• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    JANOS: není lehčí si je prostě vycraftit? Nevím jakej mas level, čím větší tím líp. I s crafting lvl 3 si můžeš ucraftit fialový armadilla. Je tam šance na procnuti u bilejch. Recept dropnes nebo koupíš. Armor stackovani funguje. Potřebuješ jen hadry s hodně sloty. Ideálně 3 ve všem a čtyři v triku a bundě. Armor jde poznat hodně záleží kolik ho máš a jakej máš build. Můžeš hrát od glass canonu, kde znamená, že tě nedají na jednu ránu po něco tanky kde jseš imunní na střelbu. Za sebe doporučuju cold blood tree. Je to pěknej support tree vhodnej do spousty buildů a je tam třeba + 100% Armor increase. A lvl 20 perk je imo nejlepší ve hře. Mám v něm asi 70+ perk, bodů, takže pridava nesmyslnej crit chance a crit dmg a ten se hodí vždy :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JANOS: Takovych “zacatecnickych” rad potrebuju vic :) neni to nekde sepsane nejak pro blbce?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: whatever - je to v tomhle videu cca kolem 12. minuty
    GANDHI: blbost, pokud nejsou zduplikovany, normalne se epicky stackujou. Mas pak treba 5k armoru.
    JANOS: nesmutni a kup si nezglitchovany :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: zajimava minihra. a pak ze tam mimo story neni co delat... :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    GANDHI: Dobry napad! Zkusim nejake modre k tomu prihodit zda zafunguji
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: v nejakym videu capek tvrdil, ze armadilla musis strkat do veci v ruznejch stupnich kvality, aby se stackli, ie epic+rare+uncommon
    JANOS
    JANOS --- ---
    AVATAR: Tak to je smutny :( Vsiml jsem si ze kdyz jsem do neceho narval 4x Armadillo armor +180, tak finalni vec mela porad jen nejakych armor ~240, takze se to nestackuje.
    Takze mam v kazdem kusu obleceni prave jeden Armadillo +180 ale protoze mi nepritele porad davaji nakladacku, tak nevim zda to vubec funguje.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: btw. vetsina tech dupe glitchu na dostatecne silnym stroji nefunguje, protoze jsou veskrze zalozeny na lagu systemu:p

a vzhledem k tomu ze jedu na tech, tak to vubec nepouzivam:p vyrobit si vlastni spolu s perkovou recyklaci modu je daleko snazsi.
    BOBISKO: ve hre je glitch, pomoci ktereho se duplikuji veci. Je mozne, ze to v nakem patchi upravili, zkousel jsem to tri tydny nazpet, ale tehdy deadeye nefungoval vubec.

vykricnik znamena, ze se s tou veci vaze nejaky quest a nejde tudiz vyhodit / prodat. Johnnyho obleceni je v jednom questu take vyuzito. To, ze mas po upgradech u sebe pak johnnyho veci 3x je ponekud nestastne :)
    JANOS: ono kdyz to tam strcis poprve, tak se to zda ok. Ale ve skutecnosti nefunguji. Kdyz ted zbugly kus nahradis nejakym jinym, zacne to delat psi kusy, blbe zobrazovat etc. Reseni je nahradit vsechny sloty a zacit odznovu s nezbuglymi :)

p.s. jednou se mi stalo, ze mi to vsechny zbugle armadila vymenilo z epickych na common.
    JANOS
    JANOS --- ---
    AVATAR: Jak jsou zbugly? Ja si naduplikoval 20 fialovych armadillo a fakt mam pocit ze nefunguji? Jak to poznam?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGED: Uklidil jsem si supliky: Ruzne, Ruzne a posledni suplik je To co se stalo predtim nez jsem si uklidil :D

Opravdu se mi libi analyza CP2077 jako performance art - protoze se to tady hemzi corpos.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Cyberpunk 2077 — Our Commitment to Quality
    https://www.youtube.com/watch?v=O3V4UBZmC9o

Jak jsem psal. next-gen update az nekdy v listopadu.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TRILOBYTE: dík jo microgenerátor mám.
    Ale s katanou se to nestane, jen s mantisama..
    stejně přijde mi katana lepší.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    AVATAR: Nevím co znamená duplikovat věci přes bankomat. Já je prostě vytahuji z rozebíraných itemů a deadeye mi přišel podivný. Když sem se na to koukal naposledy, vypadá to, že funguje jen pokud je ve stejném itemu s ním právě fortuna a bully, ale budu s tím muset provést pár pokusů, abych si ověřil, že to tak je.

Další věc, kterou sem úplně nevyhodnotil, je questový výkřičník u některých itemů, znamená to, že je potřebuji ke spuštění, nebo splění nějakých questů? Např je to u Johhnyho oblečení, Overwatche a asi bych našel vybavení s touto značkou více.
    BOBISKO: V podstate je to jak pises :)

- crit chance a dmg se nestackuje ani v ramci celyho equipu. Staci tedy jedna fortuna a jeden bully
    - armory se stackujou, ale imo je to srabarna :D
    - speed se podle nekterych postu, co jsem nasel, stackuje, ale me to teda neprislo. Myslim si, ze jestli funguje, tak jen jednou
    - deadeye nefunguje vubec

p.s. pokud duplikujes veci pres bankomat, tak u modu to nefunguje. Jsou pak zbugly. Mody je treba si bud vyrobit, nebo vystat frontu a koupit v obchode (wait 24 hours).
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Ví někdo, jak přesně fungují vylepšení v itemech? Přijde mi, že některé se stackují a jiné ne, například + armor ano, +crit chance nebo +crit dmg už se na armoru stackuje nějak divně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam