• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Dobry no, tak to se mi nikdy nestalo :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: máš pár questů, po koncertě. Zrušit dodávku, pak si to vyříkat s prcinkama... A pak deš na jejich party a tam se to stane...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Kde?? :D
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: myslím si, že začíná na party s prcinkama...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Kde je romance s Kellym? Nebo kdy?
    Ja potkal Kellyho, udelal 3-4 questy a byl konec hry :))
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MAOR: no právě... Nabídka k polibku je u Rivera a Kellyho... A u ženských jen u Panam (hraju za V-male)... Nemluvě o epizodách za Johnyho... Tak pak už jen zbývá Loutka :-))
    MAOR
    MAOR --- ---
    TENENTE:
    STSUNG_NAVANA: Jo jo, taky jsem si myslel, že je River buzna. Kožíšek, náušnička a to chování tomu prostě nasvědčovalo. Navíc ta nabídka odpovědi při jednom povídání k tomu taky vybízela, ale asi to vývojáři udělali schválně.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    river neni gay, i kdyz by mi to na nej teda docela dost sedelo (snad se tim nedotku gayu, gay nejsem tak nevim jak by se na to tvarili). kelly je proste pekny nemehlo... :-/
    z romanci je tam judy, panam, river, kelly. a tim romance jako takovy konci. i kdyz neco malo tam jeste je jako rogue, meredith a alt. kdyz mas V chlapa tak si muzes vybrat mezi panam nebo kellym. a kdyz mas zenskou tak judy nebo rivera. priznam se, ze nevim jestli se vsema muzes byt 'na stalo' nebo jak si to vybira.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    55 hodin... A nevím co jsem kde udělal špatně, ale mám tam víc gay romanci než s ženskejma... Rivera, Kelly (tomu už raději neodpovídám ani na smsky :-D). Ale krom Panam (a Rogue) nic...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Včera jsem to dohrál a teda asi jak jsem projel všechny možné side questy, tak jsem tu postavu docela namachroval, Adam Smasher nakonec zdaleka nebyl takový problém, dal jsem ho na první dobrou... :-)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    dík hoši už mám Cali brm brrrrm
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Existuje už nějaký mod, co by umožňoval dělat si poznámky na mapě?
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: TOMBRIDER: :)
    Better Minimap at Cyberpunk 2077 Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/634
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: tomu se rika prave rubberbanding, klasicka vlastnost arkadovejch auto her. no byly to vzrusujici zavodni momenty....
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TOMBRIDER: Landing strip!!
    GANDHI: mozna jsem to vytesnil :D
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Meaningful Cyberpunk 2077 trans character missed by journalists
    http://nerdreactor.com/2020/12/14/cyberpunk-2077-meaningful-trans-character/

Ona to tam rekne v jednom rozhovoru. Pamatuju si to z toho duvodu, ze jedna z prvnich recenzi obsahovala rant na to, ze CP2077 je prej malo queer.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: to si asi necetl poctive, protoze tohle ti Clair rekne sama, kdyz s ni mas ten dlouhej dialog nahore na prehrade
    ATOMSK: by me zajimalo, kde vzali, ze je trans. Ja cetl poctive a tohle jsem teda nezaznamenal :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TOMBRIDER: ja bych jen pripomnel, ze byla doba, kdy si clovek zastavil u krajnice, nastudoval mapu a pak jel po pameti a taky to slo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam