• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    GANDHI: vcera jsem se presouval z "metra" dal. jsou tam dva vchody do "metra" jak pretnes pasku tak Te to hodi na fast travel. a to jsem se uz tesil, ze tam uvidim metro...
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    STSUNG_NAVANA: škoda..mohli udělat takovej Prcinky storyline...jeden quest pro každou z nich a jeden pro celou kapelu
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    PENTAFEKTEK: jen ten jeden. skoda, protoze bych jich bral vic. trochu me teda prekvapuje, ze Japonky maji super anglictinu a zbytek Americanu anglicky pomalu neumi.

PSYCHO: hele, ta rada questu tam je, ale je mozny, ze se neodemkne vsem? jedna se o Johnnyho/Kerry storyline.

GORDHART: u me bohuzel zabugovany. doufam, ze se k tomu jeste nekdy znova dostanu. s automatem jsem si chtel zase popovidat, ale nepusti me to dal. mam sice prvni quest splneny, ale proste druhy nic a nic.

ad ty terminaly. uz jsem nasel dost neaktivnich terminalu. a taky me stve, ze obcas nejaky zahlednu, ale je bud v podzemi nebo nekde kam se neda dostat.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Oslava!

PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    Peralez se mi taky zaryl do paměti..
    a teď při dalším průchodu jsem zjistil že jsem napoprvé úplně prokaučoval Jackieho pohřeb
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TENENTE: me taky! btw. vsimli ste si toho pana, co sleduje setkani v parku s peralezem :)

TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: za mne rozhodně Peralez a co se děje okolo
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    PENTAFEKTEK: Linka s automatem je u mě někde v top 5 zážitcích z Cyberpunku :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak hacking k cyberpunku neodmyslitelne patri - to je proste metagame:p
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Cyberpunk 2077 Exploit Allows Malicious Actors to Gain Control of Gamers PCs – HOTforSecurity
    https://hotforsecurity.bitdefender.com/...-malicious-actors-to-gain-control-of-gamers-pcs-25252.html
    CD Projekt Red (CDPR), the developers of Cyberpunk 2077, is warning PC gamers against downloading mods and custom saves due to a vulnerability that may let threat actors deploy arbitrary code on their computers.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: bud je tam schovany/zruseny podzemi nebo je to proste offsetlej prefab s terminalem a je to bug - ale je nachazel i na mnoha jinejch mistech
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: jo, tak ten jsem taky hledal jak zběsilej a nic, nenašel jsem... :O/
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PENTAFEKTEK: Ale ten to hledani toho kluka s Riverem je imho jeden z top questu ve hre...
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: To omrknu... ze by byl Randy tak fikanej. Priznam se, ze ja sem tam nic nemel nebo sem to prehlidl. Byl sem tam tedka nedavno.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, me by spis zajimalo, kudy se v tom trailer parku leze do podzemi, protoze pod trailerem, ve kterym bydli Randy, mi to hlasi terminal:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    se vám prostě nechtělo míchat to Chilli, přiznejte se....
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: já jsem se teda ožral i když hraju za ženskou :D River byl podlě mě nejblbější postava celýho cyberpunku, a ano vim že jsem dělal questy i pro mluvící automat na limonádu. Ale, Riveruva storyline nebyla špatná, to zase jo
    MELDA
    MELDA --- ---
    No jako mne teda v tom questu celkem prekvapila moznost zacit se libat s Riverem :-) Hraji za chlapa.. takze sem se radeji ozral :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Z těch zajímavých questů. Ozvala se mi Lizzy Wizzy, že chystá nějakou bombu a že mám sledovat média. Stalo se vám to? Zaznamenali jste něco v médiích?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MAOR: to sice nema, ale ma i ten retez na krku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam