• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jj, donutilo mě to zase to odinstalovat... :) já se do toho nějak nedokážu už dostat :/ ale není to teda vina CP, jsem spíš v módu "nic mě nebaví, všecko mě sere"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: :D jaj! sem si rikal prave,ze je celkem mohutnej, tak ze neco bude a vono ne :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jj a to tam není nic zásadního...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo. stahovalo mi to vcera snad 25 giga
    MELDA
    MELDA --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    včera I to zase hodilo error. I na nová ps5 verze. Ale je fakt, že ps4 mi to udělala každé 3 až 4 hodiny.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Rusti trolove bombarduji Polsko
    Why Cyberpunk 2077 is Being Review Bombed Again
    https://gamerant.com/cyberpunk-2077-review-bomb-russia-ukraine/
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    VIRIK: Jasny, ja to nerozporuju, jenom kdyz jsem to minuly rok cetl, tak mi ty kolecka v hlave jely presne v rytmu Cyberpunk 2020.
    Je to proste tim, ze se Williams a Pondsmith navzajem inspirovali. Ale diky za point, aspon je o cem premyslet.

Treba by nekoho mohla zajimat mapa CP loru:
    https://external-preview.redd.it/RQYvQHcF7IMYQC_P7uWji-azMAMZkjIuz9FgphQ2uR8.jpg?auto=webp&s=31f219baeab6b1c4a95404568f438290ec39b11d

Davam linkem, protoze je to docela velky obrazek.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Konečně jsem se dostal k 1.5 pri spustění PC verze mi manager sosnul ještě 6Gb a za mne teda velká paráda, přijde mi, možná jen že jsem to dlouho neviděl, ale že teď to škálování šlape neuvěřitelně dobře, padly snímky to jo...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    LOLIRAPE: jo, ale Hardwired je začleněnej do našeho světa. Hra má vlastní svět, kde vyrostlo to City a ještě před orbitálama je svět zničenej i jadernejma střelama a spousta států se rozpadla a jejich místo zabraly korporace. V HardWired jsou klasická USA (který jsou pak anarchisticky zromantizovaná) rozbitá orbitály, který pak zemi rozdělují a části okupují.
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    P_T: pritom, kdyz jsem cetl tu knihu, tak to byl jasnej CP2020 o sto let pozdeji. Mocni Orbitalove shazovali vesmirne sutry na Zemi, vsechno jezdi na alkohol, Kovboj byl jasnej Nomad - paserak atd... Stycnych bodu bude urcite vic

Sry, mezitim vypukla valka :(
    P_T
    P_T --- ---
    LOLIRAPE: Tak ted jsem zmaten. Ja tam ctu: Quoted as being "Cyberpunk, about 40 years later", the world of HardWired is completely separate from the world of Cyberpunk...
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    PRAASHEK: Ty hele, ted to nemuzu najit. Prodirani archivy neexistujicich casopisu zabere nejaky cas :D
    Mela by obsahovat "silne levicovy" konec knihy Hardware, ktery z nejakeho dubodu nevysel v knize.

Btw, nasel jsem dalsi dve pokracovani Hardwired, o kterych jsem nevedel.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LOLIRAPE: jakou povídku? sorry za dotaz, vir mě má v double ignore
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    P_T: dokonce udelali k tomu sourcebook https://cyberpunk.fandom.com/wiki/HardWired_(Sourcebook)

Nekde jsem cetl, ze se WJW podilel na vyvoji puvodni verze Cyberpunku, rikal to i Kybersova ve svym podcastu.

VIRIK: mazec, musim nekde vyhrabat tu povidku ve stary Ikarii, o tom jsem nevedel. Diky za info
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    úsce souvisí, ale Hardwired je nakonec vepsán do našeho "reálného" světa, válka tu přoběhla trochu jinak a hlavně, kniha má silně levicový konec, který ale u nás vyšel samostatně v Ikarii a není součástí knihy. CP jako hra levicovou revoluci neobsahuje.
    Ale spojení tam samozřejmě je.
    P_T
    P_T --- ---
    LOLIRAPE: Pockej to je stejnej svet jako v Hardwired? To jsem vubec netusil...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    LOLIRAPE: V ramci CP2020 se rada CP klise definovala :)
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    TENENTE: Otazka znela trochu jinak, proto jsem na tebe reagoval.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    LOLIRAPE: netvrdil jsem, ze je ;-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    LOLIRAPE: Morgana Blackhanda tam opakovaně zmiňují (Jackie určitě už po cestě autem po záchraně Sandry Dorsett)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam