• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: MELDA: Hosi, ani slyset to nemuzu po 180hodinach. Jsem se toho ~"omylem" preposlouchal a az pozde jsem tu hudbu ve hre vypnul. Ale tak za mesic si to zase pusim, to jo :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Sorry jako, ale na ni je to uplne zrejme :-)) Zejmena kdykoliv kdyz mluvi o Evelyn nebo o Maiko :-) Nebo jeji reakce na pokus o lichotku od V :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Nekaz mne to....!!!! Jeste nejsem tak daleko a nepotrebuju vedet, ze je lesba :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MEDAN: tak to si udělej novou postavu, protože ona prostě péra nerada kdekoliv :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    LSDMASACRE: Já teď v druhým gameplay vytvořil speciálně pro Judy postavu V jako holky s pérem! Není třeba modů. :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Jedna z mych oblibenych.... citim v tom takoveho trochu toho Vangelise... :-)

Paul Leonard-Morgan — Mining Minds / Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=kcgH__ibS5o
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Chtěli jste randit s Judy? Mod pro Cyberpunk 2077 odemyká novou romanci | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...i-jste-randit-s-judy-mod-pro-cyberpunk-2077-odemyka-novou-romanci-502487
    btw, cumel jsem vcera pred spanim na naky youtube videa s modama a krome nepouzitelnyho 3rd person pohledu me zaujala minimapa, kde si clovek muze vybrat meritko. Skoda, ze na xboxu si to neomoduju :)
    MELDA: taky to jedu pri praci :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Cyberpunk 2077 (OST) Full / Complete Official Soundtrack - Original Game Soundtrack [FULL ALBUM]
    https://www.youtube.com/watch?v=ZH6JUqPX8iE

Mozna to sem nekdo hazel...ja si ten origo OST jedu na deezeru uz nekoloikatej den a proste mne to bavi. Je to muzika ze hry a je fakt temna, demonicka a vzdycky mne uzasne pripomene atmosferu toho mesta.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MELDA: to je neco jinyho.

Superlanding achievement mam. Proste jsem mel dva moby u sebe a musel jsem ho provest dvakrat nez oba umreli.
    TERZ
    TERZ --- ---
    STSUNG_NAVANA: Našel jsem si nějakou random skupinku na ulici, vystrilel všechny až na dva, ubral jim na minimum a pak jsem si musel hrát s parádní AI takže sem chodil tam a zpátky dokud se nenaskytla příležitost kdy byly u sebe pak double-jump a hotovka. Má to AoE takže nemusí člověk spadnou přímo na ně.
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: ja mam takovej perk. Seskocis ze strechy a zbytek se uz vykona samo, dost casto s nejakou Fatality, jako ze ho veme hlavou o nejblizsi stul nebo mu krasnou kovanou botou posle obdah hlavy ven :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    STSUNG_NAVANA: Jako tim myslis to, ze muzes seskakovat ze strech a seskokem likvidovat nepratele? No to umim :-)
    STSUNG_NAVANA: ten superlandig je nejakej divnej. V tom videu, co jsem sem postoval, ho na zacatku predvadim. Asi jen jednou z deseti pripadu jsem nepratele srazil k zemi, ale nikdy jsem jim poradne neublizil. Asi to clovek musi zkouset na nizsim levelu a s easy nastavenim. Kazdopadne ja uspesnej nebyl (ale ani jsem se o achiev nesnazil)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    muzu se zeptat jestli tady nekdo neudelal ten superlanding achievement? jak jste to provedli? Ja se nedokazu ani trefit na jednoho cloveka natoz, abych ho zabil (takze predstava, ze zabijim dva lidi...).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Zkouseli jste?

Better Vehicle Handling at Cyberpunk 2077 Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/210

A WIP .ini configuration file to try and make the handling less frustrating, the mod is non intrusive as it doesn't modify any files, just try it and let me know.

I'm still playing around with all the settings to see what works and what doesn't, this is my first quick iteration and personally I feel it's a lot less frustrating to drive around.
    For example the Kuzanagi doesn't slide into the next realm when you are going 150kmh and use the handbrake to turn a corner anymore.

READ BEFORE USING:
    There are 3 versions of the mod now:
    v0.1: Subtle changes from Vanilla and it has the Burnout bug on bikes
    v0.2: Rought version and I don't think people should use this anymore
    v0.3: Last iteration, much better handbrake, on bikes especially.

The Optional file improves handling further and tries to make Accelleration (NOT TOP SPEED) and Decceleration a little bit.
    If you use the Optional file as is IT'LL OVERWRITE your keybindings, I reccomend reading the ReadMe.txt included and modifying those files yourself.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tak je to tam, 212mph :-)

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Pratele, da nekdo nad 211 s Caliburn, pripadne s jakymkoliv jinym dopravnim prostredkem?

Nerikejte mi, ze to nejde :-)

Nad tech 211 se mi nedari, ale ono to pujde :-)

GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, nasel jsem si hezkou hracku - Buzzsaw - SMG na kterou se da hodit tlumic a strili skrz zdi:)

samo, ze jsem ji mel pri minulym pruchodu, ale holt nekdy clovek ty naznaky, coze ta ktera iconic weapon vlastne dela unikatniho z toho doprovodnyho textu hned nepochopi:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam