• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Covece nekde sem srbral Legendary Ajax, ma celkem 5 modifikaci a kope lehce. Ono vetsinou headshot je ultimatni, tak nepotrebujes strilet vicekrat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: me prislo, ze ajax i copperhead strasne kopou, daleko radsi jsem pouzival Nowaki nebo Masamune (samozrejme taky s tlumicem:) a ve finale teda Achilles
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Ja jedu Legendarni Ajax namodifikovanej a vylepsenej nahodil sem na nej tlumic a je to ultimatni zbran.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: GANDHI: Vsechno, ceho se nechcete zbavit ale zaroven to nechcete nosit sebou, doporucuji strcit do kufru auta.

Kufry aut jsou sdilene, takze co date do kufru auta X, najdete i v kufru auta Y.

Drobna piha na krase tohoto je, ze alespon u me to nejde aplikovat na motorky a ve hrach typu GTA, jezdim jen na motorkach, alespon pokud mise dovoli. Ale zas privolat si auto a pak motorku je snadne, takze opet zadny velky problem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak tohle normalne nepouzivam, preferuji misto toho ty hands na +ricochet.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JANOS: Predpokladam, ze to souvisi napr. s timto. Nicmene osobne nemam zadnou zkusenost se smart guns, neco takoveho me nemuze bavit.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    pokud jste dojeli chippin in, tak si po Johnyho "jizde" zkontrolujte cyberware, at si usetrite neprijemny prekvapko v combatu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: j, nektery maj hw na blok smart linku
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: iconic veci, alespon valna vetsina se daji legendarni vycraftit, ale musis postupovat postupne rare/epic/legendary a mozna mit i prislusnej level v craftingu - a prave v tom je ten voser, ze ty veci pak muzes vycraftit treba bez jedinyho slotu (nebo se ctyrma - je to nahodny) - takze to je ten duvod proc bys je chtel rozebrat, protoze mit treba deset jednoslotovejch johnnyho bund uz je zatez za 30, ktery se nezbavis:p
    JANOS
    JANOS --- ---
    LAUNCHER: Jinak u Smart zbrani se mi to jenom zda nebo jsou nepratele kteri maji "stit" ktery likviduje smart projektily? Proste nasypu do typka zasobnik a vsechno to lita kolem. Kdyz jsem prepnul na power zbran tak pic-pic a byl dead
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JULIAN: Smart zbrane me nebavi.

Myslim neco jako bud Copperhead, nebo Defender.

Ale ted jsem nasal na netech tohle, zkusim si proto dojit:

Psalm 11:6 | Cyberpunk 2077 Wiki
    https://cyberpunk2077.wiki.fextralife.com/Psalm+11:6
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    co se DLC týče tak spíše doufám, že se dostaneme do nových lokaci a rozvede se třeba romance. Ta s Panam nic moc ve finale
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAUNCHER: já mám nějakou Smart rifle, od jajejchsi konfederatu tuším.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    celkem mi přišlo divný že Johnyho věci nejsou legendární. ale nevadí. vylepšil sem je tak že cokoliv sem pak našel, tak to nepřebylo
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Tez se tesim na DLC a moc doufam v:

1) Eshop, hlavne na obleceni

2) Nejakou hezkou iconic full auto pusku, nebo lehky kulomet. Jestli se nepletu, tak iconic jsou ted pistole, samopaly, odstrelovacky... Ale nevim o zadne iconic full auto pusce nebo lehkem kuloketu.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jinak hrál a dohrál na nejtěžší obtížnost. občas to bylo peklo, ale na tu obtížnost super
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: moc pěkný screeny.

stejnak je nej prdel se nechat vozit během mise v autě a sledovat jak to funguje okolo. pokud budou nějaký DLC, chci za ně zaplatit. CDPR si ten keš zaslouží ať je to jak je to....
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak sem trefil dobrej konec..každopádně hodlám to dohrát na všechny konce.
    Za mě je to i přes ty neduhy co to má a že v pozdější části je to cejtit dost ty glitche apod.... za mě je to GOTY. bavilo neuvěřitelně a pojedu to znova. TOP. příběh luxusní, bokovky luxusní. Sem fakt spokojenej a těch 1600 zato stalo...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    GANDHI: proč to rozebírat i kdyby to šlo? vylepšit a dát si ending in style... ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam