• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    na XSX prozatim zadny pad, jizdy v aute jsou tragicke (ale jak jsem psal, jsem levej na podobne aktivity :o)). Nicmene jak mi doporucil @LAUNCHER motorka je lepsi. Kazdopadne, pokud mam prilezitost, nechavam se svezt, nez bych na nejake misto jel sam... jsem jak ten doktor ve Vesnicce... "...zase jsem se kochal..." :o)))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MELDA: Ps4pro, fakt je že třeba skoro vůbec nejezdím autem. Ale používám "hromadnou dopravu". Auta ani motorky mě moc nebaví. Strašně se mi líbí, to jo. Design interiérů a vůbec celkově mě příjdou famózní. Ale teda jízdní model tragickej, a když nabourám tak se to vždycky nějak komicky odrazí. Plus když se rozjedu rychleji tak je vidět že ps nestíhá a grafika se rozmázne do takové GTA4 :)
    No třeba mě to všechno ještě čeká.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: tak treba se dockame v ramci nejakyho updateu/dlc. vubec cely to crafteni by chtelo nejakej revamp. nechapu treba proc neni mozny skrz upgrade pridavat vecem sloty nebo proc je jen omezenej set veci, co se daj vyrabet. zcela ponecham stranou, ze CDP naprosto ignoroval fakt, ze jiny looter shootery zpravidla zahy opustily rng craftovaci system ve prospech systemu, kde se da vysledek predikovat
    GANDHI: hele je to tak si s tim zablbnout a switchnout zpet :)
    me teda vic stve spis deck slot, kde bych si chtel (klidne jen mimo combat) menit hackera za slashera a naokap :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: mozna, ale za to abych kvuli switchi mezi lynxpaws a ankles musel behat za ripperdocem mi to fakt nestoji:p nechapu, ze zrovna tohle tam neni coby implant mod
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER: Me to treba ze zacatku toliko nepadalo. Nebo respektive mne to padalo jen, kdyz sem prepinal do photomode. Tak sem se pak na foceni vysral a jelo to. Potom co tam nahodili ty fixy a hlavne ten posledni patch 1.06, tak mne to zacalo padat taky vic nez by bylo zdravo, ale vetsinou na stejnych mistech. Jako treba pri odbocovani z hlavni do vedlejsi ulice, kdyz jedu k Judy do bytu, tak tam mne to spadlo skoro vzdy, tak uz jezdim radeji jinudy a podobne :-)
    Ale jinak jako ze by to padalo v nejakejch casovejch intervalech, jako ze se tohle a tamto prehreje, zahreje, zahlti nebo tak, tak to se mne nezda.
    Jinak v pozdejsi dobe ta hra je stejne narocna jako na zacatku, pohyb, mesto a tak zije uplne stejne, takze tam si taky nemyslim, ze by to bylo diky narustu na vykonu. Proste mu to na PS5 pada, pac to je na hovno odladena hra. Ty to hrajes na cem?
    GANDHI: tak to pozor, lynx paws jsou super. Ne tak super, jako skakani, ale je s nim taky sranda. Pokud mas rychlej melee build, je s tim megasranda, kdy sepnes sandivana a behem tech 15 vterin vysekas celou misi, aniz by si se spustil combat :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: Mazec, tak to mám asi rozbitý :)
    A nebo něco dělám špatně..
    Nekecám, fakt jen jednou. Spadla hra a zas jsem to rozjel. Nebylo třeba ani restartovat psko. Je možný jak jsem teprve na začátku že by to nebylo tak náročný na hw?
    TOFI
    TOFI --- ---
    a tohle :-) webova verze
    OPTICAL BREACHER MK.1
    https://govizlora.github.io/optical-breacher/
    TOFI
    TOFI --- ---
    tohle nekdo zkousel?
    GitHub - govizlora/optical-breacher: Online Cyberpunk 2077 breach protocol minigame puzzle solver using camera
    https://github.com/govizlora/optical-breacher
    https://nintendosmash.com/...written-a-web-app-to-help-with-cyberpunk-2077-hacking-via-phone-camera/
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOMBRIDER: Na ps5 mi to pada tak co dve hodiny ... dokonce i u te pani s modrym cameltoem

Kdyz delam nejakou tezsi vedlejsi misi a delam ji kvuli sve blbosti na trikrat tak me to sere ... ale kdyz to po ctvrte skoro mam a to sleti tak to je na vrazdu :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    docela me prekvapilo, ze existuje jeste treti "stealth" varianta implantu do nohou - ale prijde mi popravde vcelku k nicemu vzhleem k tomu ze eliminuje hluk pri behu, coz je ta posledni vec, se kterou jsem pri stealth pristupu mel problem:p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AVATAR: Ja jsem to psal kdysi, nevim zda zde. JJ srovnaval jsem blue vs blue. Duvody byly prakticky stejne :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: ad ty epic ankles - dalsi vyhoda je, ze se da menit smer skoku, takze lze vyskocit dopredu ale pak odmanevrovat do kteryhokoli smeru
    AVATAR: jo a jeste jeden poznatek - muzete si s panam a judy udelat partacky, staci je "unest" z questu, kde vas nasledujou a ony pak s vama behaj po meste, jezdej autem, strilej, hlasej... chvili je to zabava. Nevyhoda je, ze nemuzete pouzivat fast travel (zustanou tam, kde jste je opustili) a jezdit na motorce. Respektive na motorce muzete, ale ne rychleji, nez 60 km/h, jinak jim ujedete :D
    DOOMGUY: zkus k tomu vzit nakej sandevistan a stihat budes :)

Jinak ja jsem se uz pres tohle op stadium dostal. Udelal jsem si postavu na craft, nasel si vsechny iconic zbrane, ozkousel si je (jo, satori je imba), pobavil se statisicovejma cisilkama a bylo to fajn. Jen ty boje jsou dost nuda, kdyz je clovek nesmrtelnej a kazdyho one hituje. A ve chvili, kdy uz jsi vyrobil a vyzkousel vse, co se da, zjistis, ze ten ta vlastne vubec v buildu nepotrebujes. Takze jsem kraftaka odlozil a udelal si novou postavu, vytahl ji pres sasquatch na 50 s tim, ze obtiznost si nastavim equipem a cyberwarem. Mam rad rychlejsi gameplay, kdy nepratele umiraj jak na bezicim pasu, ale umi taky stipnout a clovek se musi snazit, aby prezil.

Takze po watsonu momentalne beham jen v kratasich a tricku a zadnym obrannym perkem a je to tak akorat. Jsem tak na dve, tri kulky (sniper me da na jednu), takze nemuzu jet full rush, ale second heart me chrani pred zbytecnyma loadama. Presto musim obcas valit jak veverka na steroidech a bez sandevistanu a hlavne kereznikova bych byl mrtvej v kazdym druhym boji.

body 20, reflexy 18, ta 3, cool 18 a int 12 mi zarucuji velkou volnost, co se buildu tyce. On ten hack build s int 20 je silene op, takze i s 12 je porad dobre hratelnej, jen v late lokacich je potreba mit legendary hacky, ktery se daj vyfarmit pres access pointy, ale chvili to zabere :)

Takze levlim perky a uzivam si plnohodnotnyho boje se vsema ficurama. Momentalne se bavim tim, ze kazdou misi zacnu beze zbrani a strilim / sekam jen tim, co padne z nepratel.

p.s. nekdo tu psal, jak je double jump naprosto skvelej a mnohem lepsi, nez super jump, coz mi teda prijde, ze asi zkousel jen ten rareovej a ne epickej, protoze ten je proste suprovej a ma oproti double jumpu dost vyhod.

a) podstatne redukuje fall dmg
    b) kdyz ve vzduchu zamerujete,
    tak nejak to zpomali cas a skvele se davaj headky za letu :)
    c) vyskoci to vejs
    d) je to taky double jump

p.s.s. vite, ze kdyz si privolate auto ve skoku, objevi se primo u vas? :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já z melee buildu s katanou vcelku přirozene přešel na hackera, sednout někam na střechu a celou lokaci vyčistit na dálku ma něco do sebe
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MCKIDNEY: jasne, ja to taky vazne neberu, jen se mi to jeste nechce odlozit, tak si hraju a potreti to hrat uz fakt nebudu. poprvy jsem to dohral na 100% a po druhy jsem si dal perfect run a opravil chyby z prvniho playthrough, ale jinak jsem hral uplne stejnej build co se tyce vlastnosti, takze mam ted dve stejny postavy :D

dokud nenajdu perfect melee build, tak nebudu spokojenej. problem je, ze potrebuju body, reflex, cool, ale pak nemam tech, abych si mohl vycraftit endgame satori, protoze i s 500% crit dmg nestiha oproti 3k dps katane z vendora. a upgradovat ji nemuzu, protoze na to nemam suroviny (hraju bez glitchu).

tak bych to nejak chtel vymyslet, jak tam vecpat ten crafting :p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DOOMGUY: Jo ja taky, ten system je tak nedodelanej ze se neda brat vazne :D Nejlepsi sniperka ve hre je ale pistole ... :)

Tedka jsem opustil remote hacking a zkousim si hrat se smart weapons :D Snazim se dostat reload pod 500ms, aby to doslova kosilo i max spawnujici policajty :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    predtim jsem si vzal vsechny movement speed bonusy co jsou ve hre a perk speed demon, co dava "the more dmg the faster you are", ale to byla slepa ulicka, postava byla tak rychla, ze se nedala v combatu uridit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam