• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    AVATAR: vyzkousim. stava se mi to obcas v combatu a pak se divim proc jsem na druhe strane mapy. vcera jsem se to snazil aplikovat pri skakani po mrakodrapech ale nejak jsem to nepouzil dobre.
    dik za info.

Mam za sebou 140 hodin hrani, 4 endingy. Po kazdem endingu jsem si rikal mozna jeste par hodin a pak s tim skoncim. A misto toho skacu po budovach a rozplacavam se vsude mozne. A plnim zbyle achievementy. Ted pobiham se sandevistanem ci jak se to jmenuje a kereznikovem tak ten posledni achievement snad pujde rychle.

kazdopadne mam taky problem, ze si o tom vsem nemam s kym popovidat, protoze ostatni jsou stale nekde relativne ze zacatku nebo cekaji az to bude fungovat jak ma.
    AVATAR: hah, takze na superskok do dalky s epic fortified ankles:

jump -> na vrcholu aim -> pri poklesu dodge kereznikov -> jump -> prca :)
    AVATAR: tak po dodgi ve vzduchu muze clovek udelat dalsi superjump. S tim bude jeste sranda :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    já jsem dostal RTX 3080 teprve tento týden, teď začínám story questy. Doteď jsem se jen plácal kolem otazníků.
    Znám lidi, co pořád čekají na RTX a je jich víc, než těch co mají dohráno, z těch co znám.. ale plno lidí co má hlouběji do kapsy bude zřejmě pirátit.

Plno lidí taky asi čeká na novou konzolu nebo jak se ty krabice od bot jmenují.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANOS: nic si z toho nedělej, já to odložil dokud nebude patch a hraju NMS. Je to mnohem lepší (a o něco méně zabugované)
    JANOS
    JANOS --- ---
    MELDA: Ja jsem za pulkou pribehu, 80 hodin, a vcera jsem radeji koukal na 4 hodiny prenosu z US kongresu nez hral Cyberpunk... To o ty hre neco vypovida... (I o me asi :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Dobrej pokus, davam Ti 7/10.

Ale ne, citim se moralne silny a slibil jsem si, ze fakt stacilo konecne uz.

A ac je Tvuj post silne lakaci a tez bych se chtel mrknout - tak ne, nezapnu to kvuli Tobe :-))
    GANDHI: na yt jsem jinou verzi nenasel :(
    TOM_HOST: ja uz si tejden myslim, ze jeste zkusim tamto a zahraju si konecne neco jinyho. A furt prd, dnes planuju zkusit naky triky s dodgem ve skoku a dostat se konecne na vrchol nejvyssiho mrakodrapu a pak z nej s padakem (skluz) skocit :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ja to budu hrat tak dva mesice pocitam a az vyjde patch tak znovu :))
    SEKI1: a s kazdym vetsim patchem verim, ze prijde slusnej narust. Mno uvidime :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MELDA: to neni zadnej prusvih, to je, ze tu hru dohrajes ;) zahrajes si to jednou, dvakrat a co chces delat dal.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tyto cisla jdou dolu vzdy extremne po vydani, jen toho novinari vyuzivaji protoze to dobre zni. Dulezity cisla jsou podle me 4-5 mesicu po vydani kde se to nejak ustali. Viz treba W3, KCD, atd. BTW tech 13M kusu bylo po odecteni vracenych kusu. Hra se zaplatila uz z orderu a vse co prodaji po vydani jde do plusu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: ale to, ze to lidi, kteri to momentalne nehrajou nezajima je pouze tvoje interpretace:P

taky to muze znamenat ze pouze 21 procent z tech co si to koupili nepovazuje hrani ve stavu v jakym to je za vaznejsi problem, klidne i to ze valna cast z tech 80 procent ceka na dalsi patch, pripadne v pripade tech co to dohrali na dlc.

sorry ale to cislo samo o sobe nema prakticky zadnou vypovidajici hodnotu o velikosti nejaky fanbase. Zajimavy bude mozna srovnani po vydani nejakyho vetsiho updateu
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Hele co si budeme, tohle je pro me osobne z toho celeho samozrejme to nejkrasnejsi, takova ta pomyslna tresnicka na dortu ❤️

Kamarad, ktery chtel puvodne PS5 si kvuli tomuto koupil PCcko :-)

MELDA: To je otazka hlavne na CDPR, ale tipnul bych, ze hlavne nejdriv udelaji dalsiho Witchera a potom CP dvojku...? Budu rad mezi tim za nejake datadisky na CP, ale zadny problem, takhle jak to je mi to naprosto staci. Bavilo me to snad i vic, nez je zdravo :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Dobre a co mne teda tim chces rict...porad to nejak nechapu.

Ja proste pisu, ze prisli o "fanousky" ze 80% lidi uz CP2077 nezajima a ze to je velika skoda pro CDPR a ze pokud budou chtit s tim neco udelat, tak si jeste musej maknout a hru poradne vylepsit na cem vydelaji vsichni.

A ty mne tu pises, ze prodali x milionu kopii a ze je to uz vlastne jedno, ze ta hra uz nikoho nezajima, ze uz to maji stejne vsichni dohrano (mas to dohrani ty a nekolik dalsich, ok, ale ja treba ne a plno mych kamosu jakbysmet). Chybi ti jakakoliv mira empatie, jedes si jen tu svou a proste jen tu svou.

No nic, ja radeji lezu pod kamen, nez se zase dozvim, ze je lepsi, prodat x milionu nepovedene hry nez dat fanouskum to co si zaslouzi, poradne zamakat a spravit si reputaci.

Pekny den preju

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: "Cyberpunk 2077 has sold over 13m copies - even factoring in refunds"

Cyberpunk 2077 has sold over 13m copies - even factoring in refunds • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/...12-23-cyberpunk-2077-has-sold-over-13m-copies-even-factoring-in-refunds

MELDA
    MELDA --- ---
    A to nemluvim o tom, ze ji sony stahnul ze storu :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Jasne 10-15 mio je prodej...ale o poctu vracenejch kopii se uz nikde nepise.

Na druhou stranu si myslim, ze 30 dnu od vydani hry s stat vlastne totalne nezajimavou hrou, protoze bezmala 80% lidi uz nezajima, to mne prijde dost smutny.

Ale jasny... koho to zajima, dulezity jsou cisla. Tak pak se nedivte, kdyz k tomu pristupujes takhle, ze ta hra vypada tak jak vypada.

Ja naopak doufam, ze si z tech cisel a ne tech prodejnich, ale spis tech "vernostnich" budou u CDPRed delat aspon trochu tezkou hlavu a spis vyslechnou v tomhle ohledu mne (coz je vitezstvi pro vsechny) nez tebe, ze uz je to ted jedno.

;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tak ted uz nejmene 15mio koukam...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Heh, proc? 13mio prodanych kopii a vetsina hracu to uz nejspis ma dohrano.

Take o me po mych odehranych 180 hodinach "prisli". Je to problem? Musi nutne delat neco specialniho proto, aby si me zase "ziskali"? :-)

Tenhle pokles u ciste single player hry neni nic vyjmecneho. Akorat bych se vyhnul bulvarnim mediim, odkud ten obrazek asi mas...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam