• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    VACA
    VACA --- ---
    BUCKOWSKI: Jo tak nez jsem vybojoval ten zlatej cabriolet, tak z toho jsem byl taky zoufalej.. Jsem kvuli tomu mj. projezdil cely mesto abych sehnal poradny gorila arms a tuningy do nich..
    ty dalsi souboje si vubec taky neumim predstavit.
    Ale to auto jsem proste nutne musel mit, to byla aspon poradna odmena:D
    Jinak taky hlavne netrunner, a teda pistole, nabuseny crit. chance a crit. dmg, to pak byla celkem zabava s natunenou lizzie nebo nakejma tema krutejma revolverama.. ale nemel jsem to uz zapnuty vic jak pul roku:(
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Rovnou se zeptám.

Často se mi stávám, že při používání Quick Hacků jsem já napadem hackem "vasyan".

perk "I spy" mi nikoho neukáže, a přesto jsem hackován s tím, že útočník by měl asi jen zjistit mou polohu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SHMADE: já nechci dávat žádné spoilery, takže proto jsem nebyl a nebudu konkrétní.
    Taky jedu Netrunner variantu spojenou s technikem. Jediný co mi pro tenhle build přijde nereálný jsou ty pěstní souboje Beats on the brat. První jsem vyhrál s prstem v nose, ale asi to byl nějaký omyl. V dalších jsem zoufalej...

Street Crimes jsou s ultimate hacks prostě extrémně nezáživný. Většinou si mě nikdo ani nevšimne. Je fakt, že začátek byl o to těžší - plánování a hackování pomocí kamer jsem třeba věnoval 15 minut.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JAZZZ: Pruznej disk a pouzivalo se, ne ze ne.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BUCKOWSKI: Nevim, jak je to tam s bossama :) a pravda, že už jsem asi trochu nabušenější, jestli to bylo myšleno takhle, ale nějak mě to neva, jedu primárně rychlý hacky, kde už mám všechny perky i když některé jsou asi i zbytečné + sniperky... Jinak ohledně street crimes, tak jo, je to trochu furt dokola, ale je to zas vždy celkem rychle vyřešený a aspoň se podívám na místa, kam bych jinak asi nelezl a to mě baví. Pořád dost obdivuju vizuál a míru detailu prostředí i v zapadlejch zákoutích...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JAZZZ: Disketám se říkalo pružný disk :-P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JAZZZ: njn, tvrdý disk, měkký disk, hutný disk, disk modrého paprsku a tak... :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    rozhodne bych nenechal bez povsimnuti vesely klacik:p
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KID_MCHUTT: vždycky mi vrtalo hlavou, proč máme pevný disk, ale disketám se neříká měkký disk. když už debilní názvosloví, tak alespoň konzistentně, jinak mně to tahá za mozek dvakrát :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DEEFHA: ty to nenazýváš zpracovávačem?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ROBIN_SNNS: Česky nevím. Procesoru taky říkáš vykonávač? :-P

Obfuscation - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Obfuscation
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    JAZZZ: česky prosím? Obfuskovanej? Fusky jsou ponožky, pokud je mi známo.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MELDA: kdyz mas k dispozici neobfuskovanej kod, tak je to o rad jednodussi. snazit se neco laborovat s binarkou muze byt az nemozny. ale jsou hry, kde je to easy vzpomel jsem si, jak jsem kdysi na nejakym demu star wars z cdcka score po instalaci nasel adresar se zvukama a vymenil svisteni lightsaberu za prdeni. tim moje kariera moddera, ale skoncila :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SHMADE: máš v plánu dát hlavního bosse jednou ranou?

Gigy mě baví taky, ale Street crimes už jsou časem nuda.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SHMADE: rádio bylo super v Falloutu
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SHMADE: Blame GTA, ti to takhle zavedli jako industry standard.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Hraju to už +- měsíc a baví mě to dost, zatím se trochu vyhýbám main story (20%, level 30 reputace 50) a jedu si side mise a čištění mapy, jediný co mě spolu s tím mrzí, že mimo auto nejde pustit hudba a já trávím pěšky celkem dost času, tak je to škoda. V může mít implatntátu hromadu, ale že by si "implatoval" walkmena nikoho nenapadlo? :) Jasně, hudba se rozjíždí při akci, ale raději bych klidně poslouchal "rádio"... :/
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAZZZ: Jako R* kod taky nikdo neukrad a od momentu coto je na pc, tak moderi jedou. Oni si proste ten kod na tom pc vytahnou sami a frcej.

Jinak nextgen update je udajne na spadnuti. Asi je na case udelat na psku misto protoze to bude mit tak 100gb.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MELDA: a teď schválně, fakt je někdo hacknul a nebo prostě nějakej z vývojářů nechtěl, aby roky jeho práce na super hře poslal do kytek neschopnej management? bez úniku toho kódy by takhle moddovat nešlo.
    TOFI
    TOFI --- ---
    It's All About You – Episode 4: Guests of the Afterlife
    https://www.youtube.com/watch?v=3KS8rOhE-VI&
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam