• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Cyberpunk 2077 Update 1.21 Patch Notes (Cyberpunk 1.21)
    https://updatecrazy.com/cyberpunk-2077-update-1-11-patch-notes-cyberpunk-1-11/
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Hnedka vecer testnu....doufam, ze se masina nahodi sama.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Akorat se mi do PS zacal sosat 1.21 (25,327 GB)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: takhle po ránu jsem četl "spustit" a z nějakého důvodu mě to nepřekvapilo... :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak teda ja bych jen dodal, ze na svem PSku mam ssd disk... hele CP2077 proste je debilne zoptimalizovanej, protoze problem s doskakovanim textur atd neni nedostatecnym vykonem masiny, ale tim, ze to je proste blbe napsany.

A uz bych se na to kolem Cyberpunku a vykonu a kvalite uplne vysral a pockal si s cim vsim se teda vytasej v tomto slavnem roce.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: No ja sem si prave rikal, ze nejak nevim o tom, ze by byl nejakej extra novej engine, kterej by nestihaly konzole dnesni generace. Takze CP2077 jede na 6 let starym enginu. Tak to pak dava smysl, proc to nefunguje. mrk mrk :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Tak jsem to na chvili pustil, ac tedy na PS5, a IMHO vyrazne ubylo lidi v ulicich a narostla argesivita LOD. Jeste si potrebuju najit cas na srovnavaci screeny z vyhlidek a prepnuti se do nocniho casu a kouknout na ta svetla.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Co vim, tak je to porad ten samej, co na men bezi Witcher 3. OFC posunutej o kus dal.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MCKIDNEY: No, PS4 verze ma aktualne cca. 110GB
    MELDA
    MELDA --- ---
    ELECTRICKOTA: O jakem enginu je tu rec? Ja jen abych vedel.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELECTRICKOTA: Easy to say, Sloni pravdepodobne hralo na obe strany - chteli release a zaroven ho stahli ze store. O XSeries vime ze M$ tlacil pro vydani taky, ale tam aspon meli XSS prakticky zadara pro US jrace.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MCKIDNEY: Asi tak, měli se na ty stary sunky vybodnout. Cesta udelat hiend a pak ho zoptimalizovat na HW na ktery ten engine evidetne nikdy nebyl targletlej je cesta do pekel.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tim chci rict, ze se to muze zlepsit, ale pochybuji ze to ma smysl resit.
    Ti co na to nedokazou pockat uz to hrali a ti co dokazou pockat 1.2 nezachrani :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELECTRICKOTA: Kez by to byl disk, ale je to spis CPU. CP2077 je schopne vyzdimat 7700K i PS4 Prio a nedostat se k 60FPS. Originalni Playstation 4 je o generaci pomalejsi.

Nema smysl hanit konzole, proste CDPR nevenovalo cas zpetne kompatibilite.
    Ani dynamicke skalovani nefungovalo on launch. Zadna 150GB verze jako dela COD.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: hmm, good point, toho jsem si nevsiml.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( Budu muset prekonat lenost a podivat se, jak to ted vypada, jenze mam rozehrane Immortals a velmi nerad bych zas v pulce hrani propadl zas jine hre )
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: A co svetla a mlha? Na DF videu zcela chybi, zatim co na tomto videu jsou v podstate nezmeneny.

DF:

2. video:

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Další vtipná cedule... :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam