• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOM_HOST: to nemusíš, bugy si tě najdou i bez hledání
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    #hledamebugy

TRAGED
    TRAGED --- ---
    STSUNG_NAVANA: Na QE to už hodit nemůžou. IMHO testování zcela vzdali a pokračují v panic režimu Continuous Development
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    TOFI: je to jediny quest, co jsem nedodelal (nebo nefailnul). vsechny ostatni bugly questy jsem obvykle dokazal pomoci starsiho savu rozchodit. u tohodle jsem mel vysledek vzdycky stejny - nic.

jako cyberpunk mi stahnul tunu dat a po pusteni jsem zjistil, ze ve hre je jeste vetsi pusto nez driv a ze poradne nefunguje. tak teda nevim jak to vedou.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Taky me ten CDR sere ale zase jsem mel prilezitost pokoupit nejakou tu jejich akcii a ted uz to pekne leze nahoru :) Snad se kluci vzpamatuji. Chtelo by to oznameni TW4 :)
    ZAK
    ZAK --- ---
    dneska konecne CDPR vydal offiko modding tooly, tak jsem zvedavej, co s tim modderi udelaji:

Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt
    https://www.cyberpunk.net/en/modding-support
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Early access Baldur's Gate 3 je taky 60 eur. Jenom sem zvedavej ktera z tech dvou her bude hotova driv :).
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Ja to dohral a bavilo me to. Ted mohu cekat az to opraví a rozšíří. Za me Ok.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    LSDMASACRE: ja zase lituji koupe Deadeye legendarniho modu za 100 tisic eddies, kterej nefunguje :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: ja hodne lituju krabice. jetli s nekdy nejaka hra zaslouzila nejlevnejsi grey market klic, tak je to tahle. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: ale prd, spis se dostali behem tech let vyvoje do stadia, kdy jadro je takovej spaghetti code, ve kterym se neda poradne vyznat:p (zvlast kdyz to jeste v zaveru vselijak sflikovali, aby to vubec mohli vydat) a imho ocekavani, ze to optimalizujou pro starsi konzole behem mesice dvou je dost naivni.

Spis bych se skutecne bal toho, ze diky tomu urychlenymu vydani z toho udelali uplne jinou hru, nez byla puvodne zamysleny, a to ponekud nevratne
    MELDA
    MELDA --- ---
    Taky toho nelituju, me spis sere to, ze ted uz je naprosto zjevny, ze se proste ten team u CDProjekt uz definitivne rozpadnul a ze leva ruka nevi, co dela prava, nesjou schopni tu hru optimalizovat a opravit pro konzole a proste ze jsou v pici.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: já koupě nelituju
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    holt jsme se vsichni namotali do early access hry za 60 euro :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER: Hele.. mozna bud v klidu, zacinam mit pocit, ze to je celkem individualni, protoze kdyz to nebehalo a nefungovalo ostatnim, tak me to jelo uplne v pohode a bylo to super, ted...v pici.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MELDA: To mi vůbec neříkej. Od vydání patche jsem to nezapínal. Teda jen PSko aby se mohl nainstalovat...
    TOFI
    TOFI --- ---
    ZAK: mam to na pc, diky zkusim tohle
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Teda, bug to je, ale jinej nez ocekavas. V quest logu se ti akorat nehodil do Failed statu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: Sorry, ale to neni bug, to jsi proste failnul quest, protoze jsi se na nej vykaslal :-]
    ZAK
    ZAK --- ---
    TOFI: pokud to mas na PC a slo by ti jenom o dokonceni aktivniho questu, kterej kvuli bugu nepokracuje, tak je na to tenhle mod: https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/740?tab=description

v diskuzi se tam pak jeste odkazuji na discord, kde se da stahnout kompletni seznam jednotlivych kroku kazdyho questu, kterej se pak da vyuzit v tom modu k prenastaveni jednotlivych kroku.

osobne jsem nezkousel, protoze jsem mel tolik stesti, ze se me zabugovane mise vyhnuly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam