• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: tak snad ty zbraně budou dobrý.. na kvartýr seru.. taky koukam víc keců od momentální romance a že začnou řidiči zběsile ujíždět když začneš dělat chaos???
    já to jentak prolitnul, zrovna stavím bicí.. sem ale rád že je to konečně venku.. snad to bude stát za to
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Je tam nejaky DLC, co ti pridava zbrane a moznost sinporidit jinej kvartyr.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak snad se to doma stáhne než dorazím že zkoušky !! je tam new game + ?? těžko co
    TRAGED
    TRAGED --- ---

MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Super, diky. Nemuzu koukat, nemam sluchatka 😀

Jako hodne zmen, otazka je, jak to bude s lokalizaci, jestli to ted nebude tak trochu mishmash.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PS, XBoX, PC
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    1.5 nextgen ofiko venku teď
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    verze na XSX mi už blikla na mé Xbox, ale na PS5 se koukám a furt nic.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MELDA: to asi nalinkujeme - někde bude soupis hotovej
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: tak já mluvil hlavně o Xbox. Na PS prostě s tím původně hodně vývojářů nepočítalo, takže je třeba tam dělat tuhle magii, u Xbox se to připravilo už s vydáním předchozí XOX (což taky mohli u SONY připravit a napadnout je to, Pročko už měli, ale holt to u PS5 řekli pozdě), takže zelená na to potřebuje jen cloud u tvýho účtu, má prostě Smart Distribution, tam prostě dávám play a ono si to stáhne co potřebuje a já pokračuju dál na nové konzoli. .
    U PSka si prostě zálohujte save, no. Ale mám pocit, že tam s tím počítal třeba Ubi a normálně tam taky pokračuješ u Valhally při přechodu z generací konzole na konzoli dál.
    u CP by to ale taky mělo bejt bez gymnastiky a už fungovat normálně plně kompatibilně dál (pokud si platíš PS plus), protože je to PS5 udělaný až teď. Melda by měl prostě jen stáhnout novou verzi a pak normálně pokračovat ve hře.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ok... tak jeste plno novinek. Udelejte pak nekdo shrnuti...tiky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hmmm...asi nejsem ten spravnej cilovej zakaznik, mne prijde, ze to vypada porad stejne :-) lidi je tam stale malo, aut taky a jedine co pribylo, je mlha...

Jinak klub je poloprazdnej, ulice taky...ja teda nevim no.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak sem si to pustil, doufam, ze to nejdulezitejsi reknou v prvnich 15 minutach, pak musim letet na vlak.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    stream s oznámením je na Twitchi:

Twitch
    https://www.twitch.tv/cdprojektred
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: moje zkušenost je, že vyjde i patch pro současnou verzi PS4, ve který bude funkce na přenos Save File. Aspoň tak to bylo třeba u Spidermana.
    V PS5 verzi si dáš stáhnout ten save, abys mohl navázat. Protože je to skutečně "jiná hra".

Takže moje doporučení je PS4 verzi určitě ještě nemazat.
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: ja se ale trochu bojim toho, ze to naistaluju nanovo a ve vsi parade pri prvnim spusteni mne to zahlasi nextgen update abude se to stahovat znovu :-)

Ale ja si pockam do podzimu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: jak pises, sem celej uplne v klidu. :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: buď v klidu, verze pro PS5 nebo XSX se ti bude stahovat celá znovu, takže je lepší to odinstalovat. Já udělal při přechodu ze staré konzole tu blbost, že jsem si řadu her přenesl a bylo to komplikovanější, protože systém nejdřív stáhnul updaty na tyhle verze, pak zjistil, že to nejsou XSX verze a udělal jejich update – a ten měl často stejnou velikost jako instalovaná hra :D
    A jako bonus, hry jako Valhalla jsem musel eště jednou odinstalovat, protože ten patch ji úplně rozbil. Takže nakonec jsem třeba třikrát stahoval 60 G a to nechceš.

U malých update co ti jen zlepší frekvenci, jako byl ten u Horizonu jednička, je to jedno, ale u her jako je CP2077, který prostě má na nextgen nový build hry, je lepší čerstvá nová instalace.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CHORCHE: však přesně tak to dělám taky. Ale většinou tomu dávám víc let :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam