• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TOFI: "provedli ve struktuře firmy plno změn. Doufají, že se dostatečně poučili ze všech událostí, co nastaly" - deja vu? netvrdili tohle stejne po dokonceni witchera 3? a witchera 2?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hlavní designér Cyberpunk 2077 se při ohlédnutí málem rozbrečel • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/articles/2021-04-27-hlavni-designer-ukol-v-cyberpunk-2077-se-malem-rozbreel
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hmm nemyslim si ze bude stabilni podpora eGPU na ARMu. Limitaci pro eGPU jsme ocekavali davno pred ohlasenim Air a Apple neprekvapil.

XSS ftw :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: vem si air, vyjde to levnejs a stejne je ten vetrak v MBP k nicemu (mam ho)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: V listopadu? To se obavam, ze uz budu prukopnikem s ARM McBPro...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TOFI: s dualbootem a eGPU jo :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    btw muj problem s crashi na 1.22 jsem uz vyresil, nakonec pomohlo kompletni smazani cele hry ze steamu a nove kompletni stazeni, ocividne se u me nejak dojebal proces updatu z 1.21 na 1.22
    kazdopadne jsem rad ze uz mi to zase jede a zatim to nespadlo :-) jupi
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TOFI: proč? Vždyť má PS5 i XSX. Ten si ho honí dvakrát.
    TOFI
    TOFI --- ---
    TRAGED: a na tom MacBPro si CP zahrajes?
    ZAK
    ZAK --- ---
    TRAGED: nojo, tyhle 3 predschvaleny modely mame samozrejme v povinne nabidce taky, ale za prislusnou (podobnou) konfiguraci bez rtx chtel nas interni EMEA IT store nejakejch 2300 EUR a dodaci lhuta by byla 2+ mesice (z FR), tak mam ten svuj na vyjimku a muj nadrizenej z toho ma jeste dobrej pocit, jak snizuje naklady :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (uz se tesim na listopad, kdy se konecne zbavim podedene prDELLe a prejdu zas na MacBPro. A zajimalo by me, ktery pitomec z GB tenkrat nasmlouval na NB 4 lete zaruky )
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAK: Korporatni notas s RTX2080 :-] a "jen" strop na cene NB? Tak to jste houby korporat. Ten ma zasadne presne urcene 3 modely. Slabej pro kancly a pak vykonej, kterej ma jasne danej HW, ale je i v odlehcene mini variante. Kdyz mas stesti, tak jeste nabizi HW uplne to same, jen od 2 az 3 vyrobcu.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hm tak ten 1.22 me pekne nasral, ted mi na konci mise Rescu vzdy crashne ve vytahu,
    zkousim menit nastaveni grafiky, update windows a driveru a proste to furt crashuje na jednom a tom stejnem miste, takze je to od ted nehratelny, fakt super patch :-(
    ZAK
    ZAK --- ---
    tak jsem si to ted chvili vyzkousel, a na PC furt to samy (nehodnotim bugy v misich, na ktery jsem vlastne doted poradne ani nenarazil), ohledne vykonu a optiky zadnej posun, ani hur, ani lip. jenze u me je to hezky uz od samyho zacatku. a pritom to hraju na svym korporatnim pracovnim notasu.
    (Dell G5, i7 9750, 16GB, RTX 2070 8GB, 144Hz Full HD display - koupeno pred rokem a pul za 33kkc (ted za to samy s o jednu generaci lepsim procakem loudej 50+kkc) a presto porad firma usetrila, pac to bvlo levnejsi, nez nejlevnejsi macbook pro managery, kvuli kterym udelala firma strop 40kkc na notas)
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    ZAK
    ZAK --- ---
    BEARDY:
    INF1466:

tak na Steamu fakt 1,5GB (proc na GOGu jenom necelejch 700MB, kdyz je to oboji na PC????), stazeno za 5 minut, a ihned po stazeni to bylo ready to play, hned jsem to spustil a opravdu uz verze 1.22

prubeh stahovani jsem sledoval resource monitorem, a ty dotceny soubory se aktualizovaly ihned behem stahovani, takze hlasim za Steam cajk.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZAK: pak uz to slo v pohode :) akorat teda to cely zabralo asi dve hodiny :D
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ZAK: Steam hlásí 1,5GB.
    ZAK
    ZAK --- ---
    INF1466: no toz to teda gratuluju :)

ted se to bojim pustit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam