• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Ja sem uz CP2077 právě predtim měl rozehranej na PS4, po zakoupení PS5 sem to nainstaloval znovu a musel sem zacit odvzacatku, protoze se ulozeni hry nepreneslo. Tak treba ted uz to funguje. Zjistim casem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: nejdřív jsem zkoušel XSX verzi a ta je dobrá a teď jsem zapnul tu PS5 verzi a ta... vypadá výborně. Skvěle. A je tam zapracovanej dualsense, takže další super bonus, dokonce se mi to díky tomu líbí mnohem víc než na konkurenci.

Určitě stáhni, dneska prostě CP vylezl z předběžnýho přístupu.

Jo a save se mi normálně nahrál, nic jsem nemusel dělat.
    MELDA: zkousel jsem xsx asi pul hodky. Lidi ani auta po otoceni nemizi, hede to asi plynulejc, ale dropy jsem pri jizde zaznamenal. Prijde mi ale, ze textury doskakuji mnohem pozdeji, nez ve vanile.

Podle me jen optimalizovali a realokovali prostredky. Trochu joke, ale me jde stejne hlavne o hratelnost, ke ktery jsem se nedostal. Pokracovani zitra ;)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Celkem jsem to sesumíroval v minulém příspěvku, ale to je PC. Tam je grafická změna vidět na každém kroku, dle mého, ale zároveň FPS down.

Problém s bugem že nejdou používat zbraně vyřešilo spuštění cutscény, jako před rokem.

Mapa je uklizenější, zatím nic nespadlo, vlasy se daj měnit (jako teď prakticky každá možná kosmetika ve hře) a na zbytek moc brzo, a moc unavenej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jake jsou prvni dojmy? Mam to opet stahovat?
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Tak na PC je ta změna hodně viditelná. Kupříkladu jsem přišel prakticky o všechny FPS zejména když jdu do inventáře, nebo do mapy :D

Navíc jsem chytnul "action blocked" na equip of weapons, takže tahle hra beze zbraní začala být trochu víc hardcore.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nezapomeňte, že přestavěli i ability a pokud pokračujete z nějakýho save, přerozdělte si znova bodíky. Ať vás nezabije první veverka na levelu dvě.

Taky přepsali A.I., takže bacha jestli jste spoléhali na to jak jsou blbí, protože už tolik nejsou.

Házení nožem je přestavěné, tentokrát má cooldown, nebo ho hned musíte sebrat (ruší cooldawn).

A též nezapomeňte, že některé dvěře jsou jen namalované!
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    PRAASHEK: Jako hlavně upřímně doufám že další patch vyřeší kritický nedostatek typů ochlupení přirození. To bylo v takový prdeli, že na to museli vlítnout modeři a zachránit den (měsíc/rok/svět, podle libosti).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SINHIRIELL: takže si počkám. Třeba tuhle extrémně důležitou věc vyřeší v příštím velkém patchi.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    PRAASHEK: Ono není moc proč kupovat kvůli vlasům, protože pokud si třeba za ženskou V dáš ty polodlouhý vlasy s copánkem na straně tak se ti stejně ten účas mění podle čepice úplně extrémně. Ve srovnání s tím co jsem vybral jako první to bylo jako bych si mohl měnit vlasy i bez zrcadla :D
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    No tak teda nevím, jak budu trénovat crafting, když plánuju rozehrát hru znovu od začátku:
    "Drastically reduced the amount of loot lying around as a part of an effort to allow players more breathing room to experience quest scenes and the world itself."
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Hm, zaříznutí podpory pro GF700 řadu se mě naštěstí netýká. Odříznutí podpory sedmiček za čtyři měsíce, to už asi zabolí víc lidí.
    Stejně, copak asi mají naplanového, že podporu Win7 zaříznou právě k datu 15.6.2022?
    MELDA
    MELDA --- ---
    No mne nejvic tesi pridani prenosu postupu ve hre z ps4 na ps5
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AVATAR: jo tak toe mozny.jak rikam moc sem nenahral a do zadnejch vetsich akci sem se asi nespoustel, nebo uz mi to nekdo vymazal z hlavy! :)))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Vidím, že přidali hairdressing mirror. Takže kupuju, žádný čekání na goty.
    BOBESH: mno predtim to padalo i na 40fps, ted by to melo byt mnohem stabilnejsi. Ale uvidime, co reknou experti :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak ja sem slepej,blbej a mam prd nahrano, ale prijde mi ze to ma lepsi hdr jinak nevim.jak sem rozmazlenej tema 60, tak se s nakym RT a lepsima stinama nebo co muzu rozloucit, pac tech 30 je uz pro me sekana :))
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MELDA: je k dispozici i trial, pro lidi s licencí je upgrade zdarma
    Tak koukam uz to skocilo na 62gb :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No, je taky mozne, ze velkou cast mi tam zabiraji ulozene pozice. Vzpomenme na Fallout 4 :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Mam to ve fronte ve stavu: "upgradování"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam