• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: *co jsem
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Já narážím na to, či jsem v CP viděl dít se doopravdy. A moc rozdílné to nebylo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: umírá v ošklivých bolestech, víš to? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: to sice ano, ale jak uz tomu u humoru byva, nechybi tomu nadsazka:p A vynaset soudy o tvurcich CP na zaklade nejakeho obrazku, z ktereho je jasne patrne, ze objekt ktery se chova divne rozhodne neni soucasti orig. hry, je ponekud podivne:p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: je to sice fake, ale založený na reálných událostech!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: Tohle je hrozny. Myslel jsem, ze v roce 2021 uz lidi od fochu dokazou rozeznat fake:p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VIRIK: Tohle je hrozný. Myslel jsem, že v roce 2021 už umí programátoři a level designeři pochopit systém kolizí. Ale ne...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    FIONOR: Tak od Dextra ji rave mam a nic.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    jj davaji se tam ty legendary, a musis ji vlozit do trezoru a ne ji mit v invetnari, pokud tam das tu spravnou tak se tam zobrazi. Treba ta od Panam, Takze jestli ji chces pouzivat musis vycraftit jeste jednu :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Mám pocit až když je zupgradovaná na legendary. Zahrabej tu v historii, už se to tu řešilo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: A jak?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Ano. ;-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mam dotaz k CP2077 - nikdy se mne nepodarilo v tom mem byte vevzbrojnici umistit ty zbrane do tech futralu na zdi. Predpokladam, ze se tam daji dat, umistit jen ty ikonicke nebo jak to je?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PENTAFEKTEK: Abuse bych do toho vůbec netahal. Ale je pravda, že na myši to může být slušne nudnej EZ mode clickfest. :-] Nejblíž to má IMHO k Fallout: Brotherhood of Steel a to i obtížností na začátku, než si hráč přivykne na míření. Každopádně, za některé UI volby bych je pověsil za koule do průvanu:
    - granat pod L2
    - práva páčka pohybuje mapou a menu, zatím co levá přeskakuje mezi taby, takže jsou sice třeskutě originální, ale každou druhou chvíli místo posunu mapy/položky v menu se přepnu na jinej tab. To už radši kurzor jako Destiny, nebo právě CP2077. Holt někteří vývojáři mají stále potřebu znovu a znovu vynalézat kolo.

BTW aspoň je tam funkční metro :-)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    TRAGED: přesně souhlas...Diablo mixnutý s Abuse
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: aa děkuji z přirovnání, pořád jsem si vrtal hlavou kam to zařadit
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ascent prima, ale nečekejte nic jiného než CP Diablo 2. Ale je to krásné....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    JVMLOK: Hmm nevzpomínám si, písni Když tak SZ at tu nejsme offtopic
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Ted tyden pauza a pak se podivam na zoubky tomu Ascentu. Jak nehraju multaky, tak tohle je podezrele pritazlivy. Dame dokopy crew?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam