• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze ve zkratce: Vic lidi, vic aut, vic vznasedel. Pribyl poletujici bordel a odpadky, hejbe se to celkove rychleji. Zatim beham po pustine, ted se vracim do mesta.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, auta zapusteny v betonu jsou dost castej neduh
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zatím se mi moc nezdá že by tam bylo až tak moc chyb, občas teda narazím na auto co je jakoby zalité v betonu, ale dá se do něj kupodivu nastoupit a najednou je úplně normální a dá se s tím odjet... :-)

SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Cyberpunk 2077 PC: What Does Ray Tracing Deliver... And Is It Worth It?
    https://www.youtube.com/watch?v=6bqA8F6B6NQ&feature=emb_title
    MELDA
    MELDA --- ---
    Koukam, ze se jim to povedlo ten patch. Pustim hru, prepnu na hdr a zcerna obrazovka tak, ze musim restartovat tlacitkem cele ps, protoze i kdyz vyskocis ze hry, stale cerno. hmmm
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja si vcera vsimnul, ze nektery ty maly lampicky na stenach v megabuildings nejsou pozarni hlasice ale krychlicky s napisem placeholder object:p
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    DOOMGUY: Skoda, no.
    Vcerejsi patch s opravama padani to u me zacal shazovat :).
    A pridal i par vtipnejch bugu...

GANDHI
    GANDHI --- ---
    holt nektery questy zjevne scriptovali juniori:p
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    TRILOBYTE: ja koukal na milion yt videi a problem byl v tom, ze jsem do garaze zaparkoval driftem pri kterym umreli tri automechanici, coz ta hra nepobrala zpusobem, ze to narusilo spravny trigger eventu a dvere se proste zapomnely otevrit :X tady by stacil jednoduchej load, ale po 20hodinach hrani me to ofc nenapadlo, takze jsem zkousel vse od granatu, sebevrazdy, masakru mistnich obyvatel, nabourani do zdi v 200km/h a vystoupeni z auta vedle, ze bych vystoupil dovnitr. pak to vzdal a hral dal :D
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    DOOMGUY: U jednech takovejch dveri jsem se taky zasek, dobu jsem zkousel vsechno mozny. A pak se ukazalo, ze staci zazvonit :).
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Me se ted ta hra bugla takovym zpusobem, ze nejde postupovat dal :D

Po 70 hodinach lvl 44/50 se na me zacala dobyvat Panam s nejakym questem, kterej jsem delal tak pred 20 lvlama. Vypada to tak, ze mi zavola a mlci. Neje to zrusit ani odkliknout nic. Nejde sejvovat a nejde interagovat s nicim, protoze jsem na telefonu, proste nic :D

Takze jsem dohral :)

Vtipny je, ze se mi to rozbilo v momente, kdy jsem udelal vsechny sidequesty ve hre. Chybi mi asi 1 nebo 2, ktery se mi bugnuly stylem promluv si s npc za zavrenymi dvermi, ktere se neotevrely.

Az na tohle drobny zaskobrtnuti to je za me fakt paradni. Naposledy jsem takhle zapekl u pillars of eternity, ze bych si dal behem par dni 80h v nejake hre a to uz je par let. Nejvic se mi libi hudba a optimalizace postavy (kde sice polovina veci nefunguje, ale i tak to bylo dobry).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PENTAFEKTEK: v misích jo, řešilo se tu, že se neobjevuje na ulicich
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    TRAGED: v jedný Riverově misi byl taky hejbací se trauma team
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak právě po 45 hodinách hraní kolem mě prosvištělo asi na vteřinu jedno rozmazaný auto...škandál, jdu žádat o refund :D
    ZAK
    ZAK --- ---
    JANOS: ja jsem necraftoval skoro vubec, a mam taky 4,5MB po 42 hodinach, pocatecni velikost byla 1,4MB. Tak jsem zvedavej, jestli se na tech 8MB dostanu driv, nez to bude patchnute. V tom aktualnim 1.05 tento patch jeste podle vseho neni.
    JANOS
    JANOS --- ---
    ZAK: Dost jsem se bal, protoze craftuju fialove granaty a rozebiram je na epic komponenty. Nastesti muj sejv ma nejakych 4.5MB, takze dobry. Tak jsem misto toho zacal obchodovat s umenim, a vsechno uz jen kupuju...
    DIOM
    DIOM --- ---
    LSDMASACRE: jj..v noci uz jsem stahoval 1.05 ..ale teda jen 1,7 GB
    ZAK
    ZAK --- ---
    narazil jste tady nekdo uz na ten savefile limit 8MB?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    se mi stáhlo nějakých 9 GB. že by hotfix?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Cyberpunk je kvůli chybě přeplněný dildy, lidem vypadává penis z kalhot - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/cyberpunk-sex-dildo-penis-hry.A201218_123658_bw-novinky_srp
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam