• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ZAK: Jo, taky to teď stahuju...teda takhle velkej update u hry snad nepamatuju... :-)
    ZAK
    ZAK --- ---
    Uz to sosam, na steamu to ma 28,8GB
    NEVILL: jsem cekal fix do tejdne, tak jsem na dvou postavach za vodou :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (ale souhlasim s tim ze delat linearni questy je vyrazne, vyrazne jednodussi, a spouste lidem je to jedno, ale ne z toho duvodu, ze by si googlili optimalni pruchod, ale jsou zvykli, ze se to tak dnes proste dela, takze to nejak naklikaj a jdou dal a o tom ze je tam nejake alternativni reseni se vlastne ani nikdy nedozvi, takze je to vyhozena developerska prace)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FIONOR: s tim teda nesouhlasim, ano, je takovych hracu spousta, ale 90% to neni ani omylem, tomu neverim.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Doufám že tam nechají tu chybku jak se obraz z questu Space Oddity dá opakovaně prodat za 4000 a koupit zpět za 5... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SEKI1: udelali jeden a zjistili, ze je to moc prace.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    ROBIN_SNNS: No a me prijde ze je to snad jediny quest kde jsou tyto moznosti s ruznym prubehem a nasledkem. Jinde jsem to tak moc nezaznamenal.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NEVILL: to teda.
    TRAGED: naděje umírá poslední. V křečích.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak docela hodně omezili svobodu hraní v některých úkolech. Třeba v The Pickup píšou, že není možné současně jít tam s mírovými úmysly a vystřílet to. Což se stalo mě. Šla jsem to převzít v míru, boss mě naštval a tak během jednání dostal kulku mezi oči a já se tak vyhla bossfightu. To už asi možné nebude a štve mě to.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Enabled Ray Tracing on AMD graphics cards. Latest GPU drivers are required.

Tak to se nam blizi i ten Console Nextgen patch.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KID_MCHUTT: tak to je pěkně dlouhej seznam... :-))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Patch 1.2 — list of changes - Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt
    https://www.cyberpunk.net/en/news/37801/patch-1-2-list-of-changes
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Ještě jednou ale upozorňujeme, že informace řada diskutujících zpochybňuje a stále jde o nepodložené spekulace

Únik zřejmě odhalil budoucí obsah Cyberpunku » Vortex
    https://www.vortex.cz/unik-zrejme-odhalil-budouci-obsah-cyberpunku/
    ZAK
    ZAK --- ---
    No je to ten pan, co ma na svedomi vetsinu tech nefukcnich veci ktery me osobne serou vic nez bugy (ktery nejak na PC moc nepozoruju). Konkretne ty "RPG" prvky a perky a ballancing vseho. Takze jeho odchod by mohl byt spis dobrym znamenim, kdyz by ho nahradil nekdo schopnejsi, kdo by to dokazal opravit...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MIKEE: Přesně, je to asi stejný, jako když jsem já odešel z Bohemky.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    ZAK: nebude prvni ani posledni, osm let je v gamedev (a dneska uz asi i kdekoliv jinde) fakt dlouha doba, krom toho ten kluk byl ctyri roky QA, pak junior design a na cyberpunku nebyl overall design lead, mel pod sebou tri designery a delal RPG cast .. prijde mi, ze to je trosku zprava level okurkova sezona
    ZAK
    ZAK --- ---
    Hmmm, Andrzej Zawadski, Lead Game Designer CP2077, opousti po 8 letech CDPR

https://twitter.com/ZawAndy/status/1373941706182295556
    INF1466
    INF1466 --- ---
    vcera jsem narazil na Mr. Blue Eyes a tak jsem trochu pátral po internetech a jako zajímavá postavička a mohl by to byt slusny namet na nejaky dlc
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAK: Taky nechapu, proc maji lidi pocit, ze tam nic vic nebude, kdyz to cele ma tiulek DEVELOPMENT INSIGHT. Holt hraci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam