• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    AIAX
    AIAX --- ---
    SEKI1: Problém je, že ono možná celé studio přešlo jinam. Kolikrát jsem za posledních pár let viděl "Nová hra od lidí, co dělali na Witcherovi a pak si založili vlastní studio". Prostě hromada těch veteránů dávno odešla.

Je to stejné jako s Bioware. V roce 2014 jsem si říkal: "Dragon Age Inquisition je ok, ale žádná pecka, ale je to Bioware, určitě ještě nějakou pecku udělají." No a dostali jsme Andromedu a Anthem. Protože zkrátka všichni lidi, co dělali Bioware, z té firmy odešli a místo nich nastoupil jen šedý průměr, ne-li hůř.

Značka samotná nic neznamená, všechno je o lidech.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak cele studio přešlo na unreal engine 5. Tak si asi umíš představit jak daleko jsou ty hry. Jestli je to dobře nebo ne ukáže čas. Ja pevné doufám ze nějakou další pecku udělají.
    MELDA
    MELDA --- ---
    No ja vam nejak nevim.... proste me to opravdu vic smrdi tim, ze budou delat nejaky pseudo hry pro mobily a produkovat serial na netflixu, ale tim tu znacku vyezi do mrte.... Dost silne pochybuji, ze bychom od nich mohli cekat nejake AAA rozsireni krom toho, ktere uz avizovali.
    MELDA
    MELDA --- ---
    CD Projekt je plně oddaný pokračování Cyberpunku » Vortex
    https://www.vortex.cz/cd-projekt-je-plne-oddany-pokracovani-cyberpunku/
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: Tady si dovolím parafrázovat RedDwarf:
    Bety Rubblová? S tou bych taky šel. Ale myslel bych na Vilmu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Čehož si jsou vědomi a už byl na GOG v několika akcích po 20EUR
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak to já si asi počkám až na to "velký" DLC. Druhej run si dám rád, zvlášť teď když jsem si konečně pořídil 4k zobrazovadlo. Jinak páč jsem hrál samozřejmě za chlapa a s Judy nic nebylo, tak moje favoritka je Panam :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Jako fakt, že platit za nepovedenou hru několikrát je divoká představa.

Já jsem sice na PSku poměrně odpůrce FPS, ale Cyberpunk mě dokázal tím příběhem pohltit. Jo, a taky Judy, no... A to jsem začal hrát ještě před patchem na PS5. Ale teda kupovat si to ještě na PC rozhodně neplánuju.

No - každopádně tu těším se na nějakou recenzi toho aktuálního patche, abych věděl, jestli má cenu to znovu zkoušet. Já jsem druhej run na PS5 verzi už nedal.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nemluvě o tom, že kdo má potíž co popisuje Traged, tak si to prostě koupil od začátku na Stadii a je mu jedno, kdy žena bude chtít TV....

mimochodem tam to bylo nejmíň zabugované, celou dobu. Byl to asi nejlepší build hr, co jste mohli hrát.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: No, jako smysl to dava az na jeden maly hacek, ze musis mit v ten moment zakoupenou i hru na PC.. A nejsem si zcela jistej, jestli po tom vsem co predvedli bych byl ochoten byt pri sebelepsi vire jim dat jeste nejakou korunu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Jak pro koho. Kdyz mas velkou rodinu, tak te casto vystoucha od TV, takhle muzes hrat dal tu samou postavu na PC.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Takze uplne k hovnu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Že můžeš hrát v práci na PC, doma na PS u TV a na chatě s XBOXem, ne asi!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: a k čemu toto je?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Cross-cloud-save.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MELDA: v to take doufam aby jeste jednou meli uspech, abych mohl prodat akcie aspon bez ztraty :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako jo, hra je to pekna, da se hrat nekolikrat, dej se obcas meni, ale po W3 a datadiscich pro W3 je tohle celkem dost velky propadak a to vlastne tak nejak od vydani az do ted. me vlastne ani tak nevadi provedeni, kvalita a pdobne. Me vadi ta hromada kecu a slibu kolem toho, kdy nakonec z toho vseho je jen mlaceni suche slamy a mleti na prazdno pantem.
    Rozhodne si pro priste rozmyslim a pockam, az zase CD Projekt vyda nejake veledilo. Ale z jejich stylem, ktery jedou poslednich par let bych se nebal, kdyz uz by k zadnemu takovemu dilu ani nedoslo.
    Rekl bych totiz, ze jejich vrcholem a pripomenuti slvy bude W3 predelany na PS5 a tim to hasne a zacnou se venovat pro hry na mobily.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: LOL :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MELDA: a bude jedine :(
    CD Projekt potvrdil, že Phantom Liberty bude jediná expanzia pre Cyberpunk 2077 | Sector.sk
    https://www.sector.sk/novinka/278113/cd-projekt-potvrdil-ze-phantom-liberty-bude-jedina-expanzia-pre-cyberpunk-2077.htm
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak DLC s novym obsahem pro CP 2077 vyjde pristi rok a hude jen na PC a nove konzole.

😀

Kluci maji trochu skluz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam