• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja uz aspon chapu proc Sony odebral P_T z Playstation :) Narozdil od Cyberpunk to na PC nekoupim :D

FORTRESS: Ty statistiky jsou vymysl lidi co porad nechapu, ze firmy zajima zdimani penez. Steam se krade podle kopiraku - doslova existuje universalni patch. Konzole se kradou a "preprodavaji ucty" uplne normalne. Neni to o tom kolik muzu dostat z piratu, ale kolik muzu dostat prvnich par tydnu z dane platformy.

Steam je aktivni protoze dokaze prodavat stock options rychleji nez Jordan Belfort
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MCKIDNEY: A škoda se do statistik pořád zanáší stylem, že sečteš traffic na torrentech a vydělíš GB hry krát plná cena. ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    FORTRESS: Nebo tohle je velke oziveni 90tych let. PC hraci kradou, ponozky nosi v sandalech a toaletak davaji smerem ke zdi.

Koho to napadne, ze zeitheist z 90tek dany do mixeru a prodany v 2020 vynese na povrch vsechny lidi co se zasekli 20 let na miste :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ano a těm co rozporují zlodějství na PC bych doporučil to nepsat uraženě sem, ale napsat CD Red a dalším vývojářům, že mají špatně statistiky a určitě to tak není, protože Pepík, Jardík i František si hry kupují, takže to určo bude špatně.
    MELDA
    MELDA --- ---
    RMUTT: Mam nahrano ve hre pres 250 hodin, tak co myslis? :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Patch 1.2 pro Cyberpunk 2077 otestován. Zlepšil se výkon? | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/hardware/patch-1_2-pro-cyberpunk-2077-otestovan-zlepsil-se-vykon-508578
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    FORTRESS: Mám to stejně. Navíc jsem zlegalizovala spoustu starých věcí, co jsem měla z torrentů a od kamarádů - částečně pro dobrý svědomí, částečně protože od tý doby, co dělám v cybersecurity, tak vidím při různých incidentech, co dělá v systému každý druhý crack (přibalený tichý kamarád v podobě malware - to už radši oficiální rootkit od výrobce).
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já bych ještě zarozporoval to že "PC hráči kradou" - v mojem okolí (30+ což je jak jsem s úděsem zjistil je průměrnej věk pc hráčů) už dost lidí převibrovalo do "hry kupujou, ale nehrajou" - včetně mě. Poslední věc co jsem dojel kompletně (i s DLC) mimo Cyberpunku byl Frostpunk.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TERZ: psal jsi ze bys rad aby to cely opustili po zakladnich bugfixech coz zda se v planu neni, a vycemen ses vyjadril podobne jako tady TERZ coz zadnou velkou debatu uplne nevyvovalo oproti tvymu ocekavani.

na tom ze to je nedodelek se asi shodujou vsichni, jenom ty proroctvi se rozchazej trochu
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    MELDA: Ja jsem teda koupil hru hned po vydání na PS4, po pár hodinách odložil a pořádně rozehrál až teď po patchi 1.2. Jsem spokojenej. Je to sice prázdnější, ale taky plynulejší a míň rozmazaný. Mapou jsem za prvních 12 hod propadl jen jednou a spadlo mi to dvakrát. To se dá přežít :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jaký vlny? Psal jsem, ze doufám že od toho upustí protoze XY. Upustili od toho, za mě dobrý, vlny nevlny
    P_T
    P_T --- ---
    TERZ: posli to rovnou, ja zejtra nemam cas! .]]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TERZ: to uz si tu psal driv a zadny vetsi vlny si s tim nazorem imho neudelal jestli se dobre pamatuju)

ale mp mi rozhodne nechybi a mikrotransakce uz vubec ne.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Fíha, tu to jede a co teprve až někdo přijde s tím, že ta hra je uspěchanej nedodělek, kterej žádnej patch nikdy nespasí i na tom PCčku, to bude teprve nálož. Ale to až zítra, takříkajíc pátečně. Za sebe sem rád, že upustili od toho multiplayeru, poslat do téhle pohromy mikrotransakce by mělo fatální nasledky.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    VIRIK: Asi si to z konextu diskuze nezvladl pochopit protoze uz u "nemeli to vydavat na oldgen konzole" se ti udelalo rudo pred ocima a prestal si cist, ale cela pointa je ze to nemeli vydavat na old gen konzole ve stavu v jakym to je / bylo u vydani, a to vzhledem k tomu ze je to ze storu aktualne stazenym imho nejde rozporovat. Nicmene rozporovat neco co nikdo nerekl je urcite snazsi.
    MELDA
    MELDA --- ---
    P_T: Zacinam mit dojem, ze mas nejakej problem s psanym textem a s pochopenim pojmu "diskuzni forum". Nebo jako z jakeho duvodu si tu nemuzu stezovat na to, ze ta hra stoji za hovno? Jinak teda jestli se trochu hernimu prumyslu venujes, tak by si mohl vedet, ze herni komunita ma celkem velke a dost zasadni a silne slovo i v pripade toho, ze si jen tak stezuji na nejakym diskuznim foru. Tim tedy ted nemyslim zrovna nyx, ale vsichni vime, ze jich existuji hromady a jsou peclive sledovany marketaky z onech firem. Herni komunita se uz postarala u vyvojaru o nejednu velkou zmenu, takze asi tak.
    Jinak pokud mas dojem, ze to je klasicke cechackovstvi nadavat na syrovou nedovarenou sracku, tak ti doporucim si procist nekolik ruznejch diskuznich serveru, kde si lide celym spektrem stezuji na kvalitu CP2077 ode dne vydani do dnesniho dne a ten hejt neprestava a nepolevuje, protoze opravdu az na PCckare se nikde zadne zlepseni, narust vykonu a optimalizace nekonala. Teda pokud za optimalizaci neberes to, ze ti snizi detaily, textury a vsechno mozny, aby tim ziskaly narust FPS, kterej ja rozhodne u hry tohoto typu tolik nepotrebuji a ani to nevnimam, kdezto zhorseni grafiky, snizeni detailu a vseho mozneho vnimam daleko vic.

Jinak teda bych ti rad pripomel, jak se chovali PCckari, kdyz particky lidi na konzolich parili GTA 5. Se mohli posrat kamo !!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak mně je to ve výsledku jedno, takže klidně, pro klid dušiček:

všechno jsem si to vymyslel!
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    P_T: Asi tak. Neni nad to tu dokola dokazovat veci ktery nikdo nerozporoval, ale snad to to bebicko zahoji no.
    P_T
    P_T --- ---
    VIRIK: Takze rozporujes neco, co nikdo netvrdi. Taky dobry.

NAGASAWA: Kdyz myslis. Emoce k psanymu textu si doplnujes sam. Vsichni to delame.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    P_T: zacinas byt hysterickej :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a já celou dobu rozporuju to obecné nepravdivé tvrzení, že to staré konzole nezvládnou a zvládnout nemůžou. To prostě není pravda.

Plus jsem přidal fakta, který má CD Projekt, že na PC se hráči zachovali jinak než při vydání Zaklínače 3 a hojně zneužívaj verzi CP 2077 z GOGu /ty hry maj v sobě sojku práskačku, to je dnes běžné, takže CD Redi maj data/. Spousta lidí, ze západu a se silným PC, za hru nechce zaplatit.

plus jsem přidal další fakta, jako že kdyby hry vyšla jen na PC, musela by být o dost dražší a nezaplatil by se vývoj hned první den. Konzole jsou podstatnou částí trhu a velké firmy to vědí, proto mají důvod na ně vydávat hry ve vlastních verzích. Máme po ruce i vyjádření Ubisoftu, pro které je to podstatné a umožňuje jim to ty velké hry vytvářet. CD Red to samé, není prostě důvod ten trh ignorovat. Nemluvě o tom, že si vzali i peníze od Microsoftu, který s nima má barter a dost se podílel na kampani. Nechali i vyrobit konzole staré generace v limitce CP 2077.

Že si z toho někdo udělal vztahovačnou plačku, vyrval všechno z kontextu a pak dělal divadlo, aby potom ještě obvinil konzolisty, že maj trauma z PC není skutečně můj problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam