• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUCKOWSKI: Vzhledem k omezenmu mno zstvi perku se CP da hra vic nez jendou a vzdy uplne jinym stylem. A dialogy co uz znas muzes pak v kllidu preskakovat, takze se i gameplay zkrati :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SINHIRIELL: já máloco hraju 2x, ale tady by si to člověk mohl dát úplně jiným stylem - já si teď jedu Netrunnera a s trochou technika, ale někdo má prostě rád víc akce. myslím, že to bude dost jiný, když se rozhodneš hrát jako ninja nebo všechno kosit samopalem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BUCKOWSKI: je! ;) napodobne!
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BUCKOWSKI: Je to na první playthrough docela tahoun, ale k druhýmu se neumím donutit, tak trochu čekám na nějaký to DLC aby mi to vzýšilo morál.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BOBESH: tak jen držím palce, aby to na XBOXu bylo lepší.
    Ale jsem překvapen, jak moc mě to baví. Leželo mi to v šuplíku asi půl roku a nějak se mi do toho nechtělo. Teď to zase skoro nechci vypínat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BUCKOWSKI: pff toe slusny! :/
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BOBESH: já bych to viděl na pád tak cca každých 5 hodin hry.... takže u mě cca jednou za 3 večery
    Někdy je to fajn, aspoň to vypnu jdu spát
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BUCKOWSKI: mam odehrano cca 15 hodin na Xboxu Series X a mam pocit, ze nespadlo ani jednou
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Hraje ještě někdo na PS5? Hra mě baví, ale padá kurva často...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TENENTE: kurva - tolik spoilerů.... :( - ale pobavilo
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BEARDY: 3440x1440 na high na Radeon VII naprosto v pohode. Hra mi tenkrat po vydani nepadla ani jednou, zadnej zasadni bug jsem taky nepotkal. Takhle zpetne si vybavim jen jednu poletujici mrtvolu ve vytahu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    1080 je v poho, ale 7700K spadne az na 45FPS :)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Jakoby, závod o hraní her s co nejnovějšíma technologiema a co nejstarší kartou byl prohranej tak nějak od začátku, a to teda nejen u této hry :D
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    BEARDY: jak píše TRAGED, s nízkým nastavením světel, volumetrie atd, ale v plné palbě textur, pohoda na 60fps
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BEARDY: Protože 1080 nemá RT a bez něj to jede úplně v pohodě i na mnohem starších kartách
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    SWAMP_ASS: Ve 2k mám co dělat s RTX 3080. Bych chtěl vidět ten gameplay.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    BEARDY: já se s 1080ti ve 2k proškrtal celým prvním dohráním bez pádu.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    GILTAR: Na 1080 ( OC na Ti ) jsem si ani neškrtnul :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RATTKIN: tam to bylo něčím jiným (ale teda byl to v menu hukot, ne že ne). Ale vypnout oveclock a zkusit znova je asi nejlepší možnost
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GILTAR: a když snížit overclock grafiky, tak to jede?
    Občas nějaká hra má nějakou podivnost, nedávno byla nějaká mmo od Amazonu co vypalovala RTX 3000 karty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam