• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SWAMP_ASS: A neměnil jsi náhodou implantáty? Přestože ty bojové nepodporují hackování.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Přestal jsem mít možnost prolamovat databanky, vubec se mi u nich nezobrazi tlacitko interakce, je to bug nebo moje nějaka chyba?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Hmmm, tak to ještě kupovat nebudu... Chci mít první zážitek co nejlepší :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    MELDA: strašný. Fakt škoda
    MELDA
    MELDA --- ---
    No, takze dobry den. Je to tak, jak jsem rikal. Timto davam nedohrany CP2077 do supliku a vytahnu ho, az se CDProject poradne proberou.

MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PENTAFEKTEK: no vida!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ELECTRICKOTA: jop, jeden už jsem potkal. Takovej ten zádumčivý na římse. Teď druhej s tím že chci domů. No a třetí že chci někam jinam ještě vyzkouším.
    (Doufám že pro ty co to ještě nedohráli, je tahle formulace nicneříkající ;))
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA:
    no a vymazali ti ho na technický? dyť to bylo takový klišé že tě to muselo vzít trochu za srdíčko :D

TOMBRIDER: těch konců je asi 5
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TOMBRIDER: ty konce tam jsou myslím tři(co se daj hrát teda), jdou dohrát všechny pokud jsi něco někde v příběhu nepokazil.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Já to před chvilkou konečně dohrál :))
    Ještě zkusím druhou variantu konce.
    Ale sakra, to mi to trvalo..
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Ty jo, mluvici automat sem potkal, neco malo sem s nim provedl, ale ze by z toho byl nejakej vyraznejsi quest si nevybavuju :-)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    quest s mluvicim automatem kterej nabyl vědomí taky dobrej... nejdřív mi to přišlo strašně hloupý, ale nakonec to nebylo špatný
    MELDA
    MELDA --- ---
    RATTKIN: Aha, tak tu si dam na duchod 😀
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MELDA: cp20272
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    začal jsem hrát odznovu a je to fakt zajímavý, každá replika ve zprávách, kazdý banner nebo v notýsek dává smysl
    MELDA
    MELDA --- ---
    RATTKIN: Dvojku ceho?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    vývoj open-world her je hodně náročný a myslím že se jim povedlo mít questy celkem bez bugů, aspoň výrazně míń quest bugů než witcher 3.... možná že některé questy zařízli. no teším se na dvojku.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LOL
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FIONOR: šibeniční datum vydání? Dyt na tom dělali snad 10 let s několika odklady ne? Co je na tom šibeniční?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam