• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SEJDA: Oni jsou jejich open world hry vsechny stejne mechanicky. Uz je to running joke. Co je ale vtipne je ze nikdo jim nedokaze technicky konkurovat. Doufali jsme ze CP2077 bude neco jako Middle-earth a prinese novou krev do opravdu podivneho dortu: story-based open-world RPG :D

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jsem tu vždycky zapoměl napsat, že jak si lidé stěžovali že se jim hra furt přepíná do eng, tak já mám na PC verzi na Epic a tam všechno nastavení zůstávalo naprosto v pořádku, včetně češtiny.

Ale asi tento můj poznatek již není aktuální :)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    SEJDA: Spíš Far Cry 2
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GANDHI: ? To je taky ze Cyberpunk, vzpomenes si na jeho jmeno?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BEEBLEBROX: narazis tim na nejaky Assasins's Creed?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEJDA: v tyhle kategorii je stejne imho neprekonanej quest o mnozeni half ogru z Arcanum:p
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    RATTKIN: Zrovna začátek “vylez na nejvyšší bod v okolí a zmáčkni tlačítko” mi přijde jako dobrej šťouch do Ubisoftu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    jako fakt začátek cyberpunku je odfláknutý, první quest typu dojdi na anténu a zmáčkni tlačítko, pak skriptovaná projížďka a pak video s jackiem.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SEJDA: to není všechno, ještě bude něco menšího...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Mne ted dostal side quest I fought the law, tipuji, ze vsechny odpovedi vedou k tomu samemu cili, ale i tak jsem se nezbavil dojmu, jak tenky led pod kazdym je. Jestli timhle questem nemel Cyberpunk zacinat.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MCKIDNEY: Virik do Nextgenu nesmi, mozna to buide tim...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KID_MCHUTT: Jo, tesim se na to. Tvorba z te doby je obcas velke zklamani, takze jsem rad ze me to bavi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MCKIDNEY: přečti/poslechni si celý tu sérii, je to asi to nejlepší, co LeGuinn napsala
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VIRIK: Ja ted na doporuceni poslouchal Left Hand of Darkness. Uvod teto knihy je krasne shrnuti zanru ScI-Fi a rozhodne mam SciFi rad, To ale nemuzes vzit a aplikovat na kazdou vec co postava rekne.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Racionalni vysvetleni a fakt jsou v danem fiktivnim svete 2 veci. V reci CP2077 si muzes vybrat ze 2 referenci:
    Někteří lidi nevěří, že jamajský bob zvítězí: Hlášky z filmu Kokosy na sněhu vám rozjasní den – G.cz
    https://g.cz/...lidi-neveri-ze-jamajsky-bob-zvitezi-hlasky-z-filmu-kokosy-na-snehu-vam-rozjasni-den/
    Quote by Isaac Asimov: “Any sufficiently advanced technology is indisti...”
    https://www.goodreads.com/...47-any-sufficiently-advanced-technology-is-indistinguishable-from-magic
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jo, já třeba i právě proto rád čte Greg Egana, kde to funguje i jako popularizace vědy, případně matematiky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: heh, ale zrovna to, ze ve scifi existuje nejake raciaonalni vysvetleni pro to, proc a jak veci funguji je zrovna to, co ho odlisuje od fantasy, kde si v pohode vystacis s "it s magic":p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NEVILL: To je dulezity prvek, nemuzes rict ze 100% to jde ci 100% to nejde. Tim odradis zbytek lidi. Dej jim sanci, dej jim podnet a dej jim prilezitost si stat za jejich pravdou o oblibenem RipperDoc :D.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MCKIDNEY: Právě no, říkal mu to Ripperdoc u kterého je to prostě nad jeho možnosti a tohle nesvede, pak Hellmann kterej zrovna nemá pořádný vybavení a i kdyby měl, tak určitě nechce aby se ten čip nějak poškodil. Přišlo mi že je tam vícero náznaků že by se s tím dalo něco dělat, ale pak většinou zůstane jen u toho a V raději řeší questy kde má něco vystřílet nebo ukrást...

A náhodou dildo-obušek je výborná zbraň a má tak trochu zvuk jako lightsaber! :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam