• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LACHY
    LACHY --- ---
    TRAGED: Mám na sobě vlastně tohle

TRAGED
    TRAGED --- ---
    LACHY: Nenavlik jsi se do nejakeho skafandru?
    LACHY
    LACHY --- ---
    DEEFHA: Díky. Juknu se na to.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Jak si mohu v CP vyměnit oblečení? Mám hromadu hadrů a nic si na postavě nemohu vyměnit. Všechno mám pod zámkem, čepice, bundy, kalhoty atd.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: prostě je tam nekonečný loop, po konci Tě to vrátí a můžeš si stejný konec dát klidně 3x
    NAGASAWA: aha, ja reagoval na predchazejici deefhuv post. Gandhi se tam stihl vetrit. Nesnazil jsem se ti pohanit tvoji oblibenou babovicku (kterou jsem mimochodem dohral a cenim ji hlavne kvuli paradni praci s kamerou)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A to nemyslím nijak zle. Jenom je to pro mě jedna z top 3 životních her a doporucuju ji úplně všem coby povinnost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AVATAR: Tak dohraj Nier: Automata a potom můžeme pokračovat :)
    NAGASAWA: covece nevzpominam na zadnou z poslednich x let, ktera by v dalsim pruchodu neotevrela nejake nove dvere, ci jiny content. Ale co ja o tom vim, vzdyt hraju jen skoro vsechny :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GANDHI: No ty průchody u Nier: Automata jsou založeny na trochu jiném principu, respektive je celá ha rozdělená “uměle” do tří celku, kde každý z nich konci titulkovou sekvenci a proste jenom pokracujes dal s perspektivou pohledu jiné postavy, takže první “konec” přichází po par málo hodinach a celek má řekneme kolem 20 hodin včetně true endingu, protože hra má přesně tolik koncu, jako písmen v abecedě a každý z koncu je podle písmene pojmenovaný. V podstatě je to spis hrani si s hráčem, než ze bys vyloženě hrál jednu a tu samou hru dokola a cekal na novou linku, která se objeví.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: ty jsou ale nahodne generovany
    Tak to je v podstate esence roguelike her, zejo :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DEEFHA: tohle je tusim u Nier: Automata nebo neceho takovyho, ze se otviraj pruchodama dalsi dejovy linie - jinak si hry vystacej vetsinou s New Game+
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AVATAR: No jasně, já myslel mimo ty achievementy. Nic už, nechme to být. Já jen u nějaké hry kdysi viděl, že se další průchody lišily podle toho, jak člověk předtím skončil. Ale nevzpomenu si teď co to přesně bylo.
    Hra se chova furt jako pred koncem, jen ti, jak jsi psal, dojdou jednou naky smesny odmeny.
    DEEFHA: tak to si dela urcite. Na xboyu jsem dostaval achievmenty. Nak nechapu na co se ptas :)

Po dokonceni nabehnou titulky dostanes achievment a nasledne si muzes nahrat starsi save.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AVATAR: No jasně, to vím :-) Takže po dokončení se ti vlastně jen načte tahle pozice a akorát dostaneš nějakou tu odměnu. A můžeš hrát ten konec znovu klidně úplně stejně jako předtím. A tak dál pořád dokola. Šlo mi o to, jestli si hra dělá přehled o tom, které všechny konce už máš za sebou a podle toho se třeba nezačne nějak chovat. Ale asi ne, když se tak nad tím zamyslím.
    DEEFHA: hra se ti ulozi pred spustenim finalni mise.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam