• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    ZAK
    ZAK --- ---
    NEVILL: bud jsi nezaplatil flat heada tim infikovanym chipem v The Pickup a nebo jsi nezastrelil Royce. nebo jsi se s ni pak nesetkal nebo ji nevolal.

a s tim “potopil” jsi to vystihnul doslovne. kdyz ji jakkoliv podelas ten kseft, tak je pak Meredit pod vodou mrtva s nohama zalitejma betonem nekde v oceanu u pobrezi, videl jsem neci screenshoty i se scannerem s jejim jmenem
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AVATAR: OK, tak to jsem s female V udělal patrně rozhodnutí co potopilo Meredith...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    NEVILL: female V taky může Mrdedith ojet
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Je doma :)

NEVILL: i female, imo staci udelat co po tobe chce, ani corpo byt nemusis.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A teda možná s tím má co do činění že ta moje postava je Corpo.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TOMBRIDER: Male V ho může sebrat pokud si dá rande s Meredith Stout, leží tam v hotelovém pokoji na posteli.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    NEVILL: a vůbec, jakto že já si nezasloužil připínák?!!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    NEVILL: tyhle postranní uličky mám taky moc rád..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jsem skoro čekal že s tímhle bude nějaká interakce nebo že to V nebo Silverhand nějak okomentují... :-)

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    NEVILL: nebyl to spíš quickfucking?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    konspirace si vymýšlí lidé, kteří tomu nerozumí, jsou hloupí a přesto mají potřebu si všechno nějak vysvětlovat... potom jsou američtí prezidenti součástí pedofilních a satanských kultů, magičtí nacisti, nebo CD Red poláků co na tom celej život pracují najednou teroristi, kteří spálí vlastní podnik a uprchnou do Ruska, protože něco slíbili herní komunitě hráčů (kteří vykazují psychopatii hysterické majetnické sociopatické ženy) a nyní to nedovedou splnit a proto následně budou žít ve vyhnanství na sibiři s penězi z pojistky.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    BLACKHEAD: Tak nevim jestli jde o to jestli to je nebo neni zajimavy, spis to proste nedava vubec smysl, z jejich vlastniho pruseru je to nevytahne a jedinej vysledek je totalni PR pruser pro ne. Se podivej jenom jak se pohla hodnota firmy 9ho. To by bylo slusny streleni se do nohy.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MONKEYFIGHTER: jeden určitě, ale celou hru jsem se choval slušně ;-)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    MONKEYFIGHTER: Napriklad "se muze zjistit" ze k necemu nemaj zalohu, nebo maj moc starou...
    Ale ja netvrdim ze to TAKHLE bylo... Ja to jen uvadim jako "zajimavou" alternativu toho, co se stat mohlo.
    Ale asi je to tu offline, nikomu dalsimu se to zajimave viditelne nezda, takze ja se o neco pozdeji smazu sam...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    BLACKHEAD: hele a co by timhle cvicenim presne ziskali krome toho ze dalsi patch bude o par dni pozdeji nez to obnovej ze zaloh? Nebo asi nechapu proc by mela skutecnost ze ti 2 mesice po releasu cornou codebase znamenat ze uz nemuzes za to ze hra ma mouchy?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    (sorry za tapetu)
    TENENTE: tak to se mi zda ze ti jeste dva konce chybej:)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TOM_HOST: ja to jeste nevidel u zadnyho, za to ale pro me kara jednou prijela takhle:))

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOFI: Btw tahle 66ka mi prijde nejvyvazenejsi ... neni to premotorovane sedi to celkem .. dobre se mi s tim jezdi
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOFI: Tohle dela strasne moc stojicich aut ... a ty ktere mas koupit snad vsechny ... jakmile to koupis tak vyskoci na spravnou uroven ;)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam