Jinak takove male shrnuti si dovolim:
Nejak mne posledni dobou ten CDprojekt zacina srat. Jako celou dobu sem jim veril, hajil je, podporoval je, ale to sem netusil, ze s kazdym dalsim krokem hru vylepsit nastane pravej opak. Nevim co mel udelat patch 1.1, ale krom toho, ze se dle meho nazoru hra zacala lepe hybat (teda do chvile nez to spadne a ze to teda pada solidne), tak sem si zadneho jineho vylepseni nevsimnul, ba naopak. Jestli jsme do tedka ve hre nepotkaval moc chyb, tak ted jich tam mam nespocet. neni scena, misto nebo akce, kde bych necumel vylozene na hodne spatnej vytvor. Lide bezne prochazi zdi, auta jezdi mimo silnice, dost casto plotem, hrazenim nebo jinejma objektama, coz kolikrat zpusobuje poskozeni vozidla a nasledny vybuch, ktery konci neskutecnou retezovou reakci vybuchu, nekolikrat za hru mne mizi zbran v ruce, to se mne za celou dobu nestalo nikdy az do tohohle patche. Pri schovavani tel se velmi casto objevi pred bednou, lednici, kufrem auta, kontejnerem. Clovek by to tak nejak prehlidnul, kdyz by to ale nemelo vliv na misi a nehlasili ti kazdou chvilku, ze bylo objeveno telo (pritom ty jsi vsechny poctive uklizel). O tom, ze obcas vypadne zvuk (dialog, beh, chuze, okolni ruch), tak sem tam se nezobrazi a nevykresli textury, takze najednou cumite do torza nejake budovy. A takhle bych asi mohl pokracovat dalsi minuty. Hral jsem to jen par hodin o vikendu a potom co se to asi po ctvrte seklo a spadlo, sem odlozil ovladac a rekl si, tak takhle teda ne.
Jako nevim co se tam deje, ale takhle si tu vetem pod sebou podriznou uplne. Hra vysla a stala za hovno. pak ji teda velmi rychle jakz takz upravili, ale ted teda rozhodne nicemu nepomohli, ale spis napak. Jestli se mne ta hra hrala do tedka v pohode a byl sem z ni nadsenej, tak ted po tom novem patchi a po vikendovem testu sem hodne zklamanej a dost me to od dalsiho hrani odradilo.