• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SINHIRIELL: sr jr proste uzasna serie a mam ji radeji, nez gta. Ae s cp bych to nesrovnaval.

Jedno je strestena silena freneticka akce a druhy je vypravny pribeh v openworld kulisach.
    TOFI
    TOFI --- ---
    It's All About You – Episode 1: Cyberpunk 2077 Community
    https://www.youtube.com/watch?v=AfUJESrvBh8
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Ta absence NPC oproti launch verzi je do očí bijící. :-(
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Mám období deziluze. CP mě vlastně docela bavil a nebyl pro mě nijak extra zabugovanej, ale...

Epic mi nadělil Saints Row the Third v remasteru a úplně mě to naplňuje zoufalstvím jak je ta hra z roku 2011 srovnatelná a v mnohém hratelnější než CP. Hned to člověka praští do nosu v character creation který je tak strašně moc lepší, a pak to jen pokračuje jak je ta hra v tempu (a jasný, je to jinej žánr, ale přece), a ve všech těch malejch úkolech a možnost cítit nějaký vývoj, ale taky různorodost úkolů.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Ja tam sel normalne z ulice, pruchodem. Vyjdes nahoru nad ty schody.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: EE, taky se mi vybavil kruhac, ale pak mi doslo, ze je to jeste kus pred nim. Leze se tam dolu vytahem nebo po schodech. Az se mi dotahne ten 40GB 1.30 patch, tak se ti podivam :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Ja sem ho mel fixlej nekde k tomu kruhaci, ale tam sem ted bloudil a nenasel ho, tak to musel byt jinej kruhac :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Poklud se nepletu, je na severpo-zapad od bytu V.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ted hlavne musim najit ten market, protoze sem ho hledal uz posledne, kuliva rozparovaci, kterej tam ma super hracky a kterej snad dokonce neni na mape... a nemuzu to trziste najit :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Hral sem to na PS4 a PS5 i s patchem 1.23 - to video opravdu neodpovida realite.

Ale taky se muzu plest a treba, jak nemam srovnani s tim Xbox modelem, tak si furt myslim, jak je to super, ale ono to pritom muze byt jeste vic super.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Protoze video je z 1.23 a ne z aktualniho 1.3? :-]
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ja mam rozhodne porovnani mezi PS4Pro a PS5 a muzu 100% rict, ze na PS5 je vic vseho, detailu, textur, lidi, pohybu, zivota, svetel, reklam atd.. a to uz na PS4Pro bylo vic zivota nez je na tom videu :-) Takze asi tak.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: netusim. nemam porovnani. vim tu o lidech co maj ps5 i xbox series x, ale imo nebudou mit cyberpunk na obou konzolich. ja mam na xboxu, tak muzem domluvit nakej screen podobnej. ja samo budu jen rad, dyz to bude na obou konzolich stejny .)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Sorry, ale to video je nejaka blbost, protoze vic lidi na trzisti a ve meste semmel uz i na PS4Pro a ted na te PS5tce je to mesto jeste daleko zivejsi.

Schvalne dneska vecer to zapnu a udelam par screenu a videi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    bohužel i tak ma PS5 dle DF problém oproti konkurenci :/
    Cyberpunk 2077 Patch 1.23 PS5 vs Xbox Series X/S Updated! How Does Next-Gen Stack Up Right Now?
    https://www.youtube.com/watch?v=cOQFGRGVwgM
    MELDA
    MELDA --- ---
    P_T: Tak celou dobu tvrdili, ze s tim nedelali nic....

Ale ja sem to videl...kdyz to vydali, tak to byla hruza...pak to prvnim fixem opravili a bylo to super, ale to zase nefrcelo na PS4, protoze ta to nestihala, tak to zacali odladovat podle konzoli dalsim patchem. Takze na PS4 to vali vocesany o mnoho vic nez na PS4Pro, kde to teda je lehce ochuzene, ale je to proste poznat. No a na PS5 to vali v plne parade a je to fakt koukatelny.

Asi sem se predtim dost blbe vyjadril.
    P_T
    P_T --- ---
    MELDA: naopak?
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Ja to rozjel na te PS5 znovu a musim teda podotknout, ze rozdil tam oproti PS4Pro je a pritom neni vydanej zadnej nextgen patch, ale je videt, ze to naopak pro ty slabsi stroje nejakou formou vocesavaji.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ja se rozhodl pockat na NextGen verzi, takze jen zbezne sleduju patchnotes.
    MELDA
    MELDA --- ---
    + teda nejakej ten novej obsah, jakoze muzu prehodit hadry Silverhendaovi a podobny kokotiny, ktery nikdy nevyuziju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam