditu zas naleteli :) z 1.05 changelistu:

Removed the memory_pool_budgets.csv file. which was not connected with the final version of the game and had no influence on it (it was a leftover file used during the development to estimate memory usage. It had no effect on how much memory was actually allocated). Perceived performance increase after editing the file may have been related to restarting the game.
    SID311
    SID311 --- ---
    MIKEE: Jo, díval. Proto jsem psal, že to ne vždy fungovalo ideálně. Ale myslím, že to, co je ukázaný, jsou trochu extrémy, a ne vždy se to v těch GTA rozbije takhle. A samozřejmě, lepší je nesledovat ty saniťáky moc zblízka (což jsem při hraní těch her nedělával).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MIKEE: Tak jasne, proto me i zarazilo, ze odstranili pozadavek na AVX. On Nehalem je taky 1. i7 a zaroven myslim ze posledni generace bez AVX.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Myslim,ze to tam je dokonce nejak zminene ve dvouch misich, ze lekarska asistence neni zcela bezna. A je plne placena.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MIKEE: Ale ta spousta legrace pri masakrech civilistu, kdy by RNG hazelo tu 3% sanci na pjisteni.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TRAGED: ja mluvil o AI logice, ne o vykonu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MIKEE: Tak treba The Divison 2 mi tam v kombinaci z R9 Nano beha ve FullHD v 60fps uplne v klidu. Porad to ma 7TFLOP, takze by to mohlo dat i v lepsi kvalite nez na konzolich.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    SID311: koukal jsi a to video? :) a ted si prestav jak by vypadala litajici ambulance s bandou vojaku, to by byl jeden AI fuckup za druhym ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Nekde sem narazil na poznamku, ze snad jen 3% populace.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SID311: je to cyberpunk, tam si sanitku může dovolit málokdo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam