VIRIK: No právě proto bych byl radši, kdyby se začli rovnou věnovat tomu non-Geralt Witcher projektu, který mají v hlavách už pár let. Narativně si to pohlídaj, to je evidentní už z Cyberpunku (nejsilnější stránka hry), i když tam nemáš ty samý lidi tak tam pořád stojí to jádro borců co neuměli napsat ani "Hello World" prodávali Baldur's Gate a řekli si, že si taky nějakou hru udělaj. V tuhle chvíli, dostali už docela dost přes držku, covid, ne-uplne povedenej produkt, hack... To mimo haldu peněz musí stát i hromadu úsilí a odhodlání, který není nekonečný. Následně to bude vypadat tak, že teď v tomhle průseru budou další měsíce opravovat co maj, pak se budou půl roku věnovat free DLCčkům, udělají 2 naritivní DLCčka a začnou s vývojem onlinu. To jsou 2-3 roky mimo hru (a to když aktuální situace skončí...) a ten projekt má tu první a hlavní vlnu zisků za sebou. Jen říkám, že by možná nebylo od věci, se na tohle "přisluhování" komunitě vykašlat, splnit závazky co dali a se sklopenou hlavou jít dál. Klidně na Cyberpunk XYZ, nemusí to být nutně Witcher :)
MONKEYFIGHTER: Tak já to víceméně napsal, jen to není "co mě nezajímá" ale co "dle mě nemá budoucnost"