• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: tenhle maestrom byl velice dobrej.... přesně tyhle kusy dělají z CP něco, co stojí za to hrát.
    I když, bylo mi líto, že prostě neměli čas, pořádně rozvinout tenhle temnej druh transhumanistů :) to by zasloužilo mnohem víc.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    NEVILL: tak tenhle se mi na mape ukazoval, sel jsem po nem. jako po poslednim
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MELDA: Tam je snad nějakej bug že se to neukazuje na mapě. Měl by to být tenhle quest:

Cyberpunk 2077 Cyberpsycho Sighting: Bloody Ritual Walkthrough
    https://www.powerpyx.com/cyberpunk-2077-cyberpsycho-sighting-bloody-ritual-walkthrough/

Taky jsem si říkal jak je to možný že to mám v aktivních questech když jsem všechny splnil a pak jsem se toulal po Northside a najednou volá Regina jako že tam je poblíž cyberpsycho.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: Jop.. zustala mne jako posledni....teda az na tu otevrenou misi od Dakoty.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: to byl maelstrom, tusim... to bylo velke psycho...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TOM_HOST: Kyberpsychouš :-))) Já ty hry nějak nemůžu dávat do češtiny, pokud je teda náhodou nabízena, mi to připadá hrozně legrační... :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Hele...tenhle ukol mam taky...stale jakoby aktivni, ale neaktivni. Myslim, ze sem vcera prave dodelal vsechny kyberpsychouse...posledni sem mel zrovna nejaky kyberpsycho voodoo obrad, kdy mosna vylezla z vany.. ale tenhle ukol mam stale aktivni a pise se mne u nej, ze mam plnit ostatni ukoly, dokud se mne Dakota neozve.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Co to jeee ... s reginou uz mam vsechno uzavrene

SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MONKEYFIGHTER: A man walks down the street in a hat like that, people know he's not afraid of anything.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    SINHIRIELL: jako pokud clovek zrovna nepotrebuje vypadat jako johny a nechce achievement tak se urcite dostanes k dobrymu armoru mnohem snaz, to jo no)

i kdyz ja se svym stestim kdyz jenom beru armor s nejlepsima statama a nic necraftim tak tam pak chodim se svalnatym zabijakem v ruzovejch tangach s kralicima usima))
    NEVILL: k tomu rozhovoru ani nemusi dojit, kdyz vyvrazdis koridor pred vytahem ;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: A když neřekneš Jackiemu aby se hodil do klidu a posadil se, tak rovnou začne boj... :-)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MONKEYFIGHTER: Ty staty co to má nejsou špatný, ale ten poměr cena/výkon je dost slabej. A ano, ten čas strávenej nahráváním hry pro tři sloty :D
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    a to jeste koukam ze budu muset zkusit vycraftit znovu protoze muzou padnout i se trema slotama)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PSYCHO: Ad Johnyho hadry, zatim mam legendary jenom brejle ale uplne tragicky mi to neprijde, stejne de do finale hlavne o to kolik to ma slotu ne? nejakejch 20 armoru co by mel v zakladu navic nakej jinej face armor mi neprijde zasadni rozdil

GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: ja byl treba prekvapenej, ze napodruhy jsem tam nasel Bricka:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: ja zas napoprvy tim chioem zaplatil, al ze solidarity jsem z nej dal pryc ten trace virus:) tohle je fakt quest s nejvic pribehovejma nuancema ve hre:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ZAK: Tak to je ono, jsem byl napoprvé lakomej a tím chipem jsem nezaplatil. Podruhé už ano...
    ZAK
    ZAK --- ---
    ZAK: a jeste k tomu ma Johnny Silverhand nejakej komentar:

Meredith Stout Dead Body Location | The Pickup | Cyberpunk 2077 Secrets
    https://www.youtube.com/watch?v=XTPsUXz784E
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam