JAFROST: ten tvuj post ale zas pro nekoho kdo z te hry neni uplne odvazanej taky pusobi jako dost scifi a mimo. milion misi? lol. Jak se daj resit? to by me zajimalo, asi jsem hral jine mise nez ty, ale vetsina mi prisla dost linearni - ty Gigy to je proste MMO quest "jdi do genericke budovy, vsechny tam vykos a na neco klikni", to ani nepocitam. Ale u tech ostatnich, ktery maj krome jednoho telefonatu i nejakou story jakoze, tech tam zaprve moc neni a zadruhe ani ty mi neprijdou nejak kulervouci. Treba to srovnani s deus exem, nevim kterej konkretne srovnavas, ale jak ten uplne puvodni, tak ty dva nove, meli vetsinou fakt velkou volnost v plneni misi. Design lokaci a mission flow mi prijde v CP o uroven horsi. Ale to by me osobne tolik nevadilo, furt je to ok, kdybych ale ty mise mohl aspon nejak ovlivnit, tu v CP mi prijde, ze je to stejny jak v Telltale games, ze ti tam mazou pred hubou nejakejma rozhodnutima, ale nema to naprosto zadnej vliv na gameplay, je to jen jinak formovana linka v dialogu a tot vse. Chybi tam proste ten roleplaying.
Abych to shrnul - vetsina CP je o tom ze jdes linearne za zlutou sipkou a kosis lidi co potkas, tot vse. Je to zabavne? Ano, hodne, mas spoustu zpusobu, jak nepratele vykosit. Krome toho v te hre ale moc neni.
Nekomu to staci, nekomu ne.
Co je ale smutne, ze vetsina lidi to nebere objektivne. Na jednu stranu jsou to hateri kteri tu hru ani nehrali a jen papouskujou kdejakou blbost, kterou cetli nekde na netu, na druhou stranu jsou to ale fanboyove, kteri tu hru taky skoro nehrali, ale z tech dvaceti minut a spousty slibu CD projektu fabuluji nejakou mytickou 11/10 vec.
Dost za to muzou media, ktery jsou dneska proste jen o tom generovani kliku a pisou co zrovna leti a lidi na internetu na tu vlnu naskakujou. Ty stejny lidi co tomu davali 10/10 recenze pak pisou haty na bugy, viz ted to s tema 8MB savema.