• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ATOMSK: trochu me mrzelo, ze ten film byl takovy dost neuceleny a druha pulka dost vselijaka. protoze potencial to melo hodne dobry :-/
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Davam zrovna Elysium poprvy a az me zarazi, kolik si CP2077 bral inspirace od Blomkampa. Od ripperdocs az po miridla na bouchackach. Ona i ta LA favela ma hodne vibe z Pacifiky.

Elysium (2013) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/288738-elysium/prehled/

Kdo neznal stejne jako ja, tak si to urcite uzije
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    STSUNG_NAVANA: už sem začal za nomada... :)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    LSDMASACRE: nomada, protoze street kid je velmi rychle intro do hry ...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, hmm, ze by napoveda o 1. velke DLC?

Cyberpunk 2077: Trauma Team — CREW
    https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-626721-cyberpunk-2077-trauma-team
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tohle je best
    End Credits Music | Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=CsnoKc8PKZU&ab_channel=Kimi
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    mám všechny konce. od 10.12. jsem byl s přestávkami jak ve filmu. příběh se všemi konci absolutně dokonalej... mám 215 hodin za sebou. herní zážitek super. takovej Blade Runner na steroidech...

spoilery o konci
    na jednom konci kdy s Panam odjíždíš z města přilítne pták na okno... není to taky odkaz na Blade Runner? vím že už tam jeden easter egg byl.

DLC: doufám v krev a víno :) Arizona čeká :) bral bych 2 hodiny gameplaye o tom jak odstranit čip a následně trochu nový story...

a hrozně mě bavily závěrečný titulky... pokaždý jinak...

zavřeš oči, posloucháš závěřečnou hudbu a čekáš až se v sále rozsvítí světlo a vyhodíš zbytek coly a popcornu. odcházíš z kina a máš ten pocit že si tam něco nechal... ne ten čas, ale něco ze sebe... FUCK CDPR FUCK! díky díky díky..

hrál sem za corpo, co teď mám hodit za lajnu?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PSYCHO: To jsem tim chtel rict - mozna je to umysl, mozna je to Maybelline :D
    Zaplat je tam dost, takze nemuzu si odpustit srovnani. Je klidne mozne, ze vsechny 3 meli byt integrovany lepe.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KVIIIK: No rozdil v kvalite mezi CORPO a ostatnima je dost velka. Neresim dialgy ve hre.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    KVIIIK: ja jsem na tenhle hovor cekal hrozne dlouho. ale nikde jsem neskipoval cas tusim. udelal jsem spoustu questu s nim a i pres to, ze byl teoreticky nekde v lochu a mel jsem cekat az se ozve. bylo to pak pekne blbe nacasovany, ale mohl jsem v main questu pokracovat. zkousel jsi mu zavolat? me se ted bugnul hovor i quest s reginou. a kdyz jsem ji zavolal, rekla, ze nema cas, ale pak znovu zavolala s tim questem jako takovym po druhy.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    VIRIK: pardon, Japonka - Wakako Okada :o)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: "cinanka" aka v cestine ustaleny idiom zahrnujci vsechny asiaty ;-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TENENTE: číňanka nebo japonka?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MCKIDNEY: Streetkid ma hrozne dialogu, teda aspon mi prijde, nemam srovnani s jinejma linkama.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    KVIIIK: me pomohlo mu napsat/zavolat a pak pockat... take jsem tam mel at jdu za tou cinankou (fixer) a pak za nim. ale cinanka se nejak sekla... tak jsem mu napsal/zavolal a pockal...
    ZAK: vzdyt uz trikat napsal, ze nema...
    ZAK
    ZAK --- ---
    KVIIIK: a nemas ani zadny savefiles z nedavne doby, kdy tam ten objective jeste byl?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ZAK: problém je, že nemám ani ten objective, abych počkal (nemám žádný objective na main quest) Pravděpodobně totiž už zavolal souběžně s nějkým a vybugoval se až následný log update.
    ZAK
    ZAK --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ono se to imho obcas rozesere, pokud mas vic takovejhle cekacich questu bezicich soubezne a pak v ramci jinyho questu skipnes nejakej delsi casovej usek, treba cekanim na Clair pri zavodech - pri tom se mi taky spustil takhle dvojitej telefonat - nastesti oba hovory byly jen ryze oznamovaci, takze jsem zadnej trigger neprosvihl
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    DOOMGUY: jsem už cca 20 hodin hraní od momentu, kdy jsme se rozešli s tím, že zavolá. Pak jsem dělal vedlejší questy a zapomněl na to, až jsem konečně včera dohrál i poslední chybějící hlavní linku a objevil ten zásek. Mám tedy dohraný všechno v ACTU II mimo questu, kterej ani nezačal, ale bez kterýho nenastartuje ACT III.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam