• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    BEEBLEBROX: dekuji Ti
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Jinak Judy je mega kočka. :)

VACA
    VACA --- ---
    a oblíbenost místního šerifa:D

VACA
    VACA --- ---
    BEEBLEBROX: přidám jednoho kytaristu, jenom výřez ze screenshotu, bo se mi nikdy nějak nechtělo zdržovat s photo režimem, odpustěj mi:)

BEARDY
    BEARDY --- ---
    RATTKIN: Ono to není jen o fotce, stačí se podívat na odkaz a hned je to jasné :)

TENENTE
    TENENTE --- ---
    BEEBLEBROX: Ta poslední je skvělá! Mohl bys mi prosím Tě poslat Link na originál bez komprese?
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Kytary

BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Lidi

BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    čistil jsem PS4 PRO na který jsem CP dohrál měsíc po vydání připomněl jsem si pár screenů, omlouvám se na tapetu.

Atmo

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MELDA: jen poznámka, to že je u inzerátu fotka Cyberpunk, neznamená, že pozice se tím bude zabývat. To že berou lidi neznamená, že do teď žádné neměli. Ale jo už říkali, že tento rok nic nebude, no
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    BEARDY: ten ratyracing mod je jen config soubor, ale je fakt že to není defaultní nastavení, ani není dosažitelné v menu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROBIN_SNNS: Tak od 1.11 uz mame vlasnte Q1 2022, ale nebudem ani doufat :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: tak snad zvládnou aspoň ten nextgen update... na jaře... 2030
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BEARDY: Tak to uz je tvoje osobni preference, v tom pripade si mas koupit 3090. A spejsl jsem se kouknul tak jsem mel prumerny fpska okolo 60ti , s RT na max. DLSS ti nefunguje nekde? To se mi jesze nestalo, nejaky priklad?
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ELECTRICKOTA: Nejsem FPS honič, ale “ nad 35 FPS “ je pro mě málo. Kór když mám něco jako 3080. DLSS občas funguje, občas ne.
    MELDA
    MELDA --- ---
    S tema DLCckama se muzeme rozloucit.

ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SWAMP_ASS: pokud vím tak 3090ka, ale DLSS je pořád výhodný zapnout na kvalitu když to pak dělá hezčí obraz než nativ ;)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    ELECTRICKOTA: ona to dnes utáhne nějaká single gpu v plné palbě 2k bez DLSS?, mám teď na mysli fps mezi 50-60
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BEARDY: s RTX 3070 mi to běhalo na 2k obstojně s DLSS samozřejmě, ale nejsem honič FPS takže jsem spokojený s čímkoliv nad 35fps
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam