• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: ne, systémově se to bere jako nová hra. Takže hurá znovu na trofeje.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Hele - přenesly se nějakomu trofeje z PS4 verze do PS5? Mě tedy ne - takže stejně začnu hrát znovu...

I když těch 5 zbývajících si udělám i na té PS4 verzi, ať mi ta platina cinkne.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    TRAGED: Tak já myslím dohraju Elden Ring, zakroužím pár hodin v Gran Turismu, a pak si to po pár záplatách taky zkusím. Placka čekala doma rok a čtvrt, to už se o nějaký ten měsíc později nezblázní.
    MATROX
    MATROX --- ---
    MELDA: hry pro PS5 jsou obecně menší než pro PS4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Co si vybavuju, tak PS4 1.31 verze mela ke 120GB
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Tak cajk...tak to to pro tu PS5tku pekne osekali...protoze v PS4 mne to zabira kolem 100GB, schvalne kouknu :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jinak uz to zase zacina. CP2077 neprezil na PS5 standby ( a uz nejde delat screeshot erroru )

A dekaly se taky zobrazuji v ramci LOD dost zvlastne :-)

TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Ja mam Digital... takze to bude mozna ono...pak tedy doslo k solidni optimalizaci...

TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Musis vlozit placku, ja vlozil PLAY disk a pak se ti nabidne free upgrade na PS5 pres store coby okno na prave strane po nejeti na ikonu CP na Home screenu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Neumozni mne to z PS Storu stahnout nic noveho....nechapu...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Dotaz na PS5 hrace, kolik vam to stahovalo nebo jak velka hra je vysledne na disku.Mne to ukazuje jen 57GB
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Me by spis zajimalo, jestli by sel DualSense pripojit k PC verzi a fungoval se vsim vsudy. Cas na vyzkouseni :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    P_T: doufám, že to bude spíš za melodie Chippin' In
    MELDA
    MELDA --- ---
    P_T: V to doufam. protoze jako potom, jakou nasadili latku s W3 jsem byl do tedka zatim lehce zklaman....uvidime.
    P_T
    P_T --- ---
    MELDA: Vsak ja jenom trollim. Jsem vedel, ze se tady jednou sejdeme v bratskem objeti a po vsech DLCs to jeste ruku v ruce za zvuku One Love zaradime mezi nehynouci klasiku zanru...
    MELDA
    MELDA --- ---
    P_T: V klidu simte. Ja sem CP2077 videl na PC a vim jak to nadherne vypadalo uz pri vydani, ale bohuzel to nam nebylo nabidnuto. Tak ted si uzivame konecne neco co se jevi, ze uz to neni site horkou jehlou a naopak to ma nejake ty ficury navic, ktere zase PCckari nepoznaji.
    P_T
    P_T --- ---
    MELDA: lol, PS5 master race strikes back!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: za me jak sem psal vcera. prokouklo to i graficky. predtim s hdr vse takovy zahaleny, plastovy. tezko popsat. neco jako pri vydani RDR2 estli pamatujes jak s tim meli problemy
    MELDA
    MELDA --- ---
    BUCKOWSKI: Vecer na to mrknu....doma mam 4K TV, tak chci videt, jak to bude vypadat ve vsi parade, jestli budu moctrict..OK, je to super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam