já to tady na chvíli opustim, protože zjevně obránci toho "skvostu" by mne akorát umlátili. Ta hra není open world, není RPG, je to akorát evoluce klasické příběhovky jako Mafie s několika málo pěknejma vedlejšákama ve stylu epizody od Quantum dreams, nebo telltale, a hromady opakujících se nenáročných úkolíčků okolo, ale rozhodně to není nic co by mělo konkuovat čemokoliv od Ubisoftu, nebo bethesdě, ačkoliv obránci hry o tom neustále opakovaně mluvěj (protože zoufalství). A rozhodně to enní nic, jako revoluce a odvaha, v této fázi je prostě faktem, že je to nezvládnutej původně nafouklej projekt, ze kterýho vyšel pahýl s casual obtížností, kterým fanbojové povyšujou nad ostatní hry, který jsou ale úplně jinde.
Ubi i Bethesda tomu jsou světelné roky vzdálené svoji propracovaností i kvalitou, ať si fanoušci tohodle průseru říkají co chtějí (a argumentují proti tzv. "youtuberskými argumenty", zase jinými "youtuberskými argumetny" o hrách od Ubi, například a diskuze se stačí maximálně na to, že idiot Prášek neumí hrát Fallout 76 a proto ten je sračka).
Nemluvě o tom, že u náš vyšel lore book, vydala ho Crew. Četli jste ho? Jistěže ne, protože byste pak zjistili, že lore ve hře samotné nesedí, bylo ještě znovu přepsaný a liší se v hromadě detajlů, což jenom znamená jakej bordel tam v tý společnosti ti lidi mají.
Nemá cenu se hádat, ani mi nadávat do osmiletejch nerváků, prostě mi dejte minusek a hrajte si dál tu hrůzu s pocitem císařových nových šatů.