• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: o rizeni mi ani nevypravej - vcera jsem si jen tak zkusil, kampak asi jedou ti cinsky soudruhove z mise, kde krades ruskymu fixerovi shard - dokud jsem je sledoval tak nezmizeli, pak se zasekli na jedny uzky krizovatce, kola se jim natacela jakoby chteli odbocovat, ale proste to neslo:p Nicmene sledovat je bylo utrpeni - ano auta umej jet jen dopredu, pruhy menej jen podle predem dany cesty, i na highwayich zcela bezduvodne zastavej a vytvarej umelou zacpu (a kolona se nerozjede, dokud do prvniho v kolone nekdo nedrcne:p) a nedejboze abys nahodou jel kolem prestrelky - to pak ridici vyskakujou z aut:p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pak do toho pridej Target Analysis mod zasazeny do cyberware a hra uz vubec nevi co ma delat :D

Pointa byla, ze dokud si hra mysli pouzivas pistol, tak dostanes bile XP. Ten "lag" v animacich jde prave prerusit strelbou a za to dostanes taky XP :)

Jinak neni to lag bug, ale feature :) Stejne jako to, ze umi ridit jenom dopredu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Nemyslim, ze nemaji zabijet. Rikam ze nezabiji ve hre. Ta mrtvola je porad "ziva"
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: suicide a synapse burnout iirc zabiji. To ze nektery hacky nezabijej je imho feature a da se zhusta vyuzit v pripade, kdy preferovany reseni je naopak cil nezabit (cyberpsychos). A pokud se pamatuju spravne tak v pripade kdy musis nekoho eliminovat, tak pokud ho jen paralyzujes, tak zpravidla dostanes moznost ho odnest do pristavenyho auta.

jinak teda obcas maj obeti drobnej lag, nez lehnou, ale ze by mi chodily, tak to se mi fakt nestalo:p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    RATTKIN: Zahodi.
    RATTKIN: To je bug, hre ssice nezalezi na tom, zda nekoho zabijes nebo ne. Problem je ze hacking lidi nezabiji - zustanou stat, obcas i chodi :D Ty zkusenosti dostanes za pouziti pistole.

V misi, kde mam za ukol nekoho odprasknout musim strilet do hlavy treba 4x za misi :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    RATTKIN: iirc se zahodi - proto me taky sere kdyz najdu skillovej shard pro skill co mam vymaxovanej.

btw to by me taky zajimalo jak presne funguje - ve valny vetsine pripadu se mi skill shard aktivuje okamzite po nalezu (ehm naskoci tam progress bar "reveal position" - asi nejakej vypecenej bug), nicmene parkrat se mi stalo ze skill shard skoncil v inventari mezi consumables (coz bych preferoval) - dase nejak zaridit, aby sel do inventare pokazdy a nenacetl se okamzite?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    nevíte jestli se skillové XP přes limit atributů zahodí, nebo se nechají na příště?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw nejsou ale bily xp skillovy? iirc lvl xp jsou cyan. Vybavuju si, ze tam neco takovyho probiha, ale protoze se xp mnohdy zacnou objevovat az po ukonceni combatu, nevenuju tomu prilisnou pozornost. Nicmene toho, ze naskakujou xp i pri dorazeni lze vyuzit k expovani specifickejch skillu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DOOMGUY: já je sejmu quickhackem, dostanu bílý XP a pak ho dodělám pistoli a taky bílý XP.
    street cred taky dvakrát
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    How To Actually Craft Weapons With The Best Stats In Cyberpunk 2077
    http://www.youtube.com/watch?v=G7vHt3A_aAw
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Night City Freerunning
    https://streamable.com/ne1qkr
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    RATTKIN: white xp dostanes jen jednou, ale street cred dostanes jednou za knockout a podruhy za zabiti. coz je asi bug, tezko rict.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    nevi nekdo, jestli funguje neofiber cyberware, co pridava +15% evasion? na stat page se zadna zmena neprojevila a porad tam je 1, tak to na me nepusobi moc verohodne. nic moc jsem k tomu nevygooglil.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    SWALLOW2: jo, presne to jsem mel. musel jsem nacist hodne starej save a udelat poradne nejakej quest, kterej se mi s ni bugnul. neslo mi s ni mluvit, protoze misto follow panam jsem zacal pobihat okolo a lootovat a pro jistotu jeste parkrat skipnout time a refreshnout vendory a holka to nejak nepobrala a odmitala se mnou mluvit. tak jsem se na ni vykaslal a bugnutej quest ignoroval. a o 20 hodin pozdeji se mi pomstila telefonatem skrz ktery neslo pokracovat dal.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Neobjevil se vam hovor od Panam (po ukonceni jejich questu) ktery nejde prijmout, je tam jenom jeji oblicej v levo nahore, a blokuje to vsechny dalsi questy? Navrat o par save a par hodin zpet nepomohl, zase se hovor objevi. Diky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DANII_DP: Nejmene od lvl40, spis drive, jdes uz jen po legendary a iconic. Podobne jako treba v Diablo hrach.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    první věc když někam přijdu, tak koukám co votočit

kleptoman simulator :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Tak jak pises. Za omraceni + nasledne kill, dostanes dalsi expy...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    co se dobíjením nepřítel? Když někoho usmažím přes cyberdeck, je na zemi ale živej a můžu ho dodoělat a dostanu další expy... ??
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JANOS:

Cyberpunk 2077 - All Stash Wall Weapons and Where to Get Them
    https://indiefaq.com/guides/cyberpunk-2077-all-stash-wall-weapons-and-where-to-get-them.html
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: staci je tam jen dat, ale nektery se musej vylepsit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam